1 2 3 4
Advertentie
Woorden maken 2

Woorden maken 2

Denk Spellen7,1Verplaats de letters om woorden te maken. Maak een woord met alle letters om naar het volgende level te gaan.
Jewel of Atlantis

Jewel of Atlantis

Denk Spellen7,5Probeer 3 juwelen op 1 rij te krijgen in deze nieuwe versie van Jewels.
Hexxagon

Hexxagon

Denk Spellen5Probeer zoveel mogelijk rode stenen op het bord te krijgen. Als je met je rode steen ergens heen springt, wordt de grijze ook rood.
Online Elite Solitaire

Online Elite Solitaire

Denk Spellen7,5Dit is een leuke versie van het kaartspel Solitaire.
Pengapop 2

Pengapop 2

Denk Spellen7,3Gooi balletjes, zodat er een serie van drie dezelfde balletjes ontstaat. Deze serie verdwijnt. Wees snel, want anders vallen de balletjes jou aan!
Cube Tema

Cube Tema

Denk Spellen6,3Klik op een setje blokken van dezelfde kleur om ze te verwijderen.
Mahjongg 5

Mahjongg 5

Denk Spellen7,5Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen die figuren selecteren die aan de rand, of helemaal in het midden staan.
Bubbels schieten

Bubbels schieten

Denk Spellen6,7Gezocht: iemand die een heleboel bubbels kan laten knallen. Ervaring is niet vereist...
Egyptisch Mahjong

Egyptisch Mahjong

Denk Spellen7,1Speel Mahjong in Egypte, en ontdek alle schatten die het land verborgen houdt: de pyramides van Giza, de obelisk van Karnak, het Dal der Koningen, en nog veel meer. Zoek alle hiëroglyfenparen bij elkaar om het bord zo leeg te spelen!
Shanghai-dynastie

Shanghai-dynastie

Denk Spellen7,5Geniet van twee verschillende moeilijkheidsniveaus in deze versie van het klassieke bordspel mahjong. Als je een beginneling bent, kun je de kinderversie proberen. Ervaren spelers kunnen hun tanden in de Shanghai-modus zetten.
Bejeweled 17

Bejeweled 17

Denk Spellen5,4Probeer steeds om rijen van drie dezelfde figuren te maken. Als dat je vaak genoeg lukt, krijg je een flinke bonus!
Bongo Balls

Bongo Balls

Denk Spellen7,5Probeer om in deze Zumavariant alle balletjes weg te spelen.
blokken 22

blokken 22

Denk Spellen4,9Probeer om binnen 25 muisklikken het hele speelveld weg te spelen. Kies telkens bovenin 1 van de 6 kleuren waarin de bollen moeten veranderen, zorg er op die manier voor dat je met de door jouw gekozen kleur steeds een groter oppervlak krijgt.
Freecell Solitaire Classic

Freecell Solitaire Classic

Denk Spellen7,5Probeer deze klassieke versie van dit geliefde kaartspel eens uit! Leg de kaarten bij elkaar in de juiste volgorde om zoveel mogelijk punten te verzamelen.
Dieren Mahjong 2

Dieren Mahjong 2

Denk Spellen7,5Probeer alle blokjes weg te spelen, door telkens 2 dezelfde plaatjes aan te klikken.
In de boterfabriek

In de boterfabriek

Denk Spellen5,7Ze blijven leuk: Tetris-achtige spelletjes waarin jij moet proberen om figuren zo goed mogelijk in elkaar te passen om een geheel zonder 'gaten' te krijgen. Ga in de slag in deze boterfabriek en plaats alle blokjes zo gunstig mogelijk om een goede score...
The Book of Hidden Objects

The Book of Hidden Objects

Denk Spellen7,9Eddie is een dappere avonturier en in dit zoek-en-vind spel staat hij op het punt om het mysterieuze eiland Borgabunda te verkennen. Ben jij moedig genoeg om samen met hem op pad te gaan? Hij heeft een mysterieus boek bij zich waarmee hij de verdwenen...
Patience in het pretpark

Patience in het pretpark

Denk Spellen5,8Het is de bedoeling dat je alle kaarten van het bord wegspeelt. Aangrenzende kaarten kunnen worden weggespeeld als ze dezelfde of opvolgende waardes hebben. Als er slechts één kaart in een rij ligt, kun je deze verplaatsen. Selecteer zoveel mogelijk...
Avontuur Eiland 2

Avontuur Eiland 2

Denk Spellen3,3Probeer om alle ballen weg te schieten. Je kunt deze wegschieten door 2 of meer dezelfde balletjes te raken.
De muziekdoos 1

De muziekdoos 1

Denk Spellen8,8Een muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie, waarvan dit het eerste deel is. Dit mooi getekende 'zoek de verschillen'-spelletje maakt je nieuwsgierig naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen namelijk een...
Vang die tijger

Vang die tijger

Denk Spellen2,9In dit spelletje is het de bedoeling dat je een tijger insluit tussen donkere tegels. Hij mag zelf namelijk alleen op de lichte tegels staan. Jij kunt de lichte tegels donker maken door erop te klikken, totdat de tijger helemaal omringd wordt door donkere...
Tijdreiziger

Tijdreiziger

Denk Spellen7,6Ethel is een student en ze heeft een tijdpoort ontdekt op de universiteit waar ze studeert. Zal ze er doorheen stappen? Als ze het doet dan moet jij haar wel helpen om weer terug te keren in dit spannende zoek-en-vindspel.
Vlinders

Vlinders

Denk Spellen5,7Probeer het speelveld leeg te spelen door op 2 of meer van de zelfde vlinders aan te klikken. Als je maar 1 vlinder wegklikt per keer krijg je strafpunten.
Eiland vol blobs

Eiland vol blobs

Denk Spellen6,6Maak series van minstens drie dezelfde figuurtjes; deze verdwijnen wanneer je erop klikt. Wanneer je 'maar' drie figuurtjes weghaalt, komt er een doodskop voor in de plaats. Deze doodskoppen kun je alleen laten verdwijnen door een bom te laten ontploffen....
Jewels 2

Jewels 2

Denk Spellen6,1Draai de rijen of kolommen met edelstenen zo, dat je series van drie dezelfde stenen krijgt. Deze verdwijnen daarna. Ga net zo lang door tot de edelsteen in het midden helemaal gevuld is met kleur!
Blokken leggen

Blokken leggen

Denk Spellen3,7Hoe snel kun jij deze blokken op de juiste plek zetten?
Mahjong met Al Capone

Mahjong met Al Capone

Denk Spellen7,2Zoek paren van identieke gangsterplaatjes bij elkaar. Deze plaatjes moeten wel aan twee kanten 'vrij' liggen, d.w.z. dat er geen ander kaartje tegenaan ligt.
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game