1 2 3 4
Advertentie
Master Solitaire

Master Solitaire

Denk Spellen5,8Master Solitaire is een eenvoudig maar leuk patiencespelletje. De bedoeling is om alle kaarten op de juiste volgorde te leggen.
Shanghai-dynastie

Shanghai-dynastie

Denk Spellen7,5Geniet van twee verschillende moeilijkheidsniveaus in deze versie van het klassieke bordspel mahjong. Als je een beginneling bent, kun je de kinderversie proberen. Ervaren spelers kunnen hun tanden in de Shanghai-modus zetten.
Onet Connect Classic

Onet Connect Classic

Denk Spellen7,5Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!
Wieltje 8: Aliens

Wieltje 8: Aliens

Denk Spellen8,2Wieltje en zijn vriendin houden een picknick in het park maar aliens hebben je hulp nodig. Hun ruimteschip heeft panne. Zou jij ze kunnen helpen om hun schip weer aan de gang te krijgen in dit superleuke avonturenspel?
Mah Jongg 1

Mah Jongg 1

Denk Spellen7,2De zijkanten van de puzzel kun je wegspelen met hetzelfde kaartje (alleen links en rechts). Je moet proberen alle puzzelstukjes weg te spelen.
Mahjongdynastie

Mahjongdynastie

Denk Spellen6,7In deze online versie van het klassieke bordspel kan je tijdens het spelen een mysterieus koninkrijk verkennen. Het is ideaal voor nieuwe spelers, maar ook voor ervaren experts. Geen zorgen als je vast komt te zitten: gebruik een van de betoverde tegels...
Vind 500 Verschillen

Vind 500 Verschillen

Denk Spellen5,5Vind jij alle verschillen in elke foto? Sommigen zijn erg duidelijk terwijl anderen echt subtiel zijn. Maar wees voorzichtig. Als je de verkeerde dingen markeert, kost dat waardevolle tijd en punten in dit online spel.
Uitbraak uit de gevangenis

Uitbraak uit de gevangenis

Denk Spellen7,4Deze twee broertjes willen uit de gevangenis ontsnappen. Kun jij ze een handje helpen?
Schaken 1

Schaken 1

Denk Spellen5,8Probeer de computer te verslaan met dit potje schaken.
Hawaï: 10 x 10

Hawaï: 10 x 10

Denk Spellen7,5Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?
Gekleurde blokken

Gekleurde blokken

Denk Spellen7,5Deze kleurrijke blokken blijven maar komen! Kun jij ze op de juiste manier op het bord plaatsen zodat ze verdwijnen in dit uitdagende puzzelspel?
Magische Edelstenen

Magische Edelstenen

Denk Spellen7,6Combineer minstens 3 edelstenen in dezelfde kleur en help de djinn om alle bestellingen in haar magische winkel af te werken! Verdien munten, koop krachtige boosters en probeer om alle 101 levels te voltooien in deze betoverende 3-op-1-rij spel!
Tetris® Twist

Tetris® Twist

Denk Spellen4,5Tetris® is een verraderlijk eenvoudig, maar compleet meeslepend puzzelspel. In Tetris® Twist puzzel je je een weg door verschillende steden. Ontdek superleuke en frisse, nieuwe manieren om Tetris® te spelen of speel Marathon Mode voor de traditionele...
Tiles of the Unexpected

Tiles of the Unexpected

Denk Spellen6,6Klik op groepjes van dezelfde soort tegels. Doe dit net zolang totdat alle tegels verdwenen zijn.
Blokken leggen

Blokken leggen

Denk Spellen2,6Hoe snel kun jij deze blokken op de juiste plek zetten?
Mahjong 3D

Mahjong 3D

Denk Spellen6,7Speel alle paren weg van het bord.
Zwart-wit Mahjong

Zwart-wit Mahjong

Denk Spellen5,9In dit Mahjongspel zit een extra dimensie: als je twee dezelfde figuren tegenkomt, moet het ene op een witte, en een andere op een zwarte achtergrond staan als je ze weg wilt spelen. Veel plezier!
Jewelish Blitz

Jewelish Blitz

Denk Spellen7,7De klok tikt en de tijd is bijna om in dit adembenemende match 3 puzzelspel. Verbind zo snel mogelijk dezelfde juwelen in groepjes van drie of meer.
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game