1 2 3 4
Advertentie
Veld vol fruit

Veld vol fruit

Denk Spellen7,5Maak het speelveld leeg door alle dubbele stenen weg te spelen. Klik op stenen met dezelfde vruchten, die òf naast elkaar liggen, òf via een lijn met maximaal twee hoeken met elkaar verbonden kunnen worden.
Oude taveerne

Oude taveerne

Denk Spellen7,7De tijd lijkt te hebben stilgestaan in een oude, verlaten taveerne. Er liggen een hoop spullen: kun jij de voorwerpen uit het lijstje allemaal vinden?
Candy Blokken

Candy Blokken

Denk Spellen7,6Probeer om alle blokjes van de tafel te spelen!
Kattenhuis

Kattenhuis

Denk Spellen6,9Lang geleden leefde er een stel kittens samen met hun moeder in de kelder van een oud huis. Ook al was er weinig voedsel en was het er nogal koud, ze leefden toch gelukkig. Vind alle verschillen in de tekening om stap voor stap het hele kittenverhaal...
Bejeweled 16

Bejeweled 16

Denk Spellen4,8Maak rijen van 3 of meer van dezelfde figuren door ze van plaats te verwisselen.
Sobic 1

Sobic 1

Denk Spellen5,4Probeer 4 of meer op een rij te maken door blokjes door elkaar te husselen.
Isis

Isis

Denk Spellen6,9Volg Isis in haar zoektocht naar haar geliefde en ontdek samen met haar een spookwereld. Zoek de verschillen om verder te komen in het verhaal, maar pas op met wat je wenst: niet alles is even ongevaarlijk!
25 Steden Duitsland

25 Steden Duitsland

Denk Spellen4,4Weet jij waar alle 25 steden in Duitsland liggen?
Vriend Redden

Vriend Redden

Denk Spellen8,3Je vriendje is in een tijd tunnel gevallen en zit daardoor vast! Je hebt hulp gevraagd aan een medicijnman, maar hij kan je alleen helpen als jij voor hem bepaalde voorwerpen verzamelt. Dus waar wacht je op? Begin vlug met zoeken!
25 Steden Engeland

25 Steden Engeland

Denk Spellen3,9Weet jij waar alle 25 steden in het Verenigd Koninkrijk liggen?
Wieltje 4: tijdreis

Wieltje 4: tijdreis

Denk Spellen8,8Wieltje maakt zich klaar voor een spannende reis door de tijd. Ga je met hem mee?
Master Solitaire

Master Solitaire

Denk Spellen6,4Master Solitaire is een eenvoudig maar leuk patiencespelletje. De bedoeling is om alle kaarten op de juiste volgorde te leggen.
Ballonnetjes

Ballonnetjes

Denk Spellen6,9Probeer om de balonnetjes weg te werken. Hierbij moet je de poppetjes vrij maken.
Smiley Bejeweled

Smiley Bejeweled

Denk Spellen4,8Groepeer de verschillende lachebekjes om te winnen! Sleep de rijen en kolommen om groepen van drie of meer lachebekjes te maken. Let goed op de speciale lachebekjes waarmee je meer punten kan scoren!
Paren maken

Paren maken

Denk Spellen7,2Je bent onderweg in ruimtesector Z. Helaas zitten alle ruimteportalen dicht met steentjes. Maak de portalen vrij voor de tijd om is: klik op twee dezelfde steentjes om ze weg te spelen. Je kunt ze alleen wegspelen als ze door een rechte lijn met twee...
Spook Tetris

Spook Tetris

Denk Spellen6,5Zorg ervoor dat je telkens 3 of meer dezelfde monsters op een rij hebt. Je kunt de monsters alleen verticaal van positie laten wisselen.
Bejeweled 26

Bejeweled 26

Denk Spellen3,6Probeer binnen de tijd het speelveld leeg te spelen. Als je 3 of meer dezelfde items wegspeelt verdien je extra tijd.
Snel Kaarten 1

Snel Kaarten 1

Denk Spellen7Probeer bij Snel Kaarten zo snel mogelijk een speelkaart met een waarde van één hoger of lager op de middelste kaarten te leggen.
Blokken 17

Blokken 17

Denk Spellen6,1Speel alle blokken weg om naar het volgende level te gaan. Blokken in groepen van 2 of meer kunnen weg gespeeld worden. Je kan ook gebruik maken van extra's om zo alles toch nog weg te spelen.
Tetris® Twist

Tetris® Twist

Denk Spellen5,7Tetris® is een verraderlijk eenvoudig, maar compleet meeslepend puzzelspel. In Tetris® Twist puzzel je je een weg door verschillende steden. Ontdek superleuke en frisse, nieuwe manieren om Tetris® te spelen of speel Marathon Mode voor de traditionele...
Pizza Connect

Pizza Connect

Denk Spellen6,6Probeer om het hele veld leeg te spelen, door telkens drie dezelfde stukken pizza die naast elkaar liggen, weg te klikken.
Solitaire Master

Solitaire Master

Denk Spellen7,3Denk je dat jij dit iconische kaartspelletje helemaal onder de knie hebt? Stel je vaardigheden op de proef met deze drie solitaireversies.
Verbind de huisdieren

Verbind de huisdieren

Denk Spellen6,2Maak het speeldveld leeg door alle dubbele stenen weg te spelen.
Online Elite Solitaire

Online Elite Solitaire

Denk Spellen6,6Dit is een leuke versie van het kaartspel Solitaire.
Vormen knaller

Vormen knaller

Denk Spellen7,2Lukt het jou om in dit puzzelspel een van deze vormen op de juiste plek te krijgen? De tijd tikt door dus wees er snel bij!
Mahjong FRVR

Mahjong FRVR

Denk Spellen6,8Deze versie van mahjong is fantastisch voor ervaren spelers, maar ook voor spelers die deze tijdloze klassieker uit het Verre Oosten nog nooit hebben geprobeerd. Hoe snel kun jij alle stenenparen wegspelen?
Treinen

Treinen

Denk Spellen2,5Breng de trein naar het station nadat je de wagons in de goede volgorde hebt gezet. De volgorde wordt op de plattegrond getoond. Klik op de wissels om het richting te veranderen, beweeg de trein, ruil de wagons en meer. Als je de trein binnen de tijd...
Lemon-jong

Lemon-jong

Denk Spellen5,1Dit is een leuk Mahjong-spel dat iets afwijkt van de gewone Mahjong-spellen: je kunt namelijk ook paren maken met de stenen in het midden. Zoek gewoon gelijke stenenparen en zorg dat je niet vast komt te zitten!
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game