1 2 3 4
Advertentie
The Book of Hidden Objects

The Book of Hidden Objects

Denk Spellen7,8Eddie is een dappere avonturier en in dit zoek-en-vind spel staat hij op het punt om het mysterieuze eiland Borgabunda te verkennen. Ben jij moedig genoeg om samen met hem op pad te gaan? Hij heeft een mysterieus boek bij zich waarmee hij de verdwenen...
blokken 22

blokken 22

Denk Spellen4Probeer om binnen 25 muisklikken het hele speelveld weg te spelen. Kies telkens bovenin 1 van de 6 kleuren waarin de bollen moeten veranderen, zorg er op die manier voor dat je met de door jouw gekozen kleur steeds een groter oppervlak krijgt.
Doyu Gems

Doyu Gems

Denk Spellen5,5In dit spel is het de bedoeling dat je series van 3 of meer insecten van dezelfde soort maakt, door de vlakjes te verwisselen.
Egyptisch Mahjong

Egyptisch Mahjong

Denk Spellen6,7Speel Mahjong in Egypte, en ontdek alle schatten die het land verborgen houdt: de pyramides van Giza, de obelisk van Karnak, het Dal der Koningen, en nog veel meer. Zoek alle hiëroglyfenparen bij elkaar om het bord zo leeg te spelen!
Bejeweled 26

Bejeweled 26

Denk Spellen4,3Probeer binnen de tijd het speelveld leeg te spelen. Als je 3 of meer dezelfde items wegspeelt verdien je extra tijd.
Cubium

Cubium

Denk Spellen3,6Probeer in zo min mogelijk pogingen zo veel mogelijk groene kubusjes van het platform af te schieten, tot je het benodigde puntenaantal hebt bereikt. Je kunt er ballen in allerlei formaten op afschieten, maar ook bommen. Groene kubusjes leveren punten...
Bongo Balls

Bongo Balls

Denk Spellen7,5Probeer om in deze Zumavariant alle balletjes weg te spelen.
Onet Connect Classic

Onet Connect Classic

Denk Spellen7,5Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!
Verf en ren

Verf en ren

Denk Spellen4,2Help dit mannetje om naar zijn vrienden te komen, die een heel eind verderop aan het feesten zijn. Het mannetje is uitgerust met een verfpistool, dat de kleuren oranje en groen kan spuiten. Deze verf heeft een heel bijzondere eigenschap: wanneer je eroverheen...
Link Fest

Link Fest

Denk Spellen6,9Zoek de twee mahjongstenen bij elkaar die hetzelfde zijn. De stenen moeten wel naast elkaar liggen.
De muziekdoos 1

De muziekdoos 1

Denk Spellen8,7Een muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie, waarvan dit het eerste deel is. Dit mooi getekende 'zoek de verschillen'-spelletje maakt je nieuwsgierig naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen namelijk een...
Tijdreiziger

Tijdreiziger

Denk Spellen7,5Ethel is een student en ze heeft een tijdpoort ontdekt op de universiteit waar ze studeert. Zal ze er doorheen stappen? Als ze het doet dan moet jij haar wel helpen om weer terug te keren in dit spannende zoek-en-vindspel.
Fruit Flop

Fruit Flop

Denk Spellen4,4Maak rijen van 3 dezelfde fruitsoorten om ze weg te spelen van het bord.
Uitbraak uit de gevangenis

Uitbraak uit de gevangenis

Denk Spellen7,8Deze twee broertjes willen uit de gevangenis ontsnappen. Kun jij ze een handje helpen?
Vierkanten stapelen

Vierkanten stapelen

Denk Spellen6,3Hoe lang kun je al deze neon vierkanten blijven stapelen? Dat is de uitdaging die je te wachten staat in dit intrigerende puzzelspel. Vind slimme manieren om ze te mixen en matchen tot je geen zetten meer kunt maken.
Adam en Eva

Adam en Eva

Denk Spellen8,2Het valt niet mee om het paradijs te bereiken. Zelfs niet als je Adam heet...
Zoek de Ster 3

Zoek de Ster 3

Denk Spellen4,9Probeer in elke level de ster te vinden, deze kan op verschillende manieren verschijnen. Elke level is een soort puzzel die je op moet lossen om de ster te voorschijn te toveren.
Staten Amerika

Staten Amerika

Denk Spellen7Weet jij waar alle Staten van Amerika liggen?
Candy Blokken

Candy Blokken

Denk Spellen7,2Probeer om alle blokjes van de tafel te spelen!
Sobic 2

Sobic 2

Denk Spellen3Probeer 4 of meer op een rij te maken door blokjes door elkaar te husselen.
Oude taveerne

Oude taveerne

Denk Spellen7,8De tijd lijkt te hebben stilgestaan in een oude, verlaten taveerne. Er liggen een hoop spullen: kun jij de voorwerpen uit het lijstje allemaal vinden?
Wieltje 6 Sprookje

Wieltje 6 Sprookje

Denk Spellen8,8Help Wieltje zijn vriendin te redden door allerlei puzzels op te lossen. Denk je dat je het kunt?
Drop Blocks

Drop Blocks

Denk Spellen5,5Probeer om alle blokken weg te werken doormiddel van het klikken op aan elkaar liggende groepjes van kleuren.
Vormen knaller

Vormen knaller

Denk Spellen7,4Lukt het jou om in dit puzzelspel een van deze vormen op de juiste plek te krijgen? De tijd tikt door dus wees er snel bij!
Online Elite Solitaire

Online Elite Solitaire

Denk Spellen7Dit is een leuke versie van het kaartspel Solitaire.
Ontsnap uit de Keuken

Ontsnap uit de Keuken

Denk Spellen8,5Probeer uit de keuken te ontsnappen.
Vriend Redden

Vriend Redden

Denk Spellen8,3Je vriendje is in een tijd tunnel gevallen en zit daardoor vast! Je hebt hulp gevraagd aan een medicijnman, maar hij kan je alleen helpen als jij voor hem bepaalde voorwerpen verzamelt. Dus waar wacht je op? Begin vlug met zoeken!
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game