1 2 3 4
Advertentie
Bejeweled 3

Bejeweled 3

Denk Spellen7,5Probeer 3 dezelfde figuurtjes naast elkaar te krijgen.
Dieren Bejeweled

Dieren Bejeweled

Denk Spellen7,5Probeer 3 gezichtjes naast elkaar te krijgen, dan worden de vlakken geel. Je moet proberen het hele veld geel te krijgen. Als je een jokergezichtje pakt worden alle gezichtjes die er hetzelfde uitzien in het veld ook geel. Met een bom gezichtje blaas...
Solitaire

Solitaire

Denk Spellen7,5Dit is een kaartspel, waarin je moet proberen om alle kaarten op volgorde te leggen.
Solitaire 5

Solitaire 5

Denk Spellen7,5Probeer in deze variant van Solitaire de 2 kastelen vrij te spelen. Dit doe je door alle kaarten weg te spelen die op het speelveld liggen.
Olie Boren

Olie Boren

Denk Spellen7,5Probeer zo rijk mogelijk te worden in de olie industrie. Doneer geld aan de presidentskandidaten zodat je ook in de toekomst olie kunt blijven boren. Zodra een grote groep mensen pro olie is, kun je beginnen met speciale missies.
Bejeweled 2 online

Bejeweled 2 online

Denk Spellen7,5Wissel naast elkaar liggende edelstenen om rijtjes van 3 of meer dezelfde edelstenen te maken! Bij 4 op een rij krijg je een Supersteen, bij 5 op een rij een Kleurknaller! Strijd tegen de klok in het speltype 'Actie' of speel het veld leeg in het speltype...
Wolkenoorlog

Wolkenoorlog

Denk Spellen7,5In dit strategiespelletje gaat het erom dat je alle wolkjes die in de lucht zweven, verovert. Jij bent het blauwe wolkje en de grijze wolkjes zijn neutraal. Wolkjes van een andere kleur zijn je concurrenten: ook zij zullen proberen om alle wolken te veroveren...
Bongo Balls

Bongo Balls

Denk Spellen7,5Probeer om in deze Zumavariant alle balletjes weg te spelen.
Connect It 2

Connect It 2

Denk Spellen7,5Verwijder de plaatjes die hetzelfde zijn. Er zijn wel regels: de 2 plaatjes worden met elkaar verbonden door middel van een lijntje en in dat lijntje mogen niet meer dan 2 knikken zitten.
Bejeweled 25

Bejeweled 25

Denk Spellen7,5Probeer de vissenkom leeg te spelen om naar het volgende level te gaan. Met het geld dat je verdient, kun je je eigen vissenkom inrichten.
Verstopte cijfers

Verstopte cijfers

Denk Spellen7,5Zoek de cijfers die in de plaatjes verstopt zitten voor je tijd om is. Als je op iets verkeerds klikt, worden er punten van je score afgetrokken.
Pinokkio Nummers Zoeken

Pinokkio Nummers Zoeken

Denk Spellen7,5Zoek de aangegeven nummers, die in verschillende vormen voor kunnen komen in de tekening. Zorg ervoor dat je niet onnodig klikt, want dat kost je punten.
Alles stort in 2

Alles stort in 2

Denk Spellen7,5In dit spel is het de bedoeling dat je de geraamtes van deze gebouwen laat instorten tot onder de blauwe streep. Dit doe je door er dynamiet in te plaatsen en te laten ontploffen door op 'boom' te klikken.
Cartoon Mahjong

Cartoon Mahjong

Denk Spellen7,5Klik op twee gelijke stenen en laat ze verdwijnen.
Monster Master

Monster Master

Denk Spellen7,5Dit is een heel bijzonder turn-based vechtspel waarin je spelkaarten inzet om een monster te verslaan. De kaarten gaan onderling met elkaar in gevecht, dus probeer de juiste kaarten in te zetten voor het beste resultaat!
Jewels 2

Jewels 2

Denk Spellen7,4Draai de rijen of kolommen met edelstenen zo, dat je series van drie dezelfde stenen krijgt. Deze verdwijnen daarna. Ga net zo lang door tot de edelsteen in het midden helemaal gevuld is met kleur!
Warlight

Warlight

Denk Spellen7,4Speel Warlight, een turn-based oorlogsspel dat je strategische vermogen op de proef stelt! Het gaat erom dat je de troepen die je inzet, zo efficiënt mogelijk gebruikt. Ieder aanvallend leger heeft 60% kans om een verdedigend leger uit te schakelen....
Jewel of Atlantis

Jewel of Atlantis

Denk Spellen7,4Probeer 3 juwelen op 1 rij te krijgen in deze nieuwe versie van Jewels.
Zoek de playknop 5

Zoek de playknop 5

Denk Spellen7,3Vond jij 'Zoek de playknop' 1 t/m 4 ook zo leuk om te spelen? Dan vind je dit vast ook een leuke game. Ook in dit spelletje is het de bedoeling dat je een serie minigames uitspeelt, om daarin telkens de 'Play'-knop te vinden. Zodra je de playknop hebt...
Flash Poker

Flash Poker

Denk Spellen7,3Kies een bet, druk op deal, zie je kaarten en beslis welke je vast wilt houden.
Vuurjongen en Watermeisje 2

Vuurjongen en Watermeisje 2

Denk Spellen7,3Zorg dat water en vuur elkaar niet raken in de doolhof in de Tempel van het Licht! Per level heb je verschillende doelen. Er zijn levels waarin je zo snel mogelijk bij de uitgang moet zien te komen en alle diamanten moet verzamelen. In een ander level...
Tahiti's Parels

Tahiti's Parels

Denk Spellen7,2Jij hebt een lijstje gekregen met allerlei voorwerpen. Hoe snel kan jij ze allemaal vinden?
Bewakers van het woud

Bewakers van het woud

Denk Spellen7,2Wat een leuk Toren Verdedigen-spel! Jij en je vrienden willen het bos bewaken waar jullie al jaren gelukkig leven. Er liggen kostbare diamanten verstopt in het woud, en er zijn gemene monsters en paddenstoelen die deze van jullie willen afpakken. Jullie...
Landen Azië

Landen Azië

Denk Spellen7,2Weet jij waar alle landen in Azië liggen?
Mahjong Rijk

Mahjong Rijk

Denk Spellen7,2De zijkanten van de puzzel kan je wegspelen met hetzelfde kaartje. Je moet proberen alle puzzelstukjes weg te spelen.
Roep van Atlantis

Roep van Atlantis

Denk Spellen7,1Dit spel is een uitje naar de antieke wereld. Jij gaat het altaar van Poseidon restaureren met de kristallen die je in de verscheidene levels kunt verdienen. In de meeste levels moet je rijen van drie of meer maken om steentjes weg te spelen en zo de...
Blokken 24

Blokken 24

Denk Spellen7,1Probeer om het hele speelveld leeg te krijgen! Je kunt alleen blokken wegspelen die grenzen aan tenminste 2 andere blokken van dezelfde kleur. Later in het spel is het ook genoeg als een blok aan 1 ander blok van dezelfde kleur grenst.
Landen Afrika

Landen Afrika

Denk Spellen7,1Weet jij waar alle landen in Afrika liggen?
Zoek de playknop 4

Zoek de playknop 4

Denk Spellen7,1Alweer een leuk, nieuw deel van 'Zoek de playknop'! Ook in dit spel is het de bedoeling dat je een serie minigames uitspeelt, om zo de 'Play'-knop te vinden waarmee je naar het volgende level kunt. Succes!
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game