1 2 3 4
Advertentie
Zwart-wit Mahjong

Zwart-wit Mahjong

Denk Spellen5,9In dit Mahjongspel zit een extra dimensie: als je twee dezelfde figuren tegenkomt, moet het ene op een witte, en een andere op een zwarte achtergrond staan als je ze weg wilt spelen. Veel plezier!
Jewelish Blitz

Jewelish Blitz

Denk Spellen7,7De klok tikt en de tijd is bijna om in dit adembenemende match 3 puzzelspel. Verbind zo snel mogelijk dezelfde juwelen in groepjes van drie of meer.
Bob de Rover 3

Bob de Rover 3

Denk Spellen7,8Bob haalt weer kattekwaad uit en deze keer heeft hij nieuwe elektronische snufjes! Help hem om in te breken in een geheim laboratorium en andere zwaarbewaakte gebouwen. Ga op de uitkijk staan terwijl hij ondertussen wetenschappers, bewakers, veiligheidscamera's...
Gin Rummy Classic

Gin Rummy Classic

Denk Spellen7,5Oefen je bedrevenheid in gin rummy met deze leuke versie van het populaire kaartenspel voor twee spelers.
Bubbels schieten

Bubbels schieten

Denk Spellen6,2Gezocht: iemand die een heleboel bubbels kan laten knallen. Ervaring is niet vereist...
Cartoon Mahjong

Cartoon Mahjong

Denk Spellen7Klik op twee gelijke stenen en laat ze verdwijnen.
Mahjong Toren

Mahjong Toren

Denk Spellen5,6Speel het wereldberoemde spelletje Mahjongg nu in een torenuitvoering. Je moet zorgen dat je 2 stenen van dezelfde soort vindt en het hele veld leeg speelt.
Gekleurde bubbels: kersteditie

Gekleurde bubbels: kersteditie

Denk Spellen7,1Richt en schiet de gekleurde bubbel naar een groepje van minstens drie bubbels met dezelfde kleur om ze te verwijderen. Maak zoveel mogelijk ruimte vrij en zorg dat de bubbels de lijn niet raken. Speel alle feestelijke bubbels weg in deze leuke nieuwe...
Gekleurde bubbels

Gekleurde bubbels

Denk Spellen7,5Laat zoveel mogelijk van deze feestelijke bubbels knallen voordat de tijd om is.
Klassieke backgammon

Klassieke backgammon

Denk Spellen7,5Deze versie van het klassieke bordspel kan door één of twee spelers worden gespeeld. Kies je kleur en kijk of het je lukt om de computer of een vriend in te maken.
Bejeweled 1

Bejeweled 1

Denk Spellen5,4Probeer steeds rijen van 3 dezelfde figuren te maken. Als je dat vaak lukt krijg je een flinke bonus!
Schaken 4

Schaken 4

Denk Spellen8Probeer de computer of een vriend te verslaan met dit potje schaken.
Solitaire 5

Solitaire 5

Denk Spellen6,1Probeer in deze variant van Solitaire de 2 kastelen vrij te spelen. Dit doe je door alle kaarten weg te spelen die op het speelveld liggen.
Grand Roulette

Grand Roulette

Denk Spellen5,2Doe een gok, draai de roulette en win!
Vuurjongen en Watermeisje 2

Vuurjongen en Watermeisje 2

Denk Spellen5,3Zorg dat water en vuur elkaar niet raken in de doolhof in de Tempel van het Licht! Per level heb je verschillende doelen. Er zijn levels waarin je zo snel mogelijk bij de uitgang moet zien te komen en alle diamanten moet verzamelen. In een ander level...
Jewels Blitz 2

Jewels Blitz 2

Denk Spellen7,5Verdien dagelijkse bonussen in dit leuke drie-op-een-rij puzzelspel. Koppel zo snel mogelijk alle kleurige juwelen. Per level krijg je slechts een paar beurten, dus ga voorzichtig te werk.
Bejeweled 2 online

Bejeweled 2 online

Denk Spellen4,8Wissel naast elkaar liggende edelstenen om rijtjes van 3 of meer dezelfde edelstenen te maken! Bij 4 op een rij krijg je een Supersteen, bij 5 op een rij een Kleurknaller! Strijd tegen de klok in het speltype 'Actie' of speel het veld leeg in het speltype...
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game