1 2 3 4
Advertentie
Cartoon Mahjong

Cartoon Mahjong

Denk Spellen8,1Klik op twee gelijke stenen en laat ze verdwijnen.
Wieltje 4: tijdreis

Wieltje 4: tijdreis

Denk Spellen8,6Wieltje maakt zich klaar voor een spannende reis door de tijd. Ga je met hem mee?
Wieltje 6 Sprookje

Wieltje 6 Sprookje

Denk Spellen8,7Help Wieltje zijn vriendin te redden door allerlei puzzels op te lossen. Denk je dat je het kunt?
Juwelen Jacht

Juwelen Jacht

Denk Spellen6,2Speel dit bejeweled spel met heel veel diamanten, saffieren, robijnen en andere edelstenen! Probeer 3 of meer edelstenen van de zelfde kleur op een rij te krijgen. Zo kun je punten en onderscheidingen verdienen. Probeer ze allemaal te verzamelen en ga...
Cube Tema

Cube Tema

Denk Spellen3,5Klik op een setje blokken van dezelfde kleur om ze te verwijderen.
Monopoly 2

Monopoly 2

Denk Spellen5,7Koop zoveel mogelijk objecten zodat je tegenstanders je geld verschuldigd zijn!
Bob de Slak 2

Bob de Slak 2

Denk Spellen7,4Bob de slak is terug en deze keer moet hij naar de verjaardag van zijn opa!
Mah Jongg 1

Mah Jongg 1

Denk Spellen7,1De zijkanten van de puzzel kun je wegspelen met hetzelfde kaartje (alleen links en rechts). Je moet proberen alle puzzelstukjes weg te spelen.
Letters in de bloementuin

Letters in de bloementuin

Denk Spellen7,8Zoek alle letters die in deze mooie bloementuinen verstopt zitten. Zodra je het hele alfabet compleet hebt, mag je door naar het volgende plaatje!
Verbind de huisdieren

Verbind de huisdieren

Denk Spellen6,2Maak het speeldveld leeg door alle dubbele stenen weg te spelen.
Online Elite Solitaire

Online Elite Solitaire

Denk Spellen6,7Dit is een leuke versie van het kaartspel Solitaire.
Gekleurde blokken

Gekleurde blokken

Denk Spellen7,5Deze kleurrijke blokken blijven maar komen! Kun jij ze op de juiste manier op het bord plaatsen zodat ze verdwijnen in dit uitdagende puzzelspel?
Zee Juwelen

Zee Juwelen

Denk Spellen4,1Veel puzzelplezier met de onderzeese juwelen. Elke rij die je gemaakt hebt blijft 'vast' staan. Daardoor wordt je speelveld steeds kleiner, hoe lang kun jij reeksen blijven maken?
Mysterieuze zoektocht

Mysterieuze zoektocht

Denk Spellen4Help deze arme boer om zijn trieste bestaan iets op te vrolijken door in ieder plaatje dat verschijnt, de ontbrekende voorwerpen, letters of getallen op te zoeken. Stap voor stap kom je zo tot de ontknoping van het verhaal!
Cubium

Cubium

Denk Spellen3,8Probeer in zo min mogelijk pogingen zo veel mogelijk groene kubusjes van het platform af te schieten, tot je het benodigde puntenaantal hebt bereikt. Je kunt er ballen in allerlei formaten op afschieten, maar ook bommen. Groene kubusjes leveren punten...
Mahjong 3D

Mahjong 3D

Denk Spellen6,4Speel alle paren weg van het bord.
Kattenhuis

Kattenhuis

Denk Spellen6,2Lang geleden leefde er een stel kittens samen met hun moeder in de kelder van een oud huis. Ook al was er weinig voedsel en was het er nogal koud, ze leefden toch gelukkig. Vind alle verschillen in de tekening om stap voor stap het hele kittenverhaal...
Mahjong met Al Capone

Mahjong met Al Capone

Denk Spellen3,6Zoek paren van identieke gangsterplaatjes bij elkaar. Deze plaatjes moeten wel aan twee kanten 'vrij' liggen, d.w.z. dat er geen ander kaartje tegenaan ligt.
Schaken 1

Schaken 1

Denk Spellen5,3Probeer de computer te verslaan met dit potje schaken.
De muziekdoos 3

De muziekdoos 3

Denk Spellen8,4Ook in dit derde deel van De muziekdoos speelt het muziekdoosje een belangrijke rol. De plaatjes in het spel vertellen een verhaal, maar dit gebeurt niet in chronologische volgorde en dat maakt het spel nu juist wat spannender om te spelen. Bovendien...
Ontsnap uit de Keuken

Ontsnap uit de Keuken

Denk Spellen7,8Probeer uit de keuken te ontsnappen.
Galaxy Solitaire

Galaxy Solitaire

Denk Spellen6Dit kaartspel is een leuke variatie op het spel Solitaire!
Isis

Isis

Denk Spellen5,6Volg Isis in haar zoektocht naar haar geliefde en ontdek samen met haar een spookwereld. Zoek de verschillen om verder te komen in het verhaal, maar pas op met wat je wenst: niet alles is even ongevaarlijk!
Pizza Connect

Pizza Connect

Denk Spellen6,1Probeer om het hele veld leeg te spelen, door telkens drie dezelfde stukken pizza die naast elkaar liggen, weg te klikken.
Tom vangt Jerry

Tom vangt Jerry

Denk Spellen5,8Jerry daagt Tom weer eens uit, en dat bevalt Tom niet! Help jij hem om een val op te zetten, zodat hij Jerry eindelijk eens te pakken krijgt? Plaats allerlei voorwerpen zó op de blauwe vlakken, dat Jerry in de val wordt geleid. Je kunt kiezen tussen...
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game