1 2 3 4
Advertentie
Mahjong met Al Capone

Mahjong met Al Capone

Denk Spellen4,7Zoek paren van identieke gangsterplaatjes bij elkaar. Deze plaatjes moeten wel aan twee kanten 'vrij' liggen, d.w.z. dat er geen ander kaartje tegenaan ligt.
Jewelish Blitz

Jewelish Blitz

Denk Spellen4,6De klok tikt en de tijd is bijna om in dit adembenemende match 3 puzzelspel. Verbind zo snel mogelijk dezelfde juwelen in groepjes van drie of meer.
Mahjong 2

Mahjong 2

Denk Spellen4,7Je moet 2 identieke blokken aanklikken die met elkaar in verbinding kunnen staan door middel van een lijn die niet meer dan 2 hoeken heeft. Tijdens het spelen verschijnen er verschillende effecten die je kunnen helpen of je in de weg kunnen zitten...
Doyu Gems

Doyu Gems

Denk Spellen4,6In dit spel is het de bedoeling dat je series van 3 of meer insecten van dezelfde soort maakt, door de vlakjes te verwisselen.
The Book of Hidden Objects

The Book of Hidden Objects

Denk Spellen4,5Eddie is een dappere avonturier en in dit zoek-en-vind spel staat hij op het punt om het mysterieuze eiland Borgabunda te verkennen. Ben jij moedig genoeg om samen met hem op pad te gaan? Hij heeft een mysterieus boek bij zich waarmee hij de verdwenen...
Blokken 19

Blokken 19

Denk Spellen4,5Speel alle bubbels weg. Je kunt alle bubbels aanklikken die grenzen met een bubbel van dezelfde kleur.
Tijdreiziger

Tijdreiziger

Denk Spellen4,5Ethel is een student en ze heeft een tijdpoort ontdekt op de universiteit waar ze studeert. Zal ze er doorheen stappen? Als ze het doet dan moet jij haar wel helpen om weer terug te keren in dit spannende zoek-en-vindspel.
Adam en Eva

Adam en Eva

Denk Spellen4,5Het valt niet mee om het paradijs te bereiken. Zelfs niet als je Adam heet...
Klassiek Gin Rummy

Klassiek Gin Rummy

Denk Spellen4,5Oefen je bedrevenheid in gin rummy met deze leuke versie van het populaire kaartenspel voor twee spelers.
Ontsnap uit de Kamer 7

Ontsnap uit de Kamer 7

Denk Spellen4,1Probeer te ontsnappen uit deze rode kamer met behulp van de gevonden voorwerpen.
Piraten en edelstenen

Piraten en edelstenen

Denk Spellen4,2Maak series van 3 of meer gelijksoortige stenen om ze weg te spelen. Je verwisselt twee edelstenen door op beide te klikken.
Blokken leggen

Blokken leggen

Denk Spellen4,1Hoe snel kun jij deze blokken op de juiste plek zetten?
Clockwork Beetles

Clockwork Beetles

Denk Spellen4,1Maak je klaar voor een echte steampunk-uitdaging. Kun jij al deze mechanische kevers repareren?
Olympische schoonmaak

Olympische schoonmaak

Denk Spellen4,2Voordat de eerste Olympische Spelen konden beginnen, hielden de organisatoren een feest ter ere van Dionysos en maakten er een janboel van. Nu moet er opgeruimd worden. Stapel alle amfora's in oplopende orde op om het level te halen en zie hoe alles schoner...
Ontsnap uit de Kamer 3

Ontsnap uit de Kamer 3

Denk Spellen4,1Zoek naar voorwepren en probeer daarmee uit deze kamer te ontsnappen.
Adam en Eva 2

Adam en Eva 2

Denk Spellen4,7Is deze holbewoner nog steeds op zoek naar de ware? Zo te zien wel. Kun jij hem een handje helpen?
Jurassic Realm

Jurassic Realm

Denk Spellen4Klik op groepjes van drie of meer dezelfde blokjes.
Mahjongg Sleutel

Mahjongg Sleutel

Denk Spellen7,4Klik op twee gelijke stenen om ze weg te spelen van het bord.
Racebaan verschillen zoeken

Racebaan verschillen zoeken

Denk Spellen4,2Zoek de verschillen in dit drie levels tellende spel. Voor iedere juiste keuze verdien je 10 punten, maar voor iedere verkeerde keuze verlies je er ook 10. In ieder level mag je 3 keer verkeerd klikken, daarna moet je opnieuw beginnen. In ieder level...
Crescent Solitaire

Crescent Solitaire

Denk Spellen6,9Probeer om alle kaarten weg te spelen.
Tahiti's Parels

Tahiti's Parels

Denk Spellen4,7Jij hebt een lijstje gekregen met allerlei voorwerpen. Hoe snel kan jij ze allemaal vinden?
Gekleurde blokken

Gekleurde blokken

Denk Spellen4,2Deze kleurrijke blokken blijven maar komen! Kun jij ze op de juiste manier op het bord plaatsen zodat ze verdwijnen in dit uitdagende puzzelspel?
Connect It 2

Connect It 2

Denk Spellen7,4Verwijder de plaatjes die hetzelfde zijn. Er zijn wel regels: de 2 plaatjes worden met elkaar verbonden door middel van een lijntje en in dat lijntje mogen niet meer dan 2 knikken zitten.
Legend Gouden Paradijsvogel

Legend Gouden Paradijsvogel

Denk Spellen4Ben je er klaar voor om een nieuw avontuur aan te gaan en je vakantie op te geven om op zoek te gaan naar mysteries en een andere legende te onthullen? In dit spel komen er vragenboven, moet je onomkeerbare besluiten nemen om eindelijk het mysterie rond...
Kullors

Kullors

Denk Spellen4Klik op 2 dezelfde kleuren om ze weg te spelen. Heb je niet genoeg kleuren moet je kleuren maken door 2 verschillende kleuren samen te voegen.
Gummieblokken

Gummieblokken

Denk Spellen6,7Hoelang hou jij het vol in dit leuke en uitdagende puzzelspel? Probeer genoeg plekken voor al deze snoepblokken te vinden terwijl je rijen vormt om ze te doen verdwijnen. Als je geen plaats meer hebt, is het over en uit!
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game