1 2 3 4
Advertentie
Mahjong 3D

Mahjong 3D

Denk Spellen7,5Speel alle paren weg van het bord.
Bongo Balls

Bongo Balls

Denk Spellen7,5Probeer om in deze Zumavariant alle balletjes weg te spelen.
Dammen 5

Dammen 5

Denk Spellen7,5Vernietig de damstenen van je tegenstander in dit speciale damspel! De normale stenen kan je diagonaal naar boven verplaatsen. De dubbele damstenen kan je alleen horizontaal en verticaal verplaatsen.
Pengapop 2

Pengapop 2

Denk Spellen7,5Gooi balletjes, zodat er een serie van drie dezelfde balletjes ontstaat. Deze serie verdwijnt. Wees snel, want anders vallen de balletjes jou aan!
Olie Boren

Olie Boren

Denk Spellen7,5Probeer zo rijk mogelijk te worden in de olie industrie. Doneer geld aan de presidentskandidaten zodat je ook in de toekomst olie kunt blijven boren. Zodra een grote groep mensen pro olie is, kun je beginnen met speciale missies.
Solitaire 5

Solitaire 5

Denk Spellen7,5Probeer in deze variant van Solitaire de 2 kastelen vrij te spelen. Dit doe je door alle kaarten weg te spelen die op het speelveld liggen.
Mahjongg 5

Mahjongg 5

Denk Spellen7,5Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen die figuren selecteren die aan de rand, of helemaal in het midden staan.
Dieren Bejeweled

Dieren Bejeweled

Denk Spellen7,5Probeer 3 gezichtjes naast elkaar te krijgen, dan worden de vlakken geel. Je moet proberen het hele veld geel te krijgen. Als je een jokergezichtje pakt worden alle gezichtjes die er hetzelfde uitzien in het veld ook geel. Met een bom gezichtje blaas...
Schaken 1

Schaken 1

Denk Spellen7,5Probeer de computer te verslaan met dit potje schaken.
Jewel of Atlantis

Jewel of Atlantis

Denk Spellen7,5Probeer 3 juwelen op 1 rij te krijgen in deze nieuwe versie van Jewels.
Monopoly 2

Monopoly 2

Denk Spellen7,5Koop zoveel mogelijk objecten zodat je tegenstanders je geld verschuldigd zijn!
Solitaire

Solitaire

Denk Spellen7,5Dit is een kaartspel, waarin je moet proberen om alle kaarten op volgorde te leggen.
Magisch Gevecht 2

Magisch Gevecht 2

Denk Spellen7,5Probeer je tegenstander te verslaan door het kiezen van 3 kaarten. Je kan kiezen uit personages van verschillende beroemde spellen.
Boerderijen en wegen

Boerderijen en wegen

Denk Spellen7,5Verbind al deze geïsoleerde boerderijen met elkaar, door de wegen op een logische manier aan te sluiten. Zo kunnen de boeren tenminste bij elkaar op bezoek!
Monster Master

Monster Master

Denk Spellen7,4Dit is een heel bijzonder turn-based vechtspel waarin je spelkaarten inzet om een monster te verslaan. De kaarten gaan onderling met elkaar in gevecht, dus probeer de juiste kaarten in te zetten voor het beste resultaat!
Pinokkio Nummers Zoeken

Pinokkio Nummers Zoeken

Denk Spellen7,4Zoek de aangegeven nummers, die in verschillende vormen voor kunnen komen in de tekening. Zorg ervoor dat je niet onnodig klikt, want dat kost je punten.
Verstopte cijfers

Verstopte cijfers

Denk Spellen7,4Zoek de cijfers die in de plaatjes verstopt zitten voor je tijd om is. Als je op iets verkeerds klikt, worden er punten van je score afgetrokken.
De muziekdoos 1

De muziekdoos 1

Denk Spellen7,4Een muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie, waarvan dit het eerste deel is. Dit mooi getekende 'zoek de verschillen'-spelletje maakt je nieuwsgierig naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen namelijk een...
Mahjong Toren

Mahjong Toren

Denk Spellen7,4Speel het wereldberoemde spelletje Mahjongg nu in een torenuitvoering. Je moet zorgen dat je 2 stenen van dezelfde soort vindt en het hele veld leeg speelt.
Beanie Poker

Beanie Poker

Denk Spellen7,4Een leuk pokerspel met beanie-poppetjes.
Zeeslag

Zeeslag

Denk Spellen7,4Zet eerst je schepen strategisch neer. Dan kan de oorlog beginnen. Bombadeer de tegenstander en schakel zijn schepen uit, maar zorg dat hij dat niet bij jou doet.
Mahjong Rijk

Mahjong Rijk

Denk Spellen7,3De zijkanten van de puzzel kan je wegspelen met hetzelfde kaartje. Je moet proberen alle puzzelstukjes weg te spelen.
De muziekdoos 3

De muziekdoos 3

Denk Spellen7,3Ook in dit derde deel van De muziekdoos speelt het muziekdoosje een belangrijke rol. De plaatjes in het spel vertellen een verhaal, maar dit gebeurt niet in chronologische volgorde en dat maakt het spel nu juist wat spannender om te spelen. Bovendien...
Bejeweled 25

Bejeweled 25

Denk Spellen7,3Probeer de vissenkom leeg te spelen om naar het volgende level te gaan. Met het geld dat je verdient, kun je je eigen vissenkom inrichten.
Bejeweled 2 online

Bejeweled 2 online

Denk Spellen7,3Wissel naast elkaar liggende edelstenen om rijtjes van 3 of meer dezelfde edelstenen te maken! Bij 4 op een rij krijg je een Supersteen, bij 5 op een rij een Kleurknaller! Strijd tegen de klok in het speltype 'Actie' of speel het veld leeg in het speltype...
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game