1 2 3 4
Advertentie
Mahjong FRVR

Mahjong FRVR

Denk Spellen6,7Deze versie van mahjong is fantastisch voor ervaren spelers, maar ook voor spelers die deze tijdloze klassieker uit het Verre Oosten nog nooit hebben geprobeerd. Hoe snel kun jij alle stenenparen wegspelen?
Ontsnap uit Huis

Ontsnap uit Huis

Denk Spellen5,5Probeer te ontsnappen! Kijk goed rond en vind de objecten die je kunnen helpen.
25 Steden Engeland

25 Steden Engeland

Denk Spellen3,9Weet jij waar alle 25 steden in het Verenigd Koninkrijk liggen?
Spook Tetris

Spook Tetris

Denk Spellen6,5Zorg ervoor dat je telkens 3 of meer dezelfde monsters op een rij hebt. Je kunt de monsters alleen verticaal van positie laten wisselen.
Bejeweled 16

Bejeweled 16

Denk Spellen4,8Maak rijen van 3 of meer van dezelfde figuren door ze van plaats te verwisselen.
Mahjong Rijk

Mahjong Rijk

Denk Spellen5,2De zijkanten van de puzzel kan je wegspelen met hetzelfde kaartje. Je moet proberen alle puzzelstukjes weg te spelen.
25 Steden Duitsland

25 Steden Duitsland

Denk Spellen4,6Weet jij waar alle 25 steden in Duitsland liggen?
Master Solitaire

Master Solitaire

Denk Spellen6,5Master Solitaire is een eenvoudig maar leuk patiencespelletje. De bedoeling is om alle kaarten op de juiste volgorde te leggen.
Eiland vol blobs

Eiland vol blobs

Denk Spellen6,1Maak series van minstens drie dezelfde figuurtjes; deze verdwijnen wanneer je erop klikt. Wanneer je 'maar' drie figuurtjes weghaalt, komt er een doodskop voor in de plaats. Deze doodskoppen kun je alleen laten verdwijnen door een bom te laten ontploffen....
Patience in het pretpark

Patience in het pretpark

Denk Spellen5,4Het is de bedoeling dat je alle kaarten van het bord wegspeelt. Aangrenzende kaarten kunnen worden weggespeeld als ze dezelfde of opvolgende waardes hebben. Als er slechts één kaart in een rij ligt, kun je deze verplaatsen. Selecteer zoveel mogelijk...
Solitaire Master

Solitaire Master

Denk Spellen7,6Denk je dat jij dit iconische kaartspelletje helemaal onder de knie hebt? Stel je vaardigheden op de proef met deze drie solitaireversies.
Smiley Bejeweled

Smiley Bejeweled

Denk Spellen4,8Groepeer de verschillende lachebekjes om te winnen! Sleep de rijen en kolommen om groepen van drie of meer lachebekjes te maken. Let goed op de speciale lachebekjes waarmee je meer punten kan scoren!
Solitaire 5

Solitaire 5

Denk Spellen6,5Probeer in deze variant van Solitaire de 2 kastelen vrij te spelen. Dit doe je door alle kaarten weg te spelen die op het speelveld liggen.
Blackjack 2000

Blackjack 2000

Denk Spellen5,3Zet in en speel tegen de computer in dit bekende casino spel!
Verbind de huisdieren

Verbind de huisdieren

Denk Spellen6,2Maak het speeldveld leeg door alle dubbele stenen weg te spelen.
Vlinders

Vlinders

Denk Spellen5,3Probeer het speelveld leeg te spelen door op 2 of meer van de zelfde vlinders aan te klikken. Als je maar 1 vlinder wegklikt per keer krijg je strafpunten.
Hawaï: 10 x 10

Hawaï: 10 x 10

Denk Spellen7,5Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?
Isis

Isis

Denk Spellen7Volg Isis in haar zoektocht naar haar geliefde en ontdek samen met haar een spookwereld. Zoek de verschillen om verder te komen in het verhaal, maar pas op met wat je wenst: niet alles is even ongevaarlijk!
Dieren Mahjong 2

Dieren Mahjong 2

Denk Spellen7,2Probeer alle blokjes weg te spelen, door telkens 2 dezelfde plaatjes aan te klikken.
Tetris® Twist

Tetris® Twist

Denk Spellen5,6Tetris® is een verraderlijk eenvoudig, maar compleet meeslepend puzzelspel. In Tetris® Twist puzzel je je een weg door verschillende steden. Ontdek superleuke en frisse, nieuwe manieren om Tetris® te spelen of speel Marathon Mode voor de traditionele...
Zoek de Verschillen 5

Zoek de Verschillen 5

Denk Spellen5,2Probeer om de verschillen in deze 2 fotos te vinden !
Treinen

Treinen

Denk Spellen2,9Breng de trein naar het station nadat je de wagons in de goede volgorde hebt gezet. De volgorde wordt op de plattegrond getoond. Klik op de wissels om het richting te veranderen, beweeg de trein, ruil de wagons en meer. Als je de trein binnen de tijd...
Schuur opknappen

Schuur opknappen

Denk Spellen6Knap een prachtige oude schuur op en ga op zoek naar oude schatten om je project mee te bekostigen.
Food Fiasco

Food Fiasco

Denk Spellen6,3Probeer drie of meer naast elkaar te krijgen, dan plopt het weg. Haal zo de levels. Telkens krijg je weer extra voedsel.
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game