1 2 3 4
Advertentie
Mahjongg Sleutel

Mahjongg Sleutel

Denk Spellen7,5Klik op twee gelijke stenen om ze weg te spelen van het bord.
Solitaire 5

Solitaire 5

Denk Spellen7,5Probeer in deze variant van Solitaire de 2 kastelen vrij te spelen. Dit doe je door alle kaarten weg te spelen die op het speelveld liggen.
Patience op de golfbaan

Patience op de golfbaan

Denk Spellen7,5patience is het de bedoeling dat je alle kaarten van het bord wegspeelt. Aangrenzende kaarten kunnen worden weggespeeld als ze dezelfde of opvolgende waardes hebben. Als er slechts één kaart in een rij ligt, kan je deze verplaatsen. Selecteer zoveel...
Knokkende oermannen

Knokkende oermannen

Denk Spellen7,5Dit is het vervolg op het leuke spel Oermensgevecht! Het spelletje Knokkende oermannen zit eigenlijk tussen een verdedigingsspel en een strategiespel in. Zorg ervoor dat je de vijandige basis vernietigt, en je eigen terrein blijft verdedigen. Hoe beter...
Koppelen 2

Koppelen 2

Denk Spellen7,5Maak zo snel je kunt paren steentjes. Je kunt alleen paren steentjes wegspelen als ze met drie of minder lijnen verbonden kunnen worden. Houd het tempo erin, want voor je het weet is de tijd om! Succes!
Schaken 1

Schaken 1

Denk Spellen7,5Probeer de computer te verslaan met dit potje schaken.
Spider Solitaire 2

Spider Solitaire 2

Denk Spellen7,5Rangschik de kaarten zo dat ze een complete serie vormen. Je kunt alleen kaarten met een lagere waarde op een kaart met een hogere waarde plaatsen. Als je met meerdere kleuren speelt, kun je alleen stapels van dezelfde kleur verplaatsen. Succes!
Glazen ballen

Glazen ballen

Denk Spellen7,5De ballen vallen vanzelf naar beneden, de bedoeling is dat jij bepaalt waar. Probeer drie of meer ballen van dezelfde kleur bij elkaar te krijgen, dan verdwijnen ze. Doe het op tijd, want de bodem van de bak raakt steeds voller. Soms komen er bommen,...
Zeeslag

Zeeslag

Denk Spellen7,5Zet eerst je schepen strategisch neer. Dan kan de oorlog beginnen. Bombadeer de tegenstander en schakel zijn schepen uit, maar zorg dat hij dat niet bij jou doet.
Solitaire

Solitaire

Denk Spellen7,5Dit is een kaartspel, waarin je moet proberen om alle kaarten op volgorde te leggen.
Dieren Bejeweled

Dieren Bejeweled

Denk Spellen7,5Probeer 3 gezichtjes naast elkaar te krijgen, dan worden de vlakken geel. Je moet proberen het hele veld geel te krijgen. Als je een jokergezichtje pakt worden alle gezichtjes die er hetzelfde uitzien in het veld ook geel. Met een bom gezichtje blaas...
Mahjongg 5

Mahjongg 5

Denk Spellen7,5Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen die figuren selecteren die aan de rand, of helemaal in het midden staan.
Pengapop 2

Pengapop 2

Denk Spellen7,5Gooi balletjes, zodat er een serie van drie dezelfde balletjes ontstaat. Deze serie verdwijnt. Wees snel, want anders vallen de balletjes jou aan!
Jewel of Atlantis

Jewel of Atlantis

Denk Spellen7,5Probeer 3 juwelen op 1 rij te krijgen in deze nieuwe versie van Jewels.
Mahjong Rijk

Mahjong Rijk

Denk Spellen7,5De zijkanten van de puzzel kan je wegspelen met hetzelfde kaartje. Je moet proberen alle puzzelstukjes weg te spelen.
Tahiti's Parels

Tahiti's Parels

Denk Spellen7,5Jij hebt een lijstje gekregen met allerlei voorwerpen. Hoe snel kan jij ze allemaal vinden?
Beanie Poker

Beanie Poker

Denk Spellen7,5Een leuk pokerspel met beanie-poppetjes.
Monster Master

Monster Master

Denk Spellen7,4Dit is een heel bijzonder turn-based vechtspel waarin je spelkaarten inzet om een monster te verslaan. De kaarten gaan onderling met elkaar in gevecht, dus probeer de juiste kaarten in te zetten voor het beste resultaat!
Mijnenveger

Mijnenveger

Denk Spellen7,4Vind alle mijnen zo snel mogelijk door op de vierkanten te klikken.
Zoek de playknop 5

Zoek de playknop 5

Denk Spellen7,4Vond jij 'Zoek de playknop' 1 t/m 4 ook zo leuk om te spelen? Dan vind je dit vast ook een leuke game. Ook in dit spelletje is het de bedoeling dat je een serie minigames uitspeelt, om daarin telkens de 'Play'-knop te vinden. Zodra je de playknop hebt...
Verstopte cijfers

Verstopte cijfers

Denk Spellen7,4Zoek de cijfers die in de plaatjes verstopt zitten voor je tijd om is. Als je op iets verkeerds klikt, worden er punten van je score afgetrokken.
Blokken

Blokken

Denk Spellen7,3Klik alle blokken weg die oplichten als je met de muis erover heen gaat.
Spookhuis 1

Spookhuis 1

Denk Spellen7,3Leid Hector door de puzzels van de Rode Kamer in dit spookhuis!
Bejeweled 80 dagen

Bejeweled 80 dagen

Denk Spellen7,3Speel de benodigde stukken van het bord om naar de volgende dag te gaan.
Ontdek de verschillen

Ontdek de verschillen

Denk Spellen7,3Zoek binnen vijf minuten de verschillen tussen de plaatjes en scoor de punten. Als je verkeerd klikt, worden er punten afgetrokken.
De muziekdoos 1

De muziekdoos 1

Denk Spellen7,2Een muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie, waarvan dit het eerste deel is. Dit mooi getekende 'zoek de verschillen'-spelletje maakt je nieuwsgierig naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen namelijk een...
Vuurjongen en Watermeisje 2

Vuurjongen en Watermeisje 2

Denk Spellen7,2Zorg dat water en vuur elkaar niet raken in de doolhof in de Tempel van het Licht! Per level heb je verschillende doelen. Er zijn levels waarin je zo snel mogelijk bij de uitgang moet zien te komen en alle diamanten moet verzamelen. In een ander level...
Pinokkio Nummers Zoeken

Pinokkio Nummers Zoeken

Denk Spellen7,2Zoek de aangegeven nummers, die in verschillende vormen voor kunnen komen in de tekening. Zorg ervoor dat je niet onnodig klikt, want dat kost je punten.
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game