1 2 3 4
Advertentie
Staten Amerika

Staten Amerika

Denk Spellen6,9Weet jij waar alle Staten van Amerika liggen?
Master Solitaire

Master Solitaire

Denk Spellen6,3Master Solitaire is een eenvoudig maar leuk patiencespelletje. De bedoeling is om alle kaarten op de juiste volgorde te leggen.
Ontsnap uit de Keuken

Ontsnap uit de Keuken

Denk Spellen8,2Probeer uit de keuken te ontsnappen.
Veld vol fruit

Veld vol fruit

Denk Spellen7,5Maak het speelveld leeg door alle dubbele stenen weg te spelen. Klik op stenen met dezelfde vruchten, die òf naast elkaar liggen, òf via een lijn met maximaal twee hoeken met elkaar verbonden kunnen worden.
Sobic 1

Sobic 1

Denk Spellen5,2Probeer 4 of meer op een rij te maken door blokjes door elkaar te husselen.
Letters in de bloementuin

Letters in de bloementuin

Denk Spellen8Zoek alle letters die in deze mooie bloementuinen verstopt zitten. Zodra je het hele alfabet compleet hebt, mag je door naar het volgende plaatje!
Ontsnap uit de Kamer 7

Ontsnap uit de Kamer 7

Denk Spellen8Probeer te ontsnappen uit deze rode kamer met behulp van de gevonden voorwerpen.
Online Elite Solitaire

Online Elite Solitaire

Denk Spellen6,6Dit is een leuke versie van het kaartspel Solitaire.
Zoek de Ster 2

Zoek de Ster 2

Denk Spellen5,8Probeer in elke level de ster te vinden, deze kan op verschillende manieren verschijnen. Elke level is een soort puzzel die je op moet lossen om de ster te voorschijn te toveren.
Sobic 2

Sobic 2

Denk Spellen2,7Probeer 4 of meer op een rij te maken door blokjes door elkaar te husselen.
Mahjong 2

Mahjong 2

Denk Spellen4,3Je moet 2 identieke blokken aanklikken die met elkaar in verbinding kunnen staan door middel van een lijn die niet meer dan 2 hoeken heeft. Tijdens het spelen verschijnen er verschillende effecten die je kunnen helpen of je in de weg kunnen zitten...
Mahjong 3D

Mahjong 3D

Denk Spellen6,2Speel alle paren weg van het bord.
Endless Bubbles

Endless Bubbles

Denk Spellen7,5Ben je klaar voor een wellicht eindeloze uitdaging? Zo ja, speel dan dit traditionele en intrigerende bubbel schietspel. Kruip achter het kanon en zoek zo snel mogelijk alle gelijk gekleurde bubbels bij elkaar.
Blokken 17

Blokken 17

Denk Spellen6,1Speel alle blokken weg om naar het volgende level te gaan. Blokken in groepen van 2 of meer kunnen weg gespeeld worden. Je kan ook gebruik maken van extra's om zo alles toch nog weg te spelen.
Verbind de huisdieren

Verbind de huisdieren

Denk Spellen6,2Maak het speeldveld leeg door alle dubbele stenen weg te spelen.
Isis

Isis

Denk Spellen6,3Volg Isis in haar zoektocht naar haar geliefde en ontdek samen met haar een spookwereld. Zoek de verschillen om verder te komen in het verhaal, maar pas op met wat je wenst: niet alles is even ongevaarlijk!
25 Steden Duitsland

25 Steden Duitsland

Denk Spellen4Weet jij waar alle 25 steden in Duitsland liggen?
Treinen

Treinen

Denk Spellen2,3Breng de trein naar het station nadat je de wagons in de goede volgorde hebt gezet. De volgorde wordt op de plattegrond getoond. Klik op de wissels om het richting te veranderen, beweeg de trein, ruil de wagons en meer. Als je de trein binnen de tijd...
Kattenhuis

Kattenhuis

Denk Spellen6,8Lang geleden leefde er een stel kittens samen met hun moeder in de kelder van een oud huis. Ook al was er weinig voedsel en was het er nogal koud, ze leefden toch gelukkig. Vind alle verschillen in de tekening om stap voor stap het hele kittenverhaal...
Magische Knikkers

Magische Knikkers

Denk Spellen5,6Klik op een serie knikkers van dezelfde kleur om ze weg te spelen.
blokken 22

blokken 22

Denk Spellen2,8Probeer om binnen 25 muisklikken het hele speelveld weg te spelen. Kies telkens bovenin 1 van de 6 kleuren waarin de bollen moeten veranderen, zorg er op die manier voor dat je met de door jouw gekozen kleur steeds een groter oppervlak krijgt.
Toren Bouwer

Toren Bouwer

Denk Spellen8,4Plaats de nummer van de blokken in de stapel in goede volgorde. Hoge cijfers onder - lage cijfers boven.
Blokken 3

Blokken 3

Denk Spellen5,9Probeer twee of meer dezelfde blokjes te laten knappen door ze naast elkaar te zetten. Maak gebruik van oppakken en vallen.
Het Grote Geld

Het Grote Geld

Denk Spellen2,9Dit is een leuk online Monopoly-achtig spelletje, waarin je zo veel mogelijk geld moet verdienen, en ervoor moet zorgen dat je tegenstanders failliet gaan. Alles draait om het kopen van percelen en het bouwen van huizen. Terwijl jij keuzes maakt, doen...
Bob de Slak 2

Bob de Slak 2

Denk Spellen7,8Bob de slak is terug en deze keer moet hij naar de verjaardag van zijn opa!
Zee Juwelen

Zee Juwelen

Denk Spellen4,5Veel puzzelplezier met de onderzeese juwelen. Elke rij die je gemaakt hebt blijft 'vast' staan. Daardoor wordt je speelveld steeds kleiner, hoe lang kun jij reeksen blijven maken?
Oude taveerne

Oude taveerne

Denk Spellen7,5De tijd lijkt te hebben stilgestaan in een oude, verlaten taveerne. Er liggen een hoop spullen: kun jij de voorwerpen uit het lijstje allemaal vinden?
Ballonnetjes

Ballonnetjes

Denk Spellen6,6Probeer om de balonnetjes weg te werken. Hierbij moet je de poppetjes vrij maken.
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game