Leukste Denk Spelletjes

Denk spelletjes en brain training spelletjes. Train je geheugen met onze brain training spelletjes! Denk goed na! De volgende denk spelletjes zijn hier te vinden: Toren bouwer, blockz, patchworkz, strategie, poker, magisch gevecht, blokje schuiven

8,5Maak de cirkel rondLeg dezelfde kleuren of symbolen tegen elkaar aan om de cirkel rond te maken.
1 2 3 4 5
Puzzelen met water

Weg Aanleggen

Denk46 spelletjes8,2Probeer om de auto naar de andere kant van de weg te brengen!
Passagiers Vervoeren

Strategie

Denk Spelletjes48 spelletjes8,9Gebruik je strategische of diplomatieke talent om deze strategiegames te winnen!
Bongo Balls

Pengapop

Denk Spellen31 spelletjes7,7Probeer om alle ballen weg te schieten. Je kan deze wegschieten door 2 of meer dezelfde balletjes te raken.
Kopje suiker

Lijntjes Trekken

Denken42 spelletjes8,3Probeer om de rode lijnen over de bolletjes te laten lopen. Zodat deze oplichten.
Snelweg

Gridlock

Denk Spelletjes33 spelletjes7,7Probeer met de blokken een bepaalde vorm te krijgen. Sommige kan je alleen verticaal of horizontaal bewegen.
Magisch Gevecht 2

Magisch Gevecht

Denk Spelletjes30 spelletjes8,3Probeer om in dit kaartspel je tegenstander uit te spelen !
Sudoku Remote

Sudoku

Denk Games22 spelletjes7,4Zet cijfers (1-9) op het bord zodat ze één keer per rij, kolom en blok voorkomen.
Pipol Lemmings

Lemmings

Denk Games19 spelletjes7,9Lemmings spel waarbij je in de huid van Wonka kruipt. Je moet proberen om de poppetjes naar de uitgang te brengen.
IQ ball

Sling

Denk Spelletjes24 spelletjes8,7In Sling ben je een slijmfiguurtje. Je slingert van punt naar punt. Elke level is weer verassend anders.
Hexxagon

Hexxagon

Denk Games6 spelletjes7,2Probeer zoveel mogelijk rode stenen op het bord te krijgen. Als je met je rode steen ergens heen springt, wordt de grijze ook rood.
Ster Verdedigers

Space Invaders

Denk Spelletjes19 spelletjes8,2De klassieke Space Invaders game. Schiet alle aliens neer met je kanon.
Alxemy

Puzzelen

Denk218 spelletjes10Probeer de verschillende puzzels op te lossen.
Speurneuzen

Zoek de Weg

Denk197 spelletjes7,5Orbox B is een spel waarin je jezelf naar het eindpunt moet puzzelen door de juiste combinaties te maken.
Rotamania

Blokken wegspelen

Denk Spellen10 spelletjes6,8Probeer het gehele veld leeg te spelen. Dit doe je door koppelingen te maken van vier of meer stenen.
Bom Kettingreactie

Kettingreactie

Denk Games42 spelletjes6,6
Sparkquesters

Sparkquesters

Denken8,0In dit uitdagende veroveringsspel vertegenwoordig jij de blauwe krachtcentrales en moet je proberen om de rode te veroveren voordat ze jou verslaan, door er vonkjes naartoe te sturen. De centrales produceren vonkjes voor jou. Je kunt de centrales gebruiken als generator of als batterij. Generatoren kunnen heel snel vonkjes produceren, maar zijn zwakker dan batterijen, die langzamer zijn maar vonkjes kunnen opslaan. Gebruik de batterijen daarom om een strategische verdediging op te stellen, want je vijand zal een sterkere krachtcentrale niet snel aanvallen. Verover ook meteen de neutrale centrales, zodat je meer generatoren hebt en de overwinning makkelijker wordt. Succes!
Disco Jungle

Disco Jungle

Denk7,4De dansvloer van deze club is eigenlijk één grote puzzel waarin jij, trendy olifant, superveel punten kunt winnen. Hoe ga je te werk? Zuig met je slurf kleuren op en verplaats ze ergens anders naartoe. Zorg dat er drie vlakken naast elkaar dezelfde kleur krijgen en kijk uit voor de uitsmijters! Pas op dat je niet op een luidspreker stapt, want dat kost je ook een leven.
Shove it

