1 2 3 4
Advertentie
Tiles of the Unexpected

Tiles of the Unexpected

Denk Spellen6,4Klik op groepjes van dezelfde soort tegels. Doe dit net zolang totdat alle tegels verdwenen zijn.
Vormen knaller

Vormen knaller

Denk Spellen7,5Lukt het jou om in dit puzzelspel een van deze vormen op de juiste plek te krijgen? De tijd tikt door dus wees er snel bij!
Schaken 1

Schaken 1

Denk Spellen7,3Probeer de computer te verslaan met dit potje schaken.
Solitaire 5

Solitaire 5

Denk Spellen6,8Probeer in deze variant van Solitaire de 2 kastelen vrij te spelen. Dit doe je door alle kaarten weg te spelen die op het speelveld liggen.
Lightning

Lightning

Denk Spellen7,5Sleep één kaart tegelijk vanaf de rij kaarten onderaan het scherm naar één van de vier stapels in het midden van het scherm. Als de pijl onder de kaart omhoog wijst, plaats er dan een kaart die één waarde hoger heeft bovenop. Als de pijl omlaag...
Gekleurde bubbels: kersteditie

Gekleurde bubbels: kersteditie

Denk Spellen7,1Richt en schiet de gekleurde bubbel naar een groepje van minstens drie bubbels met dezelfde kleur om ze te verwijderen. Maak zoveel mogelijk ruimte vrij en zorg dat de bubbels de lijn niet raken. Speel alle feestelijke bubbels weg in deze leuke nieuwe...
De drakenpyramide

De drakenpyramide

Denk Spellen7,3Kun je de top van de piramide bereiken in elk van de rondes die je in dit betoverende kaartspel moet halen? Ontmoet charmante karakters onderweg en misschien zelfs een woeste draak!
Klassieke backgammon

Klassieke backgammon

Denk Spellen7,5Deze versie van het klassieke bordspel kan door één of twee spelers worden gespeeld. Kies je kleur en kijk of het je lukt om de computer of een vriend in te maken.
Klassiek Gin Rummy

Klassiek Gin Rummy

Denk Spellen4,5Oefen je bedrevenheid in gin rummy met deze leuke versie van het populaire kaartenspel voor twee spelers.
Samen 10

Samen 10

Denk Spellen5,4Kun jij deze getallen bij elkaar optellen? Klik op de stenen met dezelfde getallen om ze samen te voegen en 10 te bereiken.
The Book of Hidden Objects

The Book of Hidden Objects

Denk Spellen7,5Eddie is een dappere avonturier en in dit zoek-en-vind spel staat hij op het punt om het mysterieuze eiland Borgabunda te verkennen. Ben jij moedig genoeg om samen met hem op pad te gaan? Hij heeft een mysterieus boek bij zich waarmee hij de verdwenen...
Okey Classic

Okey Classic

Denk Spellen7,5Schud de stenen en neem het op tegen drie virtuele spelers. Denk je dat jij ze allemaal kunt verslaan in deze traditionele versie van het klassieke spel?
Tijdreiziger

Tijdreiziger

Denk Spellen6,3Ethel is een student en ze heeft een tijdpoort ontdekt op de universiteit waar ze studeert. Zal ze er doorheen stappen? Als ze het doet dan moet jij haar wel helpen om weer terug te keren in dit spannende zoek-en-vindspel.
Wilde Westen Solitaire

Wilde Westen Solitaire

Denk Spellen4,9Hé cowboy! Stap in het zadel en maak je klaar voor dit klassieke kaartspelletje.
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game