1 2 3 4
Advertentie
3 Pinatas op een rij

3 Pinatas op een rij

Denk Spellen5,6Probeer om 3 of meer dezelfde piñata-snoepjes op een rij te krijgen om ze vervolgens weg te spelen. De snoepjes wisselen van plaats wanneer je op twee aangrenzende snoepjes klikt.
Spook Tetris

Spook Tetris

Denk Spellen6,6Zorg ervoor dat je telkens 3 of meer dezelfde monsters op een rij hebt. Je kunt de monsters alleen verticaal van positie laten wisselen.
Master Solitaire

Master Solitaire

Denk Spellen6,5Master Solitaire is een eenvoudig maar leuk patiencespelletje. De bedoeling is om alle kaarten op de juiste volgorde te leggen.
Online Elite Solitaire

Online Elite Solitaire

Denk Spellen7Dit is een leuke versie van het kaartspel Solitaire.
Gouverneur van Poker 2

Gouverneur van Poker 2

Denk Spellen6,7Bestrijd het pokerverbod en stoot de gouverneur van zijn troon!
Wieltje 6 Sprookje

Wieltje 6 Sprookje

Denk Spellen8,8Help Wieltje zijn vriendin te redden door allerlei puzzels op te lossen. Denk je dat je het kunt?
Patience in het pretpark

Patience in het pretpark

Denk Spellen5,4Het is de bedoeling dat je alle kaarten van het bord wegspeelt. Aangrenzende kaarten kunnen worden weggespeeld als ze dezelfde of opvolgende waardes hebben. Als er slechts één kaart in een rij ligt, kun je deze verplaatsen. Selecteer zoveel mogelijk...
Solitaire 5

Solitaire 5

Denk Spellen6,5Probeer in deze variant van Solitaire de 2 kastelen vrij te spelen. Dit doe je door alle kaarten weg te spelen die op het speelveld liggen.
25 Steden Duitsland

25 Steden Duitsland

Denk Spellen4,6Weet jij waar alle 25 steden in Duitsland liggen?
Mahjong FRVR

Mahjong FRVR

Denk Spellen6,7Deze versie van mahjong is fantastisch voor ervaren spelers, maar ook voor spelers die deze tijdloze klassieker uit het Verre Oosten nog nooit hebben geprobeerd. Hoe snel kun jij alle stenenparen wegspelen?
Drop Blocks

Drop Blocks

Denk Spellen5,6Probeer om alle blokken weg te werken doormiddel van het klikken op aan elkaar liggende groepjes van kleuren.
Treinen

Treinen

Denk Spellen3Breng de trein naar het station nadat je de wagons in de goede volgorde hebt gezet. De volgorde wordt op de plattegrond getoond. Klik op de wissels om het richting te veranderen, beweeg de trein, ruil de wagons en meer. Als je de trein binnen de tijd...
25 Steden Engeland

25 Steden Engeland

Denk Spellen3,8Weet jij waar alle 25 steden in het Verenigd Koninkrijk liggen?
blokken 22

blokken 22

Denk Spellen3,8Probeer om binnen 25 muisklikken het hele speelveld weg te spelen. Kies telkens bovenin 1 van de 6 kleuren waarin de bollen moeten veranderen, zorg er op die manier voor dat je met de door jouw gekozen kleur steeds een groter oppervlak krijgt.
Solitaire Master

Solitaire Master

Denk Spellen7,7Denk je dat jij dit iconische kaartspelletje helemaal onder de knie hebt? Stel je vaardigheden op de proef met deze drie solitaireversies.
Ontsnap uit de Keuken

Ontsnap uit de Keuken

Denk Spellen8,5Probeer uit de keuken te ontsnappen.
Smiley Bejeweled

Smiley Bejeweled

Denk Spellen4,6Groepeer de verschillende lachebekjes om te winnen! Sleep de rijen en kolommen om groepen van drie of meer lachebekjes te maken. Let goed op de speciale lachebekjes waarmee je meer punten kan scoren!
Isis

Isis

Denk Spellen6,9Volg Isis in haar zoektocht naar haar geliefde en ontdek samen met haar een spookwereld. Zoek de verschillen om verder te komen in het verhaal, maar pas op met wat je wenst: niet alles is even ongevaarlijk!
Onet Connect Classic

Onet Connect Classic

Denk Spellen7,5Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!
Verbind de huisdieren

Verbind de huisdieren

Denk Spellen6,2Maak het speeldveld leeg door alle dubbele stenen weg te spelen.
Vormen knaller

Vormen knaller

Denk Spellen7,4Lukt het jou om in dit puzzelspel een van deze vormen op de juiste plek te krijgen? De tijd tikt door dus wees er snel bij!
Food Fiasco

Food Fiasco

Denk Spellen6,6Probeer drie of meer naast elkaar te krijgen, dan plopt het weg. Haal zo de levels. Telkens krijg je weer extra voedsel.
Blackjack 2000

Blackjack 2000

Denk Spellen5,3Zet in en speel tegen de computer in dit bekende casino spel!
Tetris® Twist

Tetris® Twist

Denk Spellen5,7Tetris® is een verraderlijk eenvoudig, maar compleet meeslepend puzzelspel. In Tetris® Twist puzzel je je een weg door verschillende steden. Ontdek superleuke en frisse, nieuwe manieren om Tetris® te spelen of speel Marathon Mode voor de traditionele...
Zoek de Verschillen 5

Zoek de Verschillen 5

Denk Spellen5,3Probeer om de verschillen in deze 2 fotos te vinden !
Schuur opknappen

Schuur opknappen

Denk Spellen5,9Knap een prachtige oude schuur op en ga op zoek naar oude schatten om je project mee te bekostigen.
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game