1 2 3 4
Advertentie
Mahjong met Al Capone

Mahjong met Al Capone

Denk Spellen7,1Zoek paren van identieke gangsterplaatjes bij elkaar. Deze plaatjes moeten wel aan twee kanten 'vrij' liggen, d.w.z. dat er geen ander kaartje tegenaan ligt.
Pengapop 1

Pengapop 1

Denk Spellen5,2Gooi balletjes, zodat er een serie van drie dezelfde balletjes ontstaat. Deze serie verdwijnt. Wees snel, want anders vallen de balletjes jou aan!
Bejeweled 26

Bejeweled 26

Denk Spellen6,4Probeer binnen de tijd het speelveld leeg te spelen. Als je 3 of meer dezelfde items wegspeelt verdien je extra tijd.
Gouverneur van Poker 2

Gouverneur van Poker 2

Denk Spellen5,7Bestrijd het pokerverbod en stoot de gouverneur van zijn troon!
Fruita Swipe

Fruita Swipe

Denk Spellen7,5Speel het fruit zo snel als je kunt weg in dit uitdagende puzzelspelletje.
Smiley Bejeweled

Smiley Bejeweled

Denk Spellen5,3Groepeer de verschillende lachebekjes om te winnen! Sleep de rijen en kolommen om groepen van drie of meer lachebekjes te maken. Let goed op de speciale lachebekjes waarmee je meer punten kan scoren!
Schuur opknappen

Schuur opknappen

Denk Spellen6,2Knap een prachtige oude schuur op en ga op zoek naar oude schatten om je project mee te bekostigen.
3 Pinatas op een rij

3 Pinatas op een rij

Denk Spellen4,8Probeer om 3 of meer dezelfde piƱata-snoepjes op een rij te krijgen om ze vervolgens weg te spelen. De snoepjes wisselen van plaats wanneer je op twee aangrenzende snoepjes klikt.
Doyu Gems

Doyu Gems

Denk Spellen5,5In dit spel is het de bedoeling dat je series van 3 of meer insecten van dezelfde soort maakt, door de vlakjes te verwisselen.
Zoek de Ster 2

Zoek de Ster 2

Denk Spellen8,1Probeer in elke level de ster te vinden, deze kan op verschillende manieren verschijnen. Elke level is een soort puzzel die je op moet lossen om de ster te voorschijn te toveren.
Bubbels schieten

Bubbels schieten

Denk Spellen6,8Gezocht: iemand die een heleboel bubbels kan laten knallen. Ervaring is niet vereist...
Drop Blocks

Drop Blocks

Denk Spellen6,6Probeer om alle blokken weg te werken doormiddel van het klikken op aan elkaar liggende groepjes van kleuren.
Magisch mahjong

Magisch mahjong

Denk Spellen7,8Betreed een magische wereld en gebruik al je puzzelvaardigheden om de 50 levels van deze versie van het klassieke bordspel te voltooien. Help de tovenaar om alle stenenparen te vinden. Verzamel en gebruik de betoverde power-ups om dit uitdagende puzzelspelletje...
Schaken 1

Schaken 1

Denk Spellen6,3Probeer de computer te verslaan met dit potje schaken.
Juwelen Jacht

Juwelen Jacht

Denk Spellen7,7Speel dit bejeweled spel met heel veel diamanten, saffieren, robijnen en andere edelstenen! Probeer 3 of meer edelstenen van de zelfde kleur op een rij te krijgen. Zo kun je punten en onderscheidingen verdienen. Probeer ze allemaal te verzamelen en ga...
Wieltje 4: tijdreis

Wieltje 4: tijdreis

Denk Spellen8,6Wieltje maakt zich klaar voor een spannende reis door de tijd. Ga je met hem mee?
Wieltje 6 Sprookje

Wieltje 6 Sprookje

Denk Spellen8,7Help Wieltje zijn vriendin te redden door allerlei puzzels op te lossen. Denk je dat je het kunt?
Juwelen Explosie

Juwelen Explosie

Denk Spellen7,5Zoek zo snel mogelijk gelijke juwelen en laat ze ontploffen! Probeer er zo veel mogelijk te koppelen tijdens elke zet om de hoogste score te behalen en coole power-ups te verdienen!
Ballonnetjes

Ballonnetjes

Denk Spellen7,2Probeer om de balonnetjes weg te werken. Hierbij moet je de poppetjes vrij maken.
Ontsnap uit de kerker

Ontsnap uit de kerker

Denk Spellen8,3Je bent in een kerker beland, en bent vergiftigd zonder dat je er erg in had. Je hebt 10 minuten om een tegengif te vinden en om te ontsnappen, anders wordt er een experiment met je uitgevoerd, waardoor je in een mutant verandert.
Woorden maken 2

Woorden maken 2

Denk Spellen6,7Verplaats de letters om woorden te maken. Maak een woord met alle letters om naar het volgende level te gaan.
Pizza Connect

Pizza Connect

Denk Spellen6,3Probeer om het hele veld leeg te spelen, door telkens drie dezelfde stukken pizza die naast elkaar liggen, weg te klikken.
Schapen onder de grond

Schapen onder de grond

Denk Spellen5,9Heb je Schapen in Londen wel eens gespeeld? Een aanrader! Dit is het vervolg erop, en ook dit spel is een grappig en mooi getekend behendigheidsspelletje! Help deze drie schapen, een heel kleintje, een dikkerd en een vrij normaal schaap, om sokken te...
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game