1 2 3 4
Advertentie
Vang die tijger

Vang die tijger

Denk Spellen3,6In dit spelletje is het de bedoeling dat je een tijger insluit tussen donkere tegels. Hij mag zelf namelijk alleen op de lichte tegels staan. Jij kunt de lichte tegels donker maken door erop te klikken, totdat de tijger helemaal omringd wordt door donkere...
De muziekdoos 1

De muziekdoos 1

Denk Spellen8,1Een muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie, waarvan dit het eerste deel is. Dit mooi getekende 'zoek de verschillen'-spelletje maakt je nieuwsgierig naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen namelijk een...
Pengapop 1

Pengapop 1

Denk Spellen5,5Gooi balletjes, zodat er een serie van drie dezelfde balletjes ontstaat. Deze serie verdwijnt. Wees snel, want anders vallen de balletjes jou aan!
De muziekdoos 3

De muziekdoos 3

Denk Spellen8,4Ook in dit derde deel van De muziekdoos speelt het muziekdoosje een belangrijke rol. De plaatjes in het spel vertellen een verhaal, maar dit gebeurt niet in chronologische volgorde en dat maakt het spel nu juist wat spannender om te spelen. Bovendien...
Mahjong met Al Capone

Mahjong met Al Capone

Denk Spellen7,3Zoek paren van identieke gangsterplaatjes bij elkaar. Deze plaatjes moeten wel aan twee kanten 'vrij' liggen, d.w.z. dat er geen ander kaartje tegenaan ligt.
Coball

Coball

Denk Spellen7,2Probeer drie of meer gelijke voorwerpen naast elkaar te krijgen om ze te laten verdwijnen. Als je het niet meer weet, kun je de hint gebruiken.
Patience in het pretpark

Patience in het pretpark

Denk Spellen6,3Het is de bedoeling dat je alle kaarten van het bord wegspeelt. Aangrenzende kaarten kunnen worden weggespeeld als ze dezelfde of opvolgende waardes hebben. Als er slechts één kaart in een rij ligt, kun je deze verplaatsen. Selecteer zoveel mogelijk...
Schat Zoektocht

Schat Zoektocht

Denk Spellen4,2Ben je een fan van Bejeweled en op zoek naar een nieuw avontuur? Ga dan op zoek naar de edelstenen in het uitdagende 3-op-een-rij-spel Treasure Hunt. Maak rijtjes van drie of meer kostbare stenen, verzamel gouden munten en koop boosters om te winnen in...
Letters in de bloementuin

Letters in de bloementuin

Denk Spellen8,2Zoek alle letters die in deze mooie bloementuinen verstopt zitten. Zodra je het hele alfabet compleet hebt, mag je door naar het volgende plaatje!
Zoek de playknop 3

Zoek de playknop 3

Denk Spellen8,4De playknop heeft zich weer eens verstopt! Los alle grappige puzzels op in dit leuke pointclick-spel, zodat je de playknop vindt. Klik hier vervolgens op om naar het volgende level door te gaan.
Patience op de golfbaan

Patience op de golfbaan

Denk Spellen7,5patience is het de bedoeling dat je alle kaarten van het bord wegspeelt. Aangrenzende kaarten kunnen worden weggespeeld als ze dezelfde of opvolgende waardes hebben. Als er slechts één kaart in een rij ligt, kan je deze verplaatsen. Selecteer zoveel...
Glops

Glops

Denk Spellen4,7Klik op de Glops van dezelfde kleur die samen gegroepeerd en verwijder ze.
Zoek het snoep: winter

Zoek het snoep: winter

Denk Spellen8,2Hou je van snoep en ben je dol op puzzelspelletjes? Dan is dit spel echt iets voor jou!
Mahjong Toren

Mahjong Toren

Denk Spellen7,5Speel het wereldberoemde spelletje Mahjongg nu in een torenuitvoering. Je moet zorgen dat je 2 stenen van dezelfde soort vindt en het hele veld leeg speelt.
Puzzelbal

Puzzelbal

Denk Spellen7,6De klok tikt! Kun jij de bal in het gaatje krijgen voordat de tijd om is?
Monopoly 2

Monopoly 2

Denk Spellen5Koop zoveel mogelijk objecten zodat je tegenstanders je geld verschuldigd zijn!
Jewels 2

Jewels 2

Denk Spellen6,8Draai de rijen of kolommen met edelstenen zo, dat je series van drie dezelfde stenen krijgt. Deze verdwijnen daarna. Ga net zo lang door tot de edelsteen in het midden helemaal gevuld is met kleur!
Bejeweled 2 online

Bejeweled 2 online

Denk Spellen7,5Wissel naast elkaar liggende edelstenen om rijtjes van 3 of meer dezelfde edelstenen te maken! Bij 4 op een rij krijg je een Supersteen, bij 5 op een rij een Kleurknaller! Strijd tegen de klok in het speltype 'Actie' of speel het veld leeg in het speltype...
Robin Hood Verschillen zoeken

Robin Hood Verschillen zoeken

Denk Spellen6,6Door alle verschillen te ontdekken in de plaatjes bij dit Robin Hood-verhaal, kom je stap voor stap bij de ontknoping van het verhaal! Je moet hiervoor wel het juiste pad zoeken.
Solitaire 3

Solitaire 3

Denk Spellen8,4Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!
Cubez

Cubez

Denk Spellen7,5In dit spel is het de bedoeling dat je ruimte maakt op het bord door series van 3 of meer identieke blokjes te maken. Je hebt 3 minuten om zoveel mogelijk punten te scoren!
Bom Tetris

Bom Tetris

Denk Spellen3,7Zorg dat je zoveel mogelijk kistjes van dezelfde kleur naast elkaar neerzet. Je laat de kistjes verdwijnen met behulp van een bom die dezelfde kleur heeft als de kistjes.
Vormen knaller

Vormen knaller

Denk Spellen7,3Lukt het jou om in dit puzzelspel een van deze vormen op de juiste plek te krijgen? De tijd tikt door dus wees er snel bij!
Solitaire Meisje

Solitaire Meisje

Denk Spellen7,5Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!
Juwelen Explosie

Juwelen Explosie

Denk Spellen8Zoek zo snel mogelijk gelijke juwelen en laat ze ontploffen! Probeer er zo veel mogelijk te koppelen tijdens elke zet om de hoogste score te behalen en coole power-ups te verdienen!
Staten Amerika

Staten Amerika

Denk Spellen6,5Weet jij waar alle Staten van Amerika liggen?
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game