LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Vampierkunsten. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Vampierkunsten

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Vampierkunsten" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Vampierkunsten te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Als vampier heb je allerlei krachten. Je kunt jezelf veranderen in een vleermuis, maar je kunt ook vrouwen verliefd op je laten worden zodat ze alles voor je doen. Ook kun je voorwerpen op afstand bewegen, of dieren controleren. Als vampier kun je ook hele zware dingen verplaatsen. Nu gaat het er hier om dat je de juiste kracht gebruikt voor het juiste probleem. Help onze vampier door het duistere rijk en leid hem naar de schone vrouw zodat hij haar bloed kan drinken.

Spelbesturing

Gebruik de muis om de kracht te kiezen en dan om de actie uit te voeren.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/find_the_way/vampireskills.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Vampierkunsten Little Game