LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Topsy Turvy 2. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Topsy Turvy 2

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Topsy Turvy 2" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Topsy Turvy 2 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
3.5
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Topsy, die een rustig en gelukkig leven leidt in het landje Turv, vindt opeens een opening, die er daarvoor nooit was. Nieuwsgierig als hij is, besluit hij om door de opening te kruipen om te zien wat daarachter verstopt zit. Plotseling komt Topsy in een ruimte terecht zonder bergen, zonder zwaartekracht, waar vloeren plotseling plafonds worden en omgekeerd. Alleen door raadsels op te lossen, kan Topsy terugkomen in zijn oude, vertrouwde wereldje. Help jij hem om weer thuis te komen? Hij moet hiervoor de vlag bereiken, en zo veel mogelijk munten verzamelen!

Spelbesturing

Bewegen doe je met de linker en rechter pijltjestoetsen. Springen doe je met het pijltje omhoog. Als je tegen muren oploopt, draait de ruimte. Druk op de spatiebalk om acties uit te voeren wanneer je bij een voorwerp staat.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/puzzle_and_run/topsy_turvy_2.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Topsy Turvy 2 Little Game