1 2 3 4
Advertentie
Slidon

Slidon

Denk Spellen7,5In deze leuke variant van Mahjong ga jij proberen om 2 dezelfde steentjes bij elkaar te krijgen en deze zo te laten verdwijnen. Probeer om het bord in zo min mogelijk zetten leeg te krijgen!
Bubble Charm 2

Bubble Charm 2

Denk Spellen6,2Keer terug naar een betoverende wereld vol schattige wezens in deze leuke bubble shooter. Bestuur een magische kanon en probeer zo snel mogelijk alle bubbels kapot te knallen.
Patience op de golfbaan

Patience op de golfbaan

Denk Spellen7,5patience is het de bedoeling dat je alle kaarten van het bord wegspeelt. Aangrenzende kaarten kunnen worden weggespeeld als ze dezelfde of opvolgende waardes hebben. Als er slechts één kaart in een rij ligt, kan je deze verplaatsen. Selecteer zoveel...
Boom Box

Boom Box

Denk Spellen7,2Probeer telkens minstens 3 blokjes van dezelfde kleur tegen elkaar aan te leggen. Op deze manier verdwijnen de blokjes.
Shanghai-dynastie

Shanghai-dynastie

Denk Spellen7,5Geniet van twee verschillende moeilijkheidsniveaus in deze versie van het klassieke bordspel mahjong. Als je een beginneling bent, kun je de kinderversie proberen. Ervaren spelers kunnen hun tanden in de Shanghai-modus zetten.
Eiland vol blobs

Eiland vol blobs

Denk Spellen5,6Maak series van minstens drie dezelfde figuurtjes; deze verdwijnen wanneer je erop klikt. Wanneer je 'maar' drie figuurtjes weghaalt, komt er een doodskop voor in de plaats. Deze doodskoppen kun je alleen laten verdwijnen door een bom te laten ontploffen....
Freecell Solitaire Classic

Freecell Solitaire Classic

Denk Spellen7,5Probeer deze klassieke versie van dit geliefde kaartspel eens uit! Leg de kaarten bij elkaar in de juiste volgorde om zoveel mogelijk punten te verzamelen.
Bongo Balls

Bongo Balls

Denk Spellen7,5Probeer om in deze Zumavariant alle balletjes weg te spelen.
Blokken 17

Blokken 17

Denk Spellen5,7Speel alle blokken weg om naar het volgende level te gaan. Blokken in groepen van 2 of meer kunnen weg gespeeld worden. Je kan ook gebruik maken van extra's om zo alles toch nog weg te spelen.
Avontuur Eiland 2

Avontuur Eiland 2

Denk Spellen4Probeer om alle ballen weg te schieten. Je kunt deze wegschieten door 2 of meer dezelfde balletjes te raken.
In de boterfabriek

In de boterfabriek

Denk Spellen7,5Ze blijven leuk: Tetris-achtige spelletjes waarin jij moet proberen om figuren zo goed mogelijk in elkaar te passen om een geheel zonder 'gaten' te krijgen. Ga in de slag in deze boterfabriek en plaats alle blokjes zo gunstig mogelijk om een goede score...
1010 Dieren

1010 Dieren

Denk Spellen6,4In dit puzzelspelletje draait het allemaal om superschattige dieren. Kun jij de identieke dieren met elkaar verbinden? Maak verticale of horizontale rijtjes op het speelbord. Kun jij alle dieren bij hun vriendjes zetten? Daar kom je maar op één manier...
blokken 22

blokken 22

Denk Spellen4,7Probeer om binnen 25 muisklikken het hele speelveld weg te spelen. Kies telkens bovenin 1 van de 6 kleuren waarin de bollen moeten veranderen, zorg er op die manier voor dat je met de door jouw gekozen kleur steeds een groter oppervlak krijgt.
Gummieblokken

Gummieblokken

Denk Spellen7,5Hoelang hou jij het vol in dit leuke en uitdagende puzzelspel? Probeer genoeg plekken voor al deze snoepblokken te vinden terwijl je rijen vormt om ze te doen verdwijnen. Als je geen plaats meer hebt, is het over en uit!
Momo Pop

Momo Pop

Denk Spellen7,5Deze boerderijdieren zijn niet alleen lief, maar ook nog eens superschattig. Kun jij ze met elkaar verbinden in dit leuke 3-op-een-rij-spel?
Glops

Glops

Denk Spellen4,5Klik op de Glops van dezelfde kleur die samen gegroepeerd en verwijder ze.
Ztar

Ztar

Denk Spellen4,5Probeer om een rij van 3 dezelfde plaatjes te maken!
Cube Tema

Cube Tema

Denk Spellen6Klik op een setje blokken van dezelfde kleur om ze te verwijderen.
Cubium

Cubium

Denk Spellen4,6Probeer in zo min mogelijk pogingen zo veel mogelijk groene kubusjes van het platform af te schieten, tot je het benodigde puntenaantal hebt bereikt. Je kunt er ballen in allerlei formaten op afschieten, maar ook bommen. Groene kubusjes leveren punten...
Blokken 5

Blokken 5

Denk Spellen6,6Zoek alle zelfde blokkenparen bij elkaar en probeer om uiteindelijk het hele veld leeg te spelen!
Tijdreiziger

Tijdreiziger

Denk Spellen7,5Ethel is een student en ze heeft een tijdpoort ontdekt op de universiteit waar ze studeert. Zal ze er doorheen stappen? Als ze het doet dan moet jij haar wel helpen om weer terug te keren in dit spannende zoek-en-vindspel.
The Book of Hidden Objects

The Book of Hidden Objects

Denk Spellen7,8Eddie is een dappere avonturier en in dit zoek-en-vind spel staat hij op het punt om het mysterieuze eiland Borgabunda te verkennen. Ben jij moedig genoeg om samen met hem op pad te gaan? Hij heeft een mysterieus boek bij zich waarmee hij de verdwenen...
Fruita Swipe

Fruita Swipe

Denk Spellen7,5Speel het fruit zo snel als je kunt weg in dit uitdagende puzzelspelletje.
Robin Hood Verschillen zoeken

Robin Hood Verschillen zoeken

Denk Spellen6,5Door alle verschillen te ontdekken in de plaatjes bij dit Robin Hood-verhaal, kom je stap voor stap bij de ontknoping van het verhaal! Je moet hiervoor wel het juiste pad zoeken.
Woordzoeker 2

Woordzoeker 2

Denk Spellen5,7Vind alle woorden die verstopt zitten in de lettermassa! Links zie je de woorden waar je naar moet zoeken: iedere keer is er een ander thema. Je tijd wordt geteld, dus probeer zo snel mogelijk alle woorden te vinden, om een tijdbonus te krijgen.
Vang die tijger

Vang die tijger

Denk Spellen3,7In dit spelletje is het de bedoeling dat je een tijger insluit tussen donkere tegels. Hij mag zelf namelijk alleen op de lichte tegels staan. Jij kunt de lichte tegels donker maken door erop te klikken, totdat de tijger helemaal omringd wordt door donkere...
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game