1 2 3 4
Advertentie
Cubium

Cubium

Denk Spellen3,4Probeer in zo min mogelijk pogingen zo veel mogelijk groene kubusjes van het platform af te schieten, tot je het benodigde puntenaantal hebt bereikt. Je kunt er ballen in allerlei formaten op afschieten, maar ook bommen. Groene kubusjes leveren punten...
Tijdreiziger

Tijdreiziger

Denk Spellen7,5Ethel is een student en ze heeft een tijdpoort ontdekt op de universiteit waar ze studeert. Zal ze er doorheen stappen? Als ze het doet dan moet jij haar wel helpen om weer terug te keren in dit spannende zoek-en-vindspel.
Klassiek Gin Rummy

Klassiek Gin Rummy

Denk Spellen5,3Oefen je bedrevenheid in gin rummy met deze leuke versie van het populaire kaartenspel voor twee spelers.
Link Fest

Link Fest

Denk Spellen7,1Zoek de twee mahjongstenen bij elkaar die hetzelfde zijn. De stenen moeten wel naast elkaar liggen.
Egyptisch Mahjong

Egyptisch Mahjong

Denk Spellen6,9Speel Mahjong in Egypte, en ontdek alle schatten die het land verborgen houdt: de pyramides van Giza, de obelisk van Karnak, het Dal der Koningen, en nog veel meer. Zoek alle hiëroglyfenparen bij elkaar om het bord zo leeg te spelen!
Wilde Westen Solitaire

Wilde Westen Solitaire

Denk Spellen5,8Hé cowboy! Stap in het zadel en maak je klaar voor dit klassieke kaartspelletje.
Verf en ren

Verf en ren

Denk Spellen4,5Help dit mannetje om naar zijn vrienden te komen, die een heel eind verderop aan het feesten zijn. Het mannetje is uitgerust met een verfpistool, dat de kleuren oranje en groen kan spuiten. Deze verf heeft een heel bijzondere eigenschap: wanneer je eroverheen...
Uitbraak uit de gevangenis

Uitbraak uit de gevangenis

Denk Spellen7,8Deze twee broertjes willen uit de gevangenis ontsnappen. Kun jij ze een handje helpen?
blokken 22

blokken 22

Denk Spellen4Probeer om binnen 25 muisklikken het hele speelveld weg te spelen. Kies telkens bovenin 1 van de 6 kleuren waarin de bollen moeten veranderen, zorg er op die manier voor dat je met de door jouw gekozen kleur steeds een groter oppervlak krijgt.
Onet Connect Classic

Onet Connect Classic

Denk Spellen7,5Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!
Fruit Flop

Fruit Flop

Denk Spellen4,4Maak rijen van 3 dezelfde fruitsoorten om ze weg te spelen van het bord.
Avontuur Eiland 2

Avontuur Eiland 2

Denk Spellen2,1Probeer om alle ballen weg te schieten. Je kunt deze wegschieten door 2 of meer dezelfde balletjes te raken.
Vierkanten stapelen

Vierkanten stapelen

Denk Spellen6,4Hoe lang kun je al deze neon vierkanten blijven stapelen? Dat is de uitdaging die je te wachten staat in dit intrigerende puzzelspel. Vind slimme manieren om ze te mixen en matchen tot je geen zetten meer kunt maken.
Motor Solitaire

Motor Solitaire

Denk Spellen7,1Probeer in deze solitaire variant alle kaarten weg te spelen. Je kan de kaarten in elke volgorde aanklikken. Dus als je een 4 heb en bovenaan staat 3 4 5, dan kan je eerst op 5 klikken dan op 4 en dan op 3 etc.
In de boterfabriek

In de boterfabriek

Denk Spellen4,2Ze blijven leuk: Tetris-achtige spelletjes waarin jij moet proberen om figuren zo goed mogelijk in elkaar te passen om een geheel zonder 'gaten' te krijgen. Ga in de slag in deze boterfabriek en plaats alle blokjes zo gunstig mogelijk om een goede score...
Solitaire 3

Solitaire 3

Denk Spellen8,1Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!
Staten Amerika

Staten Amerika

Denk Spellen7Weet jij waar alle Staten van Amerika liggen?
De muziekdoos 2

De muziekdoos 2

Denk Spellen8,6Een muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie. Dit is deel twee, en ook dit is weer een prachtig getekend 'zoek de verschillen'-spelletje waarin je nieuwsgierig wordt naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen...
Ontsnap uit de Kamer 7

Ontsnap uit de Kamer 7

Denk Spellen8,3Probeer te ontsnappen uit deze rode kamer met behulp van de gevonden voorwerpen.
Adam en Eva

Adam en Eva

Denk Spellen8,2Het valt niet mee om het paradijs te bereiken. Zelfs niet als je Adam heet...
Ontsnap uit de Keuken

Ontsnap uit de Keuken

Denk Spellen8,3Probeer uit de keuken te ontsnappen.
Blokken leggen

Blokken leggen

Denk Spellen3,9Hoe snel kun jij deze blokken op de juiste plek zetten?
Zoek de Ster 2

Zoek de Ster 2

Denk Spellen6,8Probeer in elke level de ster te vinden, deze kan op verschillende manieren verschijnen. Elke level is een soort puzzel die je op moet lossen om de ster te voorschijn te toveren.
Hexa

Hexa

Denk Spellen7,6Maak verticale of diagonale rijen van 3 of meer dezelfde stenen.
Crescent Solitaire

Crescent Solitaire

Denk Spellen6,7Probeer om alle kaarten weg te spelen.
Letters in de bloementuin

Letters in de bloementuin

Denk Spellen8,2Zoek alle letters die in deze mooie bloementuinen verstopt zitten. Zodra je het hele alfabet compleet hebt, mag je door naar het volgende plaatje!
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game