1 2 3 4
Advertentie
Solitaire

Solitaire

Denk Spellen7,5Dit is een kaartspel, waarin je moet proberen om alle kaarten op volgorde te leggen.
Knokkende oermannen

Knokkende oermannen

Denk Spellen7,5Dit is het vervolg op het leuke spel Oermensgevecht! Het spelletje Knokkende oermannen zit eigenlijk tussen een verdedigingsspel en een strategiespel in. Zorg ervoor dat je de vijandige basis vernietigt, en je eigen terrein blijft verdedigen. Hoe beter...
Dammen 5

Dammen 5

Denk Spellen7,5Vernietig de damstenen van je tegenstander in dit speciale damspel! De normale stenen kan je diagonaal naar boven verplaatsen. De dubbele damstenen kan je alleen horizontaal en verticaal verplaatsen.
Schaken 1

Schaken 1

Denk Spellen7,5Probeer de computer te verslaan met dit potje schaken.
Olie Boren

Olie Boren

Denk Spellen7,5Probeer zo rijk mogelijk te worden in de olie industrie. Doneer geld aan de presidentskandidaten zodat je ook in de toekomst olie kunt blijven boren. Zodra een grote groep mensen pro olie is, kun je beginnen met speciale missies.
Maak de cirkel rond

Maak de cirkel rond

Denk Spellen7,5Leg dezelfde kleuren of symbolen tegen elkaar aan om de cirkel rond te maken.
Dieren Bejeweled

Dieren Bejeweled

Denk Spellen7,5Probeer 3 gezichtjes naast elkaar te krijgen, dan worden de vlakken geel. Je moet proberen het hele veld geel te krijgen. Als je een jokergezichtje pakt worden alle gezichtjes die er hetzelfde uitzien in het veld ook geel. Met een bom gezichtje blaas...
Connect It 2

Connect It 2

Denk Spellen7,5Verwijder de plaatjes die hetzelfde zijn. Er zijn wel regels: de 2 plaatjes worden met elkaar verbonden door middel van een lijntje en in dat lijntje mogen niet meer dan 2 knikken zitten.
Chinees Mahjong

Chinees Mahjong

Denk Spellen7,5Chinees Mahjong, een online variant op een eeuwenoud Aziatisch spel! In Mahjong zijn inzicht en snelheid erg belangrijke factoren om het spel succesvol uit te spelen. Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen...
Pengapop 2

Pengapop 2

Denk Spellen7,5Gooi balletjes, zodat er een serie van drie dezelfde balletjes ontstaat. Deze serie verdwijnt. Wees snel, want anders vallen de balletjes jou aan!
Jewel of Atlantis

Jewel of Atlantis

Denk Spellen7,5Probeer 3 juwelen op 1 rij te krijgen in deze nieuwe versie van Jewels.
Solitaire 5

Solitaire 5

Denk Spellen7,5Probeer in deze variant van Solitaire de 2 kastelen vrij te spelen. Dit doe je door alle kaarten weg te spelen die op het speelveld liggen.
Crescent Solitaire

Crescent Solitaire

Denk Spellen7,5Probeer om alle kaarten weg te spelen.
Isis

Isis

Denk Spellen7,4Volg Isis in haar zoektocht naar haar geliefde en ontdek samen met haar een spookwereld. Zoek de verschillen om verder te komen in het verhaal, maar pas op met wat je wenst: niet alles is even ongevaarlijk!
Mahjong Rijk

Mahjong Rijk

Denk Spellen7,4De zijkanten van de puzzel kan je wegspelen met hetzelfde kaartje. Je moet proberen alle puzzelstukjes weg te spelen.
Beanie Poker

Beanie Poker

Denk Spellen7,4Een leuk pokerspel met beanie-poppetjes.
Zoek de playknop 4

Zoek de playknop 4

Denk Spellen7,4Alweer een leuk, nieuw deel van 'Zoek de playknop'! Ook in dit spel is het de bedoeling dat je een serie minigames uitspeelt, om zo de 'Play'-knop te vinden waarmee je naar het volgende level kunt. Succes!
Bejeweled 80 dagen

Bejeweled 80 dagen

Denk Spellen7,4Speel de benodigde stukken van het bord om naar de volgende dag te gaan.
Spookhuis 1

Spookhuis 1

Denk Spellen7,4Leid Hector door de puzzels van de Rode Kamer in dit spookhuis!
Verstopte cijfers

Verstopte cijfers

Denk Spellen7,3Zoek de cijfers die in de plaatjes verstopt zitten voor je tijd om is. Als je op iets verkeerds klikt, worden er punten van je score afgetrokken.
Je eigen hotel

Je eigen hotel

Denk Spellen7,3Jij gaat je eigen hotel runnen, midden in een prachtig berglandschap! Je begint klein, maar langzaam zul je merken dat de behoeften van je klanten toenemen, en daarmee ook de inkomsten wanneer je luistert naar hun adviezen. Klik op het hamertje als je...
Mijnenveger

Mijnenveger

Denk Spellen7,3Vind alle mijnen zo snel mogelijk door op de vierkanten te klikken.
Verkeersregelaar 2

Verkeersregelaar 2

Denk Spellen7,3Regel het verkeer door op de verkeerslichten te klikken. Laat steeds het gevraagde aantal auto's door en zie erop toe dat er geen ongelukken gebeuren. Je kunt ook op de auto's klikken om hun snelheid aan te passen. Succes!
Woestijngezichtjes

Woestijngezichtjes

Denk Spellen7,2Welkom in de woestijn! Je gaat hier een Bejeweled-achtig spelletje spelen waarin je rijen van drie of meer dezelfde gezichtjes moet maken om ze weg te spelen. De tijd waarbinnen je dit kunt doen, is beperkt.
Blokken

Blokken

Denk Spellen7,2Klik alle blokken weg die oplichten als je met de muis erover heen gaat.
Vuurjongen en Watermeisje 2

Vuurjongen en Watermeisje 2

Denk Spellen7,2Zorg dat water en vuur elkaar niet raken in de doolhof in de Tempel van het Licht! Per level heb je verschillende doelen. Er zijn levels waarin je zo snel mogelijk bij de uitgang moet zien te komen en alle diamanten moet verzamelen. In een ander level...
Ontdek de verschillen

Ontdek de verschillen

Denk Spellen7,2Zoek binnen vijf minuten de verschillen tussen de plaatjes en scoor de punten. Als je verkeerd klikt, worden er punten afgetrokken.
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game