1 2 3 4
Advertentie
Mijnenveger

Mijnenveger

Denk Spellen7,5Vind alle mijnen zo snel mogelijk door op de vierkanten te klikken.
Olie Boren

Olie Boren

Denk Spellen7,5Probeer zo rijk mogelijk te worden in de olie industrie. Doneer geld aan de presidentskandidaten zodat je ook in de toekomst olie kunt blijven boren. Zodra een grote groep mensen pro olie is, kun je beginnen met speciale missies.
Chinees Mahjong

Chinees Mahjong

Denk Spellen7,5Chinees Mahjong, een online variant op een eeuwenoud Aziatisch spel! In Mahjong zijn inzicht en snelheid erg belangrijke factoren om het spel succesvol uit te spelen. Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen...
Bongo Balls

Bongo Balls

Denk Spellen7,5Probeer om in deze Zumavariant alle balletjes weg te spelen.
Hexa

Hexa

Denk Spellen7,5Maak verticale of diagonale rijen van 3 of meer dezelfde stenen.
Maak de cirkel rond

Maak de cirkel rond

Denk Spellen7,5Leg dezelfde kleuren of symbolen tegen elkaar aan om de cirkel rond te maken.
Solitaire

Solitaire

Denk Spellen7,5Dit is een kaartspel, waarin je moet proberen om alle kaarten op volgorde te leggen.
Solitaire 5

Solitaire 5

Denk Spellen7,5Probeer in deze variant van Solitaire de 2 kastelen vrij te spelen. Dit doe je door alle kaarten weg te spelen die op het speelveld liggen.
Koppelen 2

Koppelen 2

Denk Spellen7,5Maak zo snel je kunt paren steentjes. Je kunt alleen paren steentjes wegspelen als ze met drie of minder lijnen verbonden kunnen worden. Houd het tempo erin, want voor je het weet is de tijd om! Succes!
Mahjong Toren

Mahjong Toren

Denk Spellen7,5Speel het wereldberoemde spelletje Mahjongg nu in een torenuitvoering. Je moet zorgen dat je 2 stenen van dezelfde soort vindt en het hele veld leeg speelt.
Tiles of the Unexpected

Tiles of the Unexpected

Denk Spellen7,5Klik op groepjes van dezelfde soort tegels. Doe dit net zolang totdat alle tegels verdwenen zijn.
Connect It 2

Connect It 2

Denk Spellen7,5Verwijder de plaatjes die hetzelfde zijn. Er zijn wel regels: de 2 plaatjes worden met elkaar verbonden door middel van een lijntje en in dat lijntje mogen niet meer dan 2 knikken zitten.
Bejeweled 2 online

Bejeweled 2 online

Denk Spellen7,5Wissel naast elkaar liggende edelstenen om rijtjes van 3 of meer dezelfde edelstenen te maken! Bij 4 op een rij krijg je een Supersteen, bij 5 op een rij een Kleurknaller! Strijd tegen de klok in het speltype 'Actie' of speel het veld leeg in het speltype...
Egyptisch Mahjong

Egyptisch Mahjong

Denk Spellen7,5Speel Mahjong in Egypte, en ontdek alle schatten die het land verborgen houdt: de pyramides van Giza, de obelisk van Karnak, het Dal der Koningen, en nog veel meer. Zoek alle hiëroglyfenparen bij elkaar om het bord zo leeg te spelen!
Cartoon Mahjong

Cartoon Mahjong

Denk Spellen7,5Klik op twee gelijke stenen en laat ze verdwijnen.
Dieren Bejeweled

Dieren Bejeweled

Denk Spellen7,5Probeer 3 gezichtjes naast elkaar te krijgen, dan worden de vlakken geel. Je moet proberen het hele veld geel te krijgen. Als je een jokergezichtje pakt worden alle gezichtjes die er hetzelfde uitzien in het veld ook geel. Met een bom gezichtje blaas...
Jewel of Atlantis

Jewel of Atlantis

Denk Spellen7,5Probeer 3 juwelen op 1 rij te krijgen in deze nieuwe versie van Jewels.
Schaken 1

Schaken 1

Denk Spellen7,5Probeer de computer te verslaan met dit potje schaken.
Spider Solitaire 2

Spider Solitaire 2

Denk Spellen7,5Rangschik de kaarten zo dat ze een complete serie vormen. Je kunt alleen kaarten met een lagere waarde op een kaart met een hogere waarde plaatsen. Als je met meerdere kleuren speelt, kun je alleen stapels van dezelfde kleur verplaatsen. Succes!
Bejeweled 25

Bejeweled 25

Denk Spellen7,5Probeer de vissenkom leeg te spelen om naar het volgende level te gaan. Met het geld dat je verdient, kun je je eigen vissenkom inrichten.
Zeeslag

Zeeslag

Denk Spellen7,5Zet eerst je schepen strategisch neer. Dan kan de oorlog beginnen. Bombadeer de tegenstander en schakel zijn schepen uit, maar zorg dat hij dat niet bij jou doet.
Dieren Mahjong 2

Dieren Mahjong 2

Denk Spellen7,5Probeer alle blokjes weg te spelen, door telkens 2 dezelfde plaatjes aan te klikken.
Galaxy Solitaire

Galaxy Solitaire

Denk Spellen7,5Dit kaartspel is een leuke variatie op het spel Solitaire!
Verstopte cijfers

Verstopte cijfers

Denk Spellen7,5Zoek de cijfers die in de plaatjes verstopt zitten voor je tijd om is. Als je op iets verkeerds klikt, worden er punten van je score afgetrokken.
Monster Master

Monster Master

Denk Spellen7,5Dit is een heel bijzonder turn-based vechtspel waarin je spelkaarten inzet om een monster te verslaan. De kaarten gaan onderling met elkaar in gevecht, dus probeer de juiste kaarten in te zetten voor het beste resultaat!
Beanie Poker

Beanie Poker

Denk Spellen7,4Een leuk pokerspel met beanie-poppetjes.
Mahjong Rijk

Mahjong Rijk

Denk Spellen7,4De zijkanten van de puzzel kan je wegspelen met hetzelfde kaartje. Je moet proberen alle puzzelstukjes weg te spelen.
De muziekdoos 1

De muziekdoos 1

Denk Spellen7,4Een muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie, waarvan dit het eerste deel is. Dit mooi getekende 'zoek de verschillen'-spelletje maakt je nieuwsgierig naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen namelijk een...
Bejeweled 80 dagen

Bejeweled 80 dagen

Denk Spellen7,4Speel de benodigde stukken van het bord om naar de volgende dag te gaan.
Zoek de playknop 4

Zoek de playknop 4

Denk Spellen7,3Alweer een leuk, nieuw deel van 'Zoek de playknop'! Ook in dit spel is het de bedoeling dat je een serie minigames uitspeelt, om zo de 'Play'-knop te vinden waarmee je naar het volgende level kunt. Succes!
Pinokkio Nummers Zoeken

Pinokkio Nummers Zoeken

Denk Spellen7,3Zoek de aangegeven nummers, die in verschillende vormen voor kunnen komen in de tekening. Zorg ervoor dat je niet onnodig klikt, want dat kost je punten.
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game