1 2 3 4
Advertentie
Magisch mahjong

Magisch mahjong

Denk Spellen7,8Betreed een magische wereld en gebruik al je puzzelvaardigheden om de 50 levels van deze versie van het klassieke bordspel te voltooien. Help de tovenaar om alle stenenparen te vinden. Verzamel en gebruik de betoverde power-ups om dit uitdagende puzzelspelletje...
Letters in de bloementuin

Letters in de bloementuin

Denk Spellen8,2Zoek alle letters die in deze mooie bloementuinen verstopt zitten. Zodra je het hele alfabet compleet hebt, mag je door naar het volgende plaatje!
Pengapop 1

Pengapop 1

Denk Spellen5,5Gooi balletjes, zodat er een serie van drie dezelfde balletjes ontstaat. Deze serie verdwijnt. Wees snel, want anders vallen de balletjes jou aan!
Coball

Coball

Denk Spellen7Probeer drie of meer gelijke voorwerpen naast elkaar te krijgen om ze te laten verdwijnen. Als je het niet meer weet, kun je de hint gebruiken.
Lemon-jong

Lemon-jong

Denk Spellen7Dit is een leuk Mahjong-spel dat iets afwijkt van de gewone Mahjong-spellen: je kunt namelijk ook paren maken met de stenen in het midden. Zoek gewoon gelijke stenenparen en zorg dat je niet vast komt te zitten!
De muziekdoos 3

De muziekdoos 3

Denk Spellen8,2Ook in dit derde deel van De muziekdoos speelt het muziekdoosje een belangrijke rol. De plaatjes in het spel vertellen een verhaal, maar dit gebeurt niet in chronologische volgorde en dat maakt het spel nu juist wat spannender om te spelen. Bovendien...
Bejeweled 2 online

Bejeweled 2 online

Denk Spellen7,5Wissel naast elkaar liggende edelstenen om rijtjes van 3 of meer dezelfde edelstenen te maken! Bij 4 op een rij krijg je een Supersteen, bij 5 op een rij een Kleurknaller! Strijd tegen de klok in het speltype 'Actie' of speel het veld leeg in het speltype...
Zoek de playknop 3

Zoek de playknop 3

Denk Spellen8,5De playknop heeft zich weer eens verstopt! Los alle grappige puzzels op in dit leuke pointclick-spel, zodat je de playknop vindt. Klik hier vervolgens op om naar het volgende level door te gaan.
Zuster Suzy

Zuster Suzy

Denk Spellen7,9Suzy heeft een baan als zuster gekregen, maar het is een bende in het ziekenhuis! Help zuster Suzy om alle gevraagde dingen te vinden die in het plaatje verstopt zitten. Je kunt de Engelse namen onder aan het beeld zien.
Adam en Eva

Adam en Eva

Denk Spellen8,4Het valt niet mee om het paradijs te bereiken. Zelfs niet als je Adam heet...
Puzzelbal

Puzzelbal

Denk Spellen7,7De klok tikt! Kun jij de bal in het gaatje krijgen voordat de tijd om is?
Mahjong Toren

Mahjong Toren

Denk Spellen7,5Speel het wereldberoemde spelletje Mahjongg nu in een torenuitvoering. Je moet zorgen dat je 2 stenen van dezelfde soort vindt en het hele veld leeg speelt.
Monopoly 2

Monopoly 2

Denk Spellen5,1Koop zoveel mogelijk objecten zodat je tegenstanders je geld verschuldigd zijn!
Vormen knaller

Vormen knaller

Denk Spellen7,3Lukt het jou om in dit puzzelspel een van deze vormen op de juiste plek te krijgen? De tijd tikt door dus wees er snel bij!
Solitaire 3

Solitaire 3

Denk Spellen8,4Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!
Fruit Smash

Fruit Smash

Denk Spellen5,4Maak zo veel mogelijk vruchtensap door het fruit in 3 of meer gelijke stukken naast elkaar te zetten. Speciale voorwerpen zorgen voor superaanvallen, waarmee je heel veel fruit kunt persen.
Cubez

Cubez

Denk Spellen7,5In dit spel is het de bedoeling dat je ruimte maakt op het bord door series van 3 of meer identieke blokjes te maken. Je hebt 3 minuten om zoveel mogelijk punten te scoren!
Juwelen Explosie

Juwelen Explosie

Denk Spellen8Zoek zo snel mogelijk gelijke juwelen en laat ze ontploffen! Probeer er zo veel mogelijk te koppelen tijdens elke zet om de hoogste score te behalen en coole power-ups te verdienen!
Staten Amerika

Staten Amerika

Denk Spellen6,4Weet jij waar alle Staten van Amerika liggen?
Food Fiasco

Food Fiasco

Denk Spellen6,2Probeer drie of meer naast elkaar te krijgen, dan plopt het weg. Haal zo de levels. Telkens krijg je weer extra voedsel.
Maak de cirkel rond

Maak de cirkel rond

Denk Spellen7,5Leg dezelfde kleuren of symbolen tegen elkaar aan om de cirkel rond te maken.
Verf en ren

Verf en ren

Denk Spellen3,6Help dit mannetje om naar zijn vrienden te komen, die een heel eind verderop aan het feesten zijn. Het mannetje is uitgerust met een verfpistool, dat de kleuren oranje en groen kan spuiten. Deze verf heeft een heel bijzondere eigenschap: wanneer je eroverheen...
Bevrijd de Elfen

Bevrijd de Elfen

Denk Spellen6Verbind de bloemknoppen met elkaar door er blokken van dezelfde kleur tegenaan te leggen. Plaats de tegels op de bloemknoppen, om de elfen die erin gevangen zitten, te bevrijden. Bevrijd alle elven om het level te halen!
Texas Hold 'em Poker

Texas Hold 'em Poker

Denk Spellen6,4Let op je kaarten, zet tactisch in en ga aan de haal met het geld.
Bubbels schieten

Bubbels schieten

Denk Spellen7Gezocht: iemand die een heleboel bubbels kan laten knallen. Ervaring is niet vereist...
Jewels 2

Jewels 2

Denk Spellen6,8Draai de rijen of kolommen met edelstenen zo, dat je series van drie dezelfde stenen krijgt. Deze verdwijnen daarna. Ga net zo lang door tot de edelsteen in het midden helemaal gevuld is met kleur!
Bejeweled 25

Bejeweled 25

Denk Spellen7,5Probeer de vissenkom leeg te spelen om naar het volgende level te gaan. Met het geld dat je verdient, kun je je eigen vissenkom inrichten.
Toren Bouwer

Toren Bouwer

Denk Spellen8,6Plaats de nummer van de blokken in de stapel in goede volgorde. Hoge cijfers onder - lage cijfers boven.
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game