1 2 3 4
Advertentie
Verstopte cijfers

Verstopte cijfers

Denk Spellen7,3Zoek de cijfers die in de plaatjes verstopt zitten voor je tijd om is. Als je op iets verkeerds klikt, worden er punten van je score afgetrokken.
Isis

Isis

Denk Spellen7,3Volg Isis in haar zoektocht naar haar geliefde en ontdek samen met haar een spookwereld. Zoek de verschillen om verder te komen in het verhaal, maar pas op met wat je wenst: niet alles is even ongevaarlijk!
Zuster Suzy

Zuster Suzy

Denk Spellen7,3Suzy heeft een baan als zuster gekregen, maar het is een bende in het ziekenhuis! Help zuster Suzy om alle gevraagde dingen te vinden die in het plaatje verstopt zitten. Je kunt de Engelse namen onder aan het beeld zien.
Bejeweled 3

Bejeweled 3

Denk Spellen7,3Probeer 3 dezelfde figuurtjes naast elkaar te krijgen.
Zeeslag

Zeeslag

Denk Spellen7,3Zet eerst je schepen strategisch neer. Dan kan de oorlog beginnen. Bombadeer de tegenstander en schakel zijn schepen uit, maar zorg dat hij dat niet bij jou doet.
Mahjong Rijk

Mahjong Rijk

Denk Spellen7,3De zijkanten van de puzzel kan je wegspelen met hetzelfde kaartje. Je moet proberen alle puzzelstukjes weg te spelen.
Landen Afrika

Landen Afrika

Denk Spellen7,2Weet jij waar alle landen in Afrika liggen?
Spookhuis 1

Spookhuis 1

Denk Spellen7,2Leid Hector door de puzzels van de Rode Kamer in dit spookhuis!
Landen Azië

Landen Azië

Denk Spellen7,2Weet jij waar alle landen in Azië liggen?
Solitaire 2

Solitaire 2

Denk Spellen7,2Zoek kaarten met dezelfde kaartwaarde bij elkaar.
Eten Mahjong

Eten Mahjong

Denk Spellen7,2Zoek telkens dezelfde 2 plaatjes om ze weg te klikken.
Vormen vouwen 2

Vormen vouwen 2

Denk Spellen7,2Nog meer uitdagende vormen die je moet zien te maken in dit vervolg op Vormen vouwen! Vouw de losse, scharnierende vormen in de juiste volgorde terug zodat ze het lege figuur vullen. Ze zitten met scharnieren aan elkaar vast en je moet ervoor zorgen dat...
Verkiezingsstrijd

Verkiezingsstrijd

Denk Spellen7,2Probeer president van de verenigde staten te worden door alle staten te veroveren. Klik telkens eerst op je eigen staat waarmee je wilt aanvallen, en vervolgens op de staat die je wilt gaan aanvallen. Je kunt alleen staten aanvallen die grenzen aan de...
Flash Poker

Flash Poker

Denk Spellen7,1Kies een bet, druk op deal, zie je kaarten en beslis welke je vast wilt houden.
Mahjong Toren

Mahjong Toren

Denk Spellen7,1Speel het wereldberoemde spelletje Mahjongg nu in een torenuitvoering. Je moet zorgen dat je 2 stenen van dezelfde soort vindt en het hele veld leeg speelt.
Oude taveerne

Oude taveerne

Denk Spellen7,1De tijd lijkt te hebben stilgestaan in een oude, verlaten taveerne. Er liggen een hoop spullen: kun jij de voorwerpen uit het lijstje allemaal vinden?
Bumper Cards

Bumper Cards

Denk Spellen7,1Probeer om telkens op 21 uit te komen. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk punten te halen binnen de tijd.
Landen Europa

Landen Europa

Denk Spellen7,1Weet jij waar alle landen van Europa liggen? Sleep alle landen naar de juiste plek, en bekijk aan het einde van het spel welke score je hebt behaald.
Vuurjongen en Watermeisje 2

Vuurjongen en Watermeisje 2

Denk Spellen7,1Zorg dat water en vuur elkaar niet raken in de doolhof in de Tempel van het Licht! Per level heb je verschillende doelen. Er zijn levels waarin je zo snel mogelijk bij de uitgang moet zien te komen en alle diamanten moet verzamelen. In een ander level...
Patience op de golfbaan

Patience op de golfbaan

Denk Spellen7,1patience is het de bedoeling dat je alle kaarten van het bord wegspeelt. Aangrenzende kaarten kunnen worden weggespeeld als ze dezelfde of opvolgende waardes hebben. Als er slechts één kaart in een rij ligt, kan je deze verplaatsen. Selecteer zoveel...
Roodsloper

Roodsloper

Denk Spellen7,1De rode blokken zijn vervelend. Klik op ze om ze weg te halen of laat ze uit het scherm vallen. De groene blokken zijn leuk, zij mogen niet uit het scherm vallen. En de blauwe blokken zijn neutraal, het maakt niet uit of je ze weghaalt of laat staan....
Tahiti's Parels

Tahiti's Parels

Denk Spellen7,1Jij hebt een lijstje gekregen met allerlei voorwerpen. Hoe snel kan jij ze allemaal vinden?
Mahjongg 5

Mahjongg 5

Denk Spellen7Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen die figuren selecteren die aan de rand, of helemaal in het midden staan.
Beanie Poker

Beanie Poker

Denk Spellen7Een leuk pokerspel met beanie-poppetjes.
Puzzle Bobble

Puzzle Bobble

Denk Spellen7Maak een combinatie van 3 of meer bubbels en maak het veld schoon!
Warlight

Warlight

Denk Spellen6,9Speel Warlight, een turn-based oorlogsspel dat je strategische vermogen op de proef stelt! Het gaat erom dat je de troepen die je inzet, zo efficiënt mogelijk gebruikt. Ieder aanvallend leger heeft 60% kans om een verdedigend leger uit te schakelen....
Vriend Redden

Vriend Redden

Denk Spellen6,9Je vriendje is in een tijd tunnel gevallen en zit daardoor vast! Je hebt hulp gevraagd aan een medicijnman, maar hij kan je alleen helpen als jij voor hem bepaalde voorwerpen verzamelt. Dus waar wacht je op? Begin vlug met zoeken!
Landen Zuid Amerika

Landen Zuid Amerika

Denk Spellen6,9Weet jij waar alle landen in Zuid Amerika liggen?
Free Rider 2

Free Rider 2

Denk Spellen6,9Teken een lijn welke de fietser moet volgen.
Supertanks 2

Supertanks 2

Denk Spellen6,9Dit is het vervolg op het populaire spel Supertanks! Ook in dit deel schiet je kisten, muren en natuurlijk ook vijandige tanks kapot met jouw supertank! De andere tanks schieten ook op jou, dus kijk goed uit waar je rijdt. Probeer om je tanks steeds verder...
Cubez

Cubez

Denk Spellen6,9In dit spel is het de bedoeling dat je ruimte maakt op het bord door series van 3 of meer identieke blokjes te maken. Je hebt 3 minuten om zoveel mogelijk punten te scoren!
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game