1 2 3 4
Advertentie
Kopje suiker

Kopje suiker

Denk Spellen7,9Teken lijntjes om ervoor te zorgen dat er genoeg suiker (en ook nog van de juiste kleur) in de bekers belandt!
Blokken 24

Blokken 24

Denk Spellen7,9Probeer om het hele speelveld leeg te krijgen! Je kunt alleen blokken wegspelen die grenzen aan tenminste 2 andere blokken van dezelfde kleur. Later in het spel is het ook genoeg als een blok aan 1 ander blok van dezelfde kleur grenst.
Snel Kaarten 1

Snel Kaarten 1

Denk Spellen7,8Probeer bij Snel Kaarten zo snel mogelijk een speelkaart met een waarde van één hoger of lager op de middelste kaarten te leggen.
Mijn Avonturenboek 2

Mijn Avonturenboek 2

Denk Spellen7,8Deze jongen heeft de fout gemaakt om op zolder een mysterieus boek te lezen. Nu is hij in een magisch land terechtgekomen.
Alles stort in 2

Alles stort in 2

Denk Spellen7,7In dit spel is het de bedoeling dat je de geraamtes van deze gebouwen laat instorten tot onder de blauwe streep. Dit doe je door er dynamiet in te plaatsen en te laten ontploffen door op 'boom' te klikken.
Magisch Gevecht 2

Magisch Gevecht 2

Denk Spellen7,7Probeer je tegenstander te verslaan door het kiezen van 3 kaarten. Je kan kiezen uit personages van verschillende beroemde spellen.
Isis

Isis

Denk Spellen7,6Volg Isis in haar zoektocht naar haar geliefde en ontdek samen met haar een spookwereld. Zoek de verschillen om verder te komen in het verhaal, maar pas op met wat je wenst: niet alles is even ongevaarlijk!
Adam en Eva 3

Adam en Eva 3

Denk Spellen7,6Beleef nieuwe avonturen met deze maffe holbewoner en zijn vriendin. Waar zouden ze nu weer terechtkomen?
Ballonnetjes

Ballonnetjes

Denk Spellen7,5Probeer om de balonnetjes weg te werken. Hierbij moet je de poppetjes vrij maken.
Mahjong Toren

Mahjong Toren

Denk Spellen7,5Speel het wereldberoemde spelletje Mahjongg nu in een torenuitvoering. Je moet zorgen dat je 2 stenen van dezelfde soort vindt en het hele veld leeg speelt.
Bejeweled 25

Bejeweled 25

Denk Spellen7,5Probeer de vissenkom leeg te spelen om naar het volgende level te gaan. Met het geld dat je verdient, kun je je eigen vissenkom inrichten.
Hawaï: 10 x 10

Hawaï: 10 x 10

Denk Spellen7,5Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?
Onet Connect Classic

Onet Connect Classic

Denk Spellen7,5Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!
Crescent Solitaire

Crescent Solitaire

Denk Spellen7,5Probeer om alle kaarten weg te spelen.
Hexa

Hexa

Denk Spellen7,5Maak verticale of diagonale rijen van 3 of meer dezelfde stenen.
Mahjong 3D

Mahjong 3D

Denk Spellen7,5Speel alle paren weg van het bord.
Connect It 2

Connect It 2

Denk Spellen7,5Verwijder de plaatjes die hetzelfde zijn. Er zijn wel regels: de 2 plaatjes worden met elkaar verbonden door middel van een lijntje en in dat lijntje mogen niet meer dan 2 knikken zitten.
Bongo Balls

Bongo Balls

Denk Spellen7,5Probeer om in deze Zumavariant alle balletjes weg te spelen.
Mahjongg Sleutel

Mahjongg Sleutel

Denk Spellen7,5Klik op twee gelijke stenen om ze weg te spelen van het bord.
Drop Blocks

Drop Blocks

Denk Spellen7,5Probeer om alle blokken weg te werken doormiddel van het klikken op aan elkaar liggende groepjes van kleuren.
Mysterieuze schat van de zee

Mysterieuze schat van de zee

Denk Spellen7,5Diep in de zee ligt een prachtige schat! Maak een rij van drie gelijke symbolen door de naastliggende tegels te verwisselen. Verzamel verschillende magische effecten die je kunt gebruiken op je speelbord. Ontdek de schat van de mysterieuze zee!
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game