Shove it

Denken7,3Help jij deze aap om stenen in een geel rondje te doen? Zorg dat de steen niet tegen de wand aan komt, want dan kun je hem niet meer verplaatsen.
Cardrush

Cardrush

Denken6,6Klik op de kaarten in de volgorde die aan het begin van het level wordt gegeven en vang rode diamanten voor extra punten. Hoe sneller je de klus klaart, hoe meer punten je krijgt. Met je punten kun je slots kopen, want soms mag je voor je aan een level begint aan de linker kant nog wat extra kaarten wegklikken voor extra punten. Wees snel, want als je tijd om is, moet je opnieuw beginnen.
Planned

Planned

Denk Spelletjes6,6Probeer om alle ruiten met elkaar te verbinden.
Geitjes

Geitjes

Denk6,5Help eerst Harvey naar zijn uitgang, en gebruik hem daarna om Tina te helpen.
Vrolijk Kerstfeest

Vrolijk Kerstfeest

Denk Spelletjes6,4Kerstfeest is voor veel mensen de vrolijkste tijd van het jaar. Overal ter wereld krijgen kinderen kadootjes van de kerstman of van hun ouders. Maar voor Lydia is het geen feestelijke tijd. Ze heeft geen ouders en niemand heeft voor haar een kadootje gekocht. Ze huilt omdat ze zich alleen voelt en het koud heeft. Opeens verschijnt er een klein engeltje. Dit engeltje wil Lydia weer gelukkig maken. De kleine engel wil op zoek gaan naar kadootjes voor Lydia. Kun jij hem helpen met het zoeken naar kadootjes voor Lydia? Dan wordt het ook voor Lydia toch nog een vrolijk kerstfeest.
Swuffle

Swuffle

Denk6,4Draai de blokken zo, dat je in elke hoek van een vierkant dezelfde kleur hebt.
Vuurvliegjes

Vuurvliegjes

Denk Spelletjes6,4Blaas zoveel mogelijk vuurvliegjes op met zo min mogelijk schoten.
Bereik het kuiken

Bereik het kuiken

Denk Spelletjes6,3Maak snel een weg zodat de kip bij het kuiken kan komen voor de tijd om is. Klik op de stenen om ze te verschuiven. Je kunt kiezen uit de mission en de challenge modus. De challenge modus is voor echt goede puzzelaars! Veel plezier!
Gravity Maze

Gravity Maze

Denken6,1Probeer de bal vanaf de start naar de finish te leiden met behulp van de zwaartekracht. Let op dat de bal niet in de 'death'-zones, bij de doodshoofden, wordt vernietigd!
Geluksbal

Geluksbal

Denk Spelletjes6,1Probeer je geluksbal te vinden in dit veld. Om groepjes te maken van drie of meer ballen van dezelfde kleur moet je op andere ballen klikken om ze te laten verdwijnen. Als je op de goede bal klikt, ontstaat er een kettingreactie waardoor je het gevraagde aantal groepjes kunt wegspelen voor je tijd om is.
Where is my Cow

Where is my Cow

Denk6,0In dit leuke spel moet je het veld ronddraaien om alle munten te verzamelen. Hoe sneller je bent, hoe hoger je score wordt. Zodra de boer de koe bereikt, ga je door naar het volgende level. Veel plezier met dit spel!
Blackjack Time

Blackjack Time

Denk5,7In dit Blackjack-kaartspel is het de bedoeling dat je in zo min mogelijk pogingen en tijd 21 punten haalt, of zo dicht mogelijk bij de 21 punten komt. Je kunt rechts nieuwe kaarten pakken. Bij iedere kaart die je pakt, kun je kiezen of je hem wilt gebruiken, of dat je een nieuwe wilt pakken om een nieuwe kans af te wachten. De waarde van een serie kaarten mag niet hoger dan 21 zijn.
Obnoxius

Obnoxius

Denk Spellen5,4Bestuur tegelijk het oranje en groene blokje en breng ze naar de uitgang toe.
Fly Rabbit Fly

Fly Rabbit Fly

Denk Spelletjes5,4In dit leuke spel moet je het veld ronddraaien om alle munten te verzamelen. Hoe sneller je bent, hoe hoger je score wordt. Zodra het konijn de wortel aanraakt, ga je door naar het volgende level. Veel plezier met dit spel!
1 2 3 4 5

Games - Denk Spelletjes Little Game