LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Verf en ren. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Verf en ren

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Verf en ren" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Verf en ren te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Help dit mannetje om naar zijn vrienden te komen, die een heel eind verderop aan het feesten zijn. Het mannetje is uitgerust met een verfpistool, dat de kleuren oranje en groen kan spuiten. Deze verf heeft een heel bijzondere eigenschap: wanneer je eroverheen loopt, versnel je, en kun je hoger springen. Dus wanneer het mannetje tegen een hoge hindernis aanloopt, moet hij eerst een pad van verf spuiten: wanneer hij hier daarna overheen loopt, kan hij de hindernis wel nemen. Gebruik niet meer verf dan nodig is!

Spelbesturing

Gebruik WASD of de pijltjestoetsen om je poppetje te verplaatsen. Druk op E om je verfvoorraad aan te vullen of juist te legen, en om deuren te openen. Druk op 1 of 2 om van kleur te wisselen (1 = oranje, 2 = groen). Klik daar waar je wilt verven.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/puzzle_and_run/the-paint-gunner.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Verf en ren Little Game