1 2 3 4
Advertentie
Hexa

Hexa

Denk Spellen7,5Maak verticale of diagonale rijen van 3 of meer dezelfde stenen.
Pinokkio Nummers Zoeken

Pinokkio Nummers Zoeken

Denk Spellen7,5Zoek de aangegeven nummers, die in verschillende vormen voor kunnen komen in de tekening. Zorg ervoor dat je niet onnodig klikt, want dat kost je punten.
Maak de cirkel rond

Maak de cirkel rond

Denk Spellen7,5Leg dezelfde kleuren of symbolen tegen elkaar aan om de cirkel rond te maken.
Pengapop 2

Pengapop 2

Denk Spellen7,5Gooi balletjes, zodat er een serie van drie dezelfde balletjes ontstaat. Deze serie verdwijnt. Wees snel, want anders vallen de balletjes jou aan!
Dammen 5

Dammen 5

Denk Spellen7,5Vernietig de damstenen van je tegenstander in dit speciale damspel! De normale stenen kan je diagonaal naar boven verplaatsen. De dubbele damstenen kan je alleen horizontaal en verticaal verplaatsen.
Chinees Mahjong

Chinees Mahjong

Denk Spellen7,5Chinees Mahjong, een online variant op een eeuwenoud Aziatisch spel! In Mahjong zijn inzicht en snelheid erg belangrijke factoren om het spel succesvol uit te spelen. Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen...
Olie Boren

Olie Boren

Denk Spellen7,5Probeer zo rijk mogelijk te worden in de olie industrie. Doneer geld aan de presidentskandidaten zodat je ook in de toekomst olie kunt blijven boren. Zodra een grote groep mensen pro olie is, kun je beginnen met speciale missies.
Spider Solitaire 2

Spider Solitaire 2

Denk Spellen7,5Rangschik de kaarten zo dat ze een complete serie vormen. Je kunt alleen kaarten met een lagere waarde op een kaart met een hogere waarde plaatsen. Als je met meerdere kleuren speelt, kun je alleen stapels van dezelfde kleur verplaatsen. Succes!
Solitaire 5

Solitaire 5

Denk Spellen7,5Probeer in deze variant van Solitaire de 2 kastelen vrij te spelen. Dit doe je door alle kaarten weg te spelen die op het speelveld liggen.
Schaken 1

Schaken 1

Denk Spellen7,5Probeer de computer te verslaan met dit potje schaken.
Solitaire

Solitaire

Denk Spellen7,5Dit is een kaartspel, waarin je moet proberen om alle kaarten op volgorde te leggen.
Bejeweled 3

Bejeweled 3

Denk Spellen7,5Probeer 3 dezelfde figuurtjes naast elkaar te krijgen.
Bejeweled 2 online

Bejeweled 2 online

Denk Spellen7,5Wissel naast elkaar liggende edelstenen om rijtjes van 3 of meer dezelfde edelstenen te maken! Bij 4 op een rij krijg je een Supersteen, bij 5 op een rij een Kleurknaller! Strijd tegen de klok in het speltype 'Actie' of speel het veld leeg in het speltype...
Bejeweled 25

Bejeweled 25

Denk Spellen7,5Probeer de vissenkom leeg te spelen om naar het volgende level te gaan. Met het geld dat je verdient, kun je je eigen vissenkom inrichten.
Mahjong 3D

Mahjong 3D

Denk Spellen7,5Speel alle paren weg van het bord.
Mahjong Toren

Mahjong Toren

Denk Spellen7,5Speel het wereldberoemde spelletje Mahjongg nu in een torenuitvoering. Je moet zorgen dat je 2 stenen van dezelfde soort vindt en het hele veld leeg speelt.
Warlight

Warlight

Denk Spellen7,5Speel Warlight, een turn-based oorlogsspel dat je strategische vermogen op de proef stelt! Het gaat erom dat je de troepen die je inzet, zo efficiënt mogelijk gebruikt. Ieder aanvallend leger heeft 60% kans om een verdedigend leger uit te schakelen....
Monster Master

Monster Master

Denk Spellen7,5Dit is een heel bijzonder turn-based vechtspel waarin je spelkaarten inzet om een monster te verslaan. De kaarten gaan onderling met elkaar in gevecht, dus probeer de juiste kaarten in te zetten voor het beste resultaat!
Schaken 6

Schaken 6

Denk Spellen7,5Probeer om de schaakrobot te verslaan in een potje schaken!
Zeeslag

Zeeslag

Denk Spellen7,5Zet eerst je schepen strategisch neer. Dan kan de oorlog beginnen. Bombadeer de tegenstander en schakel zijn schepen uit, maar zorg dat hij dat niet bij jou doet.
Slidon

Slidon

Denk Spellen7,5In deze leuke variant van Mahjong ga jij proberen om 2 dezelfde steentjes bij elkaar te krijgen en deze zo te laten verdwijnen. Probeer om het bord in zo min mogelijk zetten leeg te krijgen!
Crescent Solitaire

Crescent Solitaire

Denk Spellen7,5Probeer om alle kaarten weg te spelen.
Snel Kaarten 1

Snel Kaarten 1

Denk Spellen7,5Probeer bij Snel Kaarten zo snel mogelijk een speelkaart met een waarde van één hoger of lager op de middelste kaarten te leggen.
Beanie Poker

Beanie Poker

Denk Spellen7,5Een leuk pokerspel met beanie-poppetjes.
Verstopte cijfers

Verstopte cijfers

Denk Spellen7,5Zoek de cijfers die in de plaatjes verstopt zitten voor je tijd om is. Als je op iets verkeerds klikt, worden er punten van je score afgetrokken.
Verkiezingsstrijd

Verkiezingsstrijd

Denk Spellen7,4Probeer president van de verenigde staten te worden door alle staten te veroveren. Klik telkens eerst op je eigen staat waarmee je wilt aanvallen, en vervolgens op de staat die je wilt gaan aanvallen. Je kunt alleen staten aanvallen die grenzen aan de...
Tahiti's Parels

Tahiti's Parels

Denk Spellen7,4Jij hebt een lijstje gekregen met allerlei voorwerpen. Hoe snel kan jij ze allemaal vinden?
Landen Azië

Landen Azië

Denk Spellen7,3Weet jij waar alle landen in Azië liggen?
Vuurjongen en Watermeisje 2

Vuurjongen en Watermeisje 2

Denk Spellen7,2Zorg dat water en vuur elkaar niet raken in de doolhof in de Tempel van het Licht! Per level heb je verschillende doelen. Er zijn levels waarin je zo snel mogelijk bij de uitgang moet zien te komen en alle diamanten moet verzamelen. In een ander level...
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game