1 2 3 4
Advertentie
Schaken 1

Schaken 1

Denk Spellen7,5Probeer de computer te verslaan met dit potje schaken.
Egyptisch Mahjong

Egyptisch Mahjong

Denk Spellen7,5Speel Mahjong in Egypte, en ontdek alle schatten die het land verborgen houdt: de pyramides van Giza, de obelisk van Karnak, het Dal der Koningen, en nog veel meer. Zoek alle hiëroglyfenparen bij elkaar om het bord zo leeg te spelen!
Solitaire 5

Solitaire 5

Denk Spellen7,5Probeer in deze variant van Solitaire de 2 kastelen vrij te spelen. Dit doe je door alle kaarten weg te spelen die op het speelveld liggen.
Koppelen 2

Koppelen 2

Denk Spellen7,5Maak zo snel je kunt paren steentjes. Je kunt alleen paren steentjes wegspelen als ze met drie of minder lijnen verbonden kunnen worden. Houd het tempo erin, want voor je het weet is de tijd om! Succes!
Pengapop 2

Pengapop 2

Denk Spellen7,5Gooi balletjes, zodat er een serie van drie dezelfde balletjes ontstaat. Deze serie verdwijnt. Wees snel, want anders vallen de balletjes jou aan!
Mahjongg Sleutel

Mahjongg Sleutel

Denk Spellen7,5Klik op twee gelijke stenen om ze weg te spelen van het bord.
Dieren Bejeweled

Dieren Bejeweled

Denk Spellen7,5Probeer 3 gezichtjes naast elkaar te krijgen, dan worden de vlakken geel. Je moet proberen het hele veld geel te krijgen. Als je een jokergezichtje pakt worden alle gezichtjes die er hetzelfde uitzien in het veld ook geel. Met een bom gezichtje blaas...
Jewel of Atlantis

Jewel of Atlantis

Denk Spellen7,5Probeer 3 juwelen op 1 rij te krijgen in deze nieuwe versie van Jewels.
Dieren Mahjong 2

Dieren Mahjong 2

Denk Spellen7,5Probeer alle blokjes weg te spelen, door telkens 2 dezelfde plaatjes aan te klikken.
Wolkenoorlog

Wolkenoorlog

Denk Spellen7,5In dit strategiespelletje gaat het erom dat je alle wolkjes die in de lucht zweven, verovert. Jij bent het blauwe wolkje en de grijze wolkjes zijn neutraal. Wolkjes van een andere kleur zijn je concurrenten: ook zij zullen proberen om alle wolken te veroveren...
Mahjong 3D

Mahjong 3D

Denk Spellen7,5Speel alle paren weg van het bord.
Chinees Mahjong

Chinees Mahjong

Denk Spellen7,5Chinees Mahjong, een online variant op een eeuwenoud Aziatisch spel! In Mahjong zijn inzicht en snelheid erg belangrijke factoren om het spel succesvol uit te spelen. Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen...
Maak de cirkel rond

Maak de cirkel rond

Denk Spellen7,5Leg dezelfde kleuren of symbolen tegen elkaar aan om de cirkel rond te maken.
Hawaï: 10 x 10

Hawaï: 10 x 10

Denk Spellen7,5Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?
Ontdek de verschillen

Ontdek de verschillen

Denk Spellen7,5Zoek binnen vijf minuten de verschillen tussen de plaatjes en scoor de punten. Als je verkeerd klikt, worden er punten afgetrokken.
Mahjong Toren

Mahjong Toren

Denk Spellen7,5Speel het wereldberoemde spelletje Mahjongg nu in een torenuitvoering. Je moet zorgen dat je 2 stenen van dezelfde soort vindt en het hele veld leeg speelt.
Tahiti's Parels

Tahiti's Parels

Denk Spellen7,4Jij hebt een lijstje gekregen met allerlei voorwerpen. Hoe snel kan jij ze allemaal vinden?
Magisch Gevecht 2

Magisch Gevecht 2

Denk Spellen7,4Probeer je tegenstander te verslaan door het kiezen van 3 kaarten. Je kan kiezen uit personages van verschillende beroemde spellen.
Olie Boren

Olie Boren

Denk Spellen7,4Probeer zo rijk mogelijk te worden in de olie industrie. Doneer geld aan de presidentskandidaten zodat je ook in de toekomst olie kunt blijven boren. Zodra een grote groep mensen pro olie is, kun je beginnen met speciale missies.
Dammen 5

Dammen 5

Denk Spellen7,4Vernietig de damstenen van je tegenstander in dit speciale damspel! De normale stenen kan je diagonaal naar boven verplaatsen. De dubbele damstenen kan je alleen horizontaal en verticaal verplaatsen.
Monster Master

Monster Master

Denk Spellen7,4Dit is een heel bijzonder turn-based vechtspel waarin je spelkaarten inzet om een monster te verslaan. De kaarten gaan onderling met elkaar in gevecht, dus probeer de juiste kaarten in te zetten voor het beste resultaat!
Verstopte cijfers

Verstopte cijfers

Denk Spellen7,4Zoek de cijfers die in de plaatjes verstopt zitten voor je tijd om is. Als je op iets verkeerds klikt, worden er punten van je score afgetrokken.
Monopoly 2

Monopoly 2

Denk Spellen7,3Koop zoveel mogelijk objecten zodat je tegenstanders je geld verschuldigd zijn!
Beanie Poker

Beanie Poker

Denk Spellen7,3Een leuk pokerspel met beanie-poppetjes.
Solitaire 2

Solitaire 2

Denk Spellen7,3Zoek kaarten met dezelfde kaartwaarde bij elkaar.
De muziekdoos 3

De muziekdoos 3

Denk Spellen7,3Ook in dit derde deel van De muziekdoos speelt het muziekdoosje een belangrijke rol. De plaatjes in het spel vertellen een verhaal, maar dit gebeurt niet in chronologische volgorde en dat maakt het spel nu juist wat spannender om te spelen. Bovendien...
Bejeweled 80 dagen

Bejeweled 80 dagen

Denk Spellen7,2Speel de benodigde stukken van het bord om naar de volgende dag te gaan.
Motor Solitaire

Motor Solitaire

Denk Spellen7,2Probeer in deze solitaire variant alle kaarten weg te spelen. Je kan de kaarten in elke volgorde aanklikken. Dus als je een 4 heb en bovenaan staat 3 4 5, dan kan je eerst op 5 klikken dan op 4 en dan op 3 etc.
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game