1 2 3 4
Advertentie
Zuster Suzy

Zuster Suzy

Denk Spellen7,7Suzy heeft een baan als zuster gekregen, maar het is een bende in het ziekenhuis! Help zuster Suzy om alle gevraagde dingen te vinden die in het plaatje verstopt zitten. Je kunt de Engelse namen onder aan het beeld zien.
Tetris® Twist

Tetris® Twist

Denk Spellen5,8Tetris® is een verraderlijk eenvoudig, maar compleet meeslepend puzzelspel. In Tetris® Twist puzzel je je een weg door verschillende steden. Ontdek superleuke en frisse, nieuwe manieren om Tetris® te spelen of speel Marathon Mode voor de traditionele...
Rock Rush Classic 3

Rock Rush Classic 3

Denk Spellen3,8Wat een leuk retrospel! Baan je een weg door de aarde en ga op zoek naar alle groene diamanten. Alles zakt naar onderen zodra je iets wegneemt of verplaatst; kijk dus uit dat je niet bedolven raakt onder het puin!
Logeerkamer

Logeerkamer

Denk Spellen5,5Zoek snel de verstopte voorwerpen die in de plaatjes beneden worden getoond. Kijk goed, want als je op een verkeerd voorwerp klikt, wordt er twintig seconden van je tijd afgetrokken.
Ontsnap uit het Museum

Ontsnap uit het Museum

Denk Spellen7,3Vind alle missende woorden uit het dagboek en ontsnap uit het museum.
Slidon

Slidon

Denk Spellen5,6In deze leuke variant van Mahjong ga jij proberen om 2 dezelfde steentjes bij elkaar te krijgen en deze zo te laten verdwijnen. Probeer om het bord in zo min mogelijk zetten leeg te krijgen!
Solitaire 3

Solitaire 3

Denk Spellen8,2Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!
Ontsnap uit Huis

Ontsnap uit Huis

Denk Spellen5,1Probeer te ontsnappen! Kijk goed rond en vind de objecten die je kunnen helpen.
Dieren Mahjong 2

Dieren Mahjong 2

Denk Spellen7,3Probeer alle blokjes weg te spelen, door telkens 2 dezelfde plaatjes aan te klikken.
Jewel of Atlantis

Jewel of Atlantis

Denk Spellen7,5Probeer 3 juwelen op 1 rij te krijgen in deze nieuwe versie van Jewels.
Gekleurde bubbels: kersteditie

Gekleurde bubbels: kersteditie

Denk Spellen7,5Richt en schiet de gekleurde bubbel naar een groepje van minstens drie bubbels met dezelfde kleur om ze te verwijderen. Maak zoveel mogelijk ruimte vrij en zorg dat de bubbels de lijn niet raken. Speel alle feestelijke bubbels weg in deze leuke nieuwe...
Spook Tetris

Spook Tetris

Denk Spellen6,3Zorg ervoor dat je telkens 3 of meer dezelfde monsters op een rij hebt. Je kunt de monsters alleen verticaal van positie laten wisselen.
Spider Solitaire

Spider Solitaire

Denk Spellen6,6Spider Solitaire is een variant van het kaartspel Patience. Het is de bedoeling om de kaarten van de tien stapeltjes zo snel mogelijk weg te spelen.
Sport Bubbels

Sport Bubbels

Denk Spellen5,1Kies 1 van de 3 poppetjes uit om 1 potje bubbels mee te spelen. Je moet 3 dezelfde sport onderdelen (zoals een voetbal) op een rij proberen te krijgen.
Lemon-jong

Lemon-jong

Denk Spellen4,7Dit is een leuk Mahjong-spel dat iets afwijkt van de gewone Mahjong-spellen: je kunt namelijk ook paren maken met de stenen in het midden. Zoek gewoon gelijke stenenparen en zorg dat je niet vast komt te zitten!
Veld vol fruit

Veld vol fruit

Denk Spellen7,5Maak het speelveld leeg door alle dubbele stenen weg te spelen. Klik op stenen met dezelfde vruchten, die òf naast elkaar liggen, òf via een lijn met maximaal twee hoeken met elkaar verbonden kunnen worden.
De muziekdoos 2

De muziekdoos 2

Denk Spellen8,4Een muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie. Dit is deel twee, en ook dit is weer een prachtig getekend 'zoek de verschillen'-spelletje waarin je nieuwsgierig wordt naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen...
Doyu Gems

Doyu Gems

Denk Spellen5,5In dit spel is het de bedoeling dat je series van 3 of meer insecten van dezelfde soort maakt, door de vlakjes te verwisselen.
Toren Bouwer

Toren Bouwer

Denk Spellen8,4Plaats de nummer van de blokken in de stapel in goede volgorde. Hoge cijfers onder - lage cijfers boven.
Ontsnap uit de Kamer 7

Ontsnap uit de Kamer 7

Denk Spellen7Probeer te ontsnappen uit deze rode kamer met behulp van de gevonden voorwerpen.
Master Solitaire

Master Solitaire

Denk Spellen6Master Solitaire is een eenvoudig maar leuk patiencespelletje. De bedoeling is om alle kaarten op de juiste volgorde te leggen.
Connect It 2

Connect It 2

Denk Spellen6,6Verwijder de plaatjes die hetzelfde zijn. Er zijn wel regels: de 2 plaatjes worden met elkaar verbonden door middel van een lijntje en in dat lijntje mogen niet meer dan 2 knikken zitten.
Klassiek Gin Rummy

Klassiek Gin Rummy

Denk Spellen6,1Oefen je bedrevenheid in gin rummy met deze leuke versie van het populaire kaartenspel voor twee spelers.
Blackjack 2000

Blackjack 2000

Denk Spellen5,7Zet in en speel tegen de computer in dit bekende casino spel!
Ontsnap uit de kerker

Ontsnap uit de kerker

Denk Spellen7,8Je bent in een kerker beland, en bent vergiftigd zonder dat je er erg in had. Je hebt 10 minuten om een tegengif te vinden en om te ontsnappen, anders wordt er een experiment met je uitgevoerd, waardoor je in een mutant verandert.
Mysterie Stad

Mysterie Stad

Denk Spellen7,5Help deze barvrouw met het zoeken naar wijnflessen en andere voorwerpen.
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game