1 2 3 4
Advertentie
Gouverneur van Poker 2

Gouverneur van Poker 2

Denk Spellen6,1Bestrijd het pokerverbod en stoot de gouverneur van zijn troon!
Bejeweled 26

Bejeweled 26

Denk Spellen6,3Probeer binnen de tijd het speelveld leeg te spelen. Als je 3 of meer dezelfde items wegspeelt verdien je extra tijd.
Cubium

Cubium

Denk Spellen4,2Probeer in zo min mogelijk pogingen zo veel mogelijk groene kubusjes van het platform af te schieten, tot je het benodigde puntenaantal hebt bereikt. Je kunt er ballen in allerlei formaten op afschieten, maar ook bommen. Groene kubusjes leveren punten...
Pizza Connect

Pizza Connect

Denk Spellen6,6Probeer om het hele veld leeg te spelen, door telkens drie dezelfde stukken pizza die naast elkaar liggen, weg te klikken.
Pengapop 1

Pengapop 1

Denk Spellen5,1Gooi balletjes, zodat er een serie van drie dezelfde balletjes ontstaat. Deze serie verdwijnt. Wees snel, want anders vallen de balletjes jou aan!
Smiley Bejeweled

Smiley Bejeweled

Denk Spellen5Groepeer de verschillende lachebekjes om te winnen! Sleep de rijen en kolommen om groepen van drie of meer lachebekjes te maken. Let goed op de speciale lachebekjes waarmee je meer punten kan scoren!
Vriend Redden

Vriend Redden

Denk Spellen8,6Je vriendje is in een tijd tunnel gevallen en zit daardoor vast! Je hebt hulp gevraagd aan een medicijnman, maar hij kan je alleen helpen als jij voor hem bepaalde voorwerpen verzamelt. Dus waar wacht je op? Begin vlug met zoeken!
Motor Solitaire

Motor Solitaire

Denk Spellen7,3Probeer in deze solitaire variant alle kaarten weg te spelen. Je kan de kaarten in elke volgorde aanklikken. Dus als je een 4 heb en bovenaan staat 3 4 5, dan kan je eerst op 5 klikken dan op 4 en dan op 3 etc.
Isis

Isis

Denk Spellen6,5Volg Isis in haar zoektocht naar haar geliefde en ontdek samen met haar een spookwereld. Zoek de verschillen om verder te komen in het verhaal, maar pas op met wat je wenst: niet alles is even ongevaarlijk!
Doyu verschillen 2

Doyu verschillen 2

Denk Spellen8,7Zoek de verschillen in deze mooi getekende plaatjes en krijg het hele verhaal te zien! Voor iedere verkeerde keuze krijg je minpunten, dus denk goed na voordat je klikt.
Fruita Swipe

Fruita Swipe

Denk Spellen7,5Speel het fruit zo snel als je kunt weg in dit uitdagende puzzelspelletje.
Doyu Gems

Doyu Gems

Denk Spellen5,6In dit spel is het de bedoeling dat je series van 3 of meer insecten van dezelfde soort maakt, door de vlakjes te verwisselen.
Ontsnap uit de kerker

Ontsnap uit de kerker

Denk Spellen8,3Je bent in een kerker beland, en bent vergiftigd zonder dat je er erg in had. Je hebt 10 minuten om een tegengif te vinden en om te ontsnappen, anders wordt er een experiment met je uitgevoerd, waardoor je in een mutant verandert.
Bejeweled 3

Bejeweled 3

Denk Spellen6,4Probeer 3 dezelfde figuurtjes naast elkaar te krijgen.
Bejeweled 16

Bejeweled 16

Denk Spellen4,6Maak rijen van 3 of meer van dezelfde figuren door ze van plaats te verwisselen.
Tiles of the Unexpected

Tiles of the Unexpected

Denk Spellen7,5Klik op groepjes van dezelfde soort tegels. Doe dit net zolang totdat alle tegels verdwenen zijn.
Schuur opknappen

Schuur opknappen

Denk Spellen6,2Knap een prachtige oude schuur op en ga op zoek naar oude schatten om je project mee te bekostigen.
Blokken 5

Blokken 5

Denk Spellen5,9Zoek alle zelfde blokkenparen bij elkaar en probeer om uiteindelijk het hele veld leeg te spelen!
Staten Amerika

Staten Amerika

Denk Spellen6,7Weet jij waar alle Staten van Amerika liggen?
Cubez

Cubez

Denk Spellen7In dit spel is het de bedoeling dat je ruimte maakt op het bord door series van 3 of meer identieke blokjes te maken. Je hebt 3 minuten om zoveel mogelijk punten te scoren!
Bubbels 2

Bubbels 2

Denk Spellen6,4Gooi balletjes zodat er drie dezelfde kleur naast elkaar zitten. Wees snel want anders is de tijd om!
Wieltje 4: tijdreis

Wieltje 4: tijdreis

Denk Spellen8,6Wieltje maakt zich klaar voor een spannende reis door de tijd. Ga je met hem mee?
Magisch mahjong

Magisch mahjong

Denk Spellen7,6Betreed een magische wereld en gebruik al je puzzelvaardigheden om de 50 levels van deze versie van het klassieke bordspel te voltooien. Help de tovenaar om alle stenenparen te vinden. Verzamel en gebruik de betoverde power-ups om dit uitdagende puzzelspelletje...
Glops

Glops

Denk Spellen5,8Klik op de Glops van dezelfde kleur die samen gegroepeerd en verwijder ze.
Blokken 24

Blokken 24

Denk Spellen8,2Probeer om het hele speelveld leeg te krijgen! Je kunt alleen blokken wegspelen die grenzen aan tenminste 2 andere blokken van dezelfde kleur. Later in het spel is het ook genoeg als een blok aan 1 ander blok van dezelfde kleur grenst.
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game