1 2 3 4
Advertentie
Dieren Mahjong 2

Dieren Mahjong 2

Denk Spellen7,5Probeer alle blokjes weg te spelen, door telkens 2 dezelfde plaatjes aan te klikken.
Bejeweled 10

Bejeweled 10

Denk Spellen3,3Elke prinses heeft een tiara nodig, maar laat je niet verblinden door alle blingbling. Klik op rijtjes van drie of meer edelstenen van dezelfde kleur. De kleur moet hetzelfde zijn als die van de edelsteen in het midden om punten te scoren.
Slidon

Slidon

Denk Spellen7,5In deze leuke variant van Mahjong ga jij proberen om 2 dezelfde steentjes bij elkaar te krijgen en deze zo te laten verdwijnen. Probeer om het bord in zo min mogelijk zetten leeg te krijgen!
Bubble Charm 2

Bubble Charm 2

Denk Spellen6,2Keer terug naar een betoverende wereld vol schattige wezens in deze leuke bubble shooter. Bestuur een magische kanon en probeer zo snel mogelijk alle bubbels kapot te knallen.
Boom Box

Boom Box

Denk Spellen7,3Probeer telkens minstens 3 blokjes van dezelfde kleur tegen elkaar aan te leggen. Op deze manier verdwijnen de blokjes.
Shanghai-dynastie

Shanghai-dynastie

Denk Spellen7,5Geniet van twee verschillende moeilijkheidsniveaus in deze versie van het klassieke bordspel mahjong. Als je een beginneling bent, kun je de kinderversie proberen. Ervaren spelers kunnen hun tanden in de Shanghai-modus zetten.
Tetris® Twist

Tetris® Twist

Denk Spellen4,9Tetris® is een verraderlijk eenvoudig, maar compleet meeslepend puzzelspel. In Tetris® Twist puzzel je je een weg door verschillende steden. Ontdek superleuke en frisse, nieuwe manieren om Tetris® te spelen of speel Marathon Mode voor de traditionele...
Bongo Balls

Bongo Balls

Denk Spellen7,5Probeer om in deze Zumavariant alle balletjes weg te spelen.
Eiland vol blobs

Eiland vol blobs

Denk Spellen5,6Maak series van minstens drie dezelfde figuurtjes; deze verdwijnen wanneer je erop klikt. Wanneer je 'maar' drie figuurtjes weghaalt, komt er een doodskop voor in de plaats. Deze doodskoppen kun je alleen laten verdwijnen door een bom te laten ontploffen....
Freecell Solitaire Classic

Freecell Solitaire Classic

Denk Spellen7,5Probeer deze klassieke versie van dit geliefde kaartspel eens uit! Leg de kaarten bij elkaar in de juiste volgorde om zoveel mogelijk punten te verzamelen.
Gummieblokken

Gummieblokken

Denk Spellen7,5Hoelang hou jij het vol in dit leuke en uitdagende puzzelspel? Probeer genoeg plekken voor al deze snoepblokken te vinden terwijl je rijen vormt om ze te doen verdwijnen. Als je geen plaats meer hebt, is het over en uit!
Blokken 17

Blokken 17

Denk Spellen6,3Speel alle blokken weg om naar het volgende level te gaan. Blokken in groepen van 2 of meer kunnen weg gespeeld worden. Je kan ook gebruik maken van extra's om zo alles toch nog weg te spelen.
Bevrijd de Elfen

Bevrijd de Elfen

Denk Spellen6,2Verbind de bloemknoppen met elkaar door er blokken van dezelfde kleur tegenaan te leggen. Plaats de tegels op de bloemknoppen, om de elfen die erin gevangen zitten, te bevrijden. Bevrijd alle elven om het level te halen!
In de boterfabriek

In de boterfabriek

Denk Spellen7,5Ze blijven leuk: Tetris-achtige spelletjes waarin jij moet proberen om figuren zo goed mogelijk in elkaar te passen om een geheel zonder 'gaten' te krijgen. Ga in de slag in deze boterfabriek en plaats alle blokjes zo gunstig mogelijk om een goede score...
Avontuur Eiland 2

Avontuur Eiland 2

Denk Spellen4,1Probeer om alle ballen weg te schieten. Je kunt deze wegschieten door 2 of meer dezelfde balletjes te raken.
blokken 22

blokken 22

Denk Spellen4,9Probeer om binnen 25 muisklikken het hele speelveld weg te spelen. Kies telkens bovenin 1 van de 6 kleuren waarin de bollen moeten veranderen, zorg er op die manier voor dat je met de door jouw gekozen kleur steeds een groter oppervlak krijgt.
1010 Dieren

1010 Dieren

Denk Spellen6,2In dit puzzelspelletje draait het allemaal om superschattige dieren. Kun jij de identieke dieren met elkaar verbinden? Maak verticale of horizontale rijtjes op het speelbord. Kun jij alle dieren bij hun vriendjes zetten? Daar kom je maar op één manier...
De drakenpyramide

De drakenpyramide

Denk Spellen7,6Kun je de top van de piramide bereiken in elk van de rondes die je in dit betoverende kaartspel moet halen? Ontmoet charmante karakters onderweg en misschien zelfs een woeste draak!
Cube Tema

Cube Tema

Denk Spellen6,2Klik op een setje blokken van dezelfde kleur om ze te verwijderen.
Momo Pop

Momo Pop

Denk Spellen7,5Deze boerderijdieren zijn niet alleen lief, maar ook nog eens superschattig. Kun jij ze met elkaar verbinden in dit leuke 3-op-een-rij-spel?
The Book of Hidden Objects

The Book of Hidden Objects

Denk Spellen7,9Eddie is een dappere avonturier en in dit zoek-en-vind spel staat hij op het punt om het mysterieuze eiland Borgabunda te verkennen. Ben jij moedig genoeg om samen met hem op pad te gaan? Hij heeft een mysterieus boek bij zich waarmee hij de verdwenen...
Ztar

Ztar

Denk Spellen4,1Probeer om een rij van 3 dezelfde plaatjes te maken!
Cubium

Cubium

Denk Spellen4,8Probeer in zo min mogelijk pogingen zo veel mogelijk groene kubusjes van het platform af te schieten, tot je het benodigde puntenaantal hebt bereikt. Je kunt er ballen in allerlei formaten op afschieten, maar ook bommen. Groene kubusjes leveren punten...
Fruita Swipe

Fruita Swipe

Denk Spellen7,5Speel het fruit zo snel als je kunt weg in dit uitdagende puzzelspelletje.
Tijdreiziger

Tijdreiziger

Denk Spellen7,6Ethel is een student en ze heeft een tijdpoort ontdekt op de universiteit waar ze studeert. Zal ze er doorheen stappen? Als ze het doet dan moet jij haar wel helpen om weer terug te keren in dit spannende zoek-en-vindspel.
Blokken 5

Blokken 5

Denk Spellen6,8Zoek alle zelfde blokkenparen bij elkaar en probeer om uiteindelijk het hele veld leeg te spelen!
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game