1 2 3 4
Advertentie
Uitbraak uit de gevangenis

Uitbraak uit de gevangenis

Denk Spellen8,1Deze twee broertjes willen uit de gevangenis ontsnappen. Kun jij ze een handje helpen?
Mysterie Stad

Mysterie Stad

Denk Spellen8,1Help deze barvrouw met het zoeken naar wijnflessen en andere voorwerpen.
Torenbouwer

Torenbouwer

Denk Spellen8,1Het is jouw doel om het meest succesvolle bedrijf aller tijden op te zetten. Hiervoor moet je allereerst kantoorgebouwen uit de grond zien te stampen. In die gebouwen moeten natuurlijk mensen komen te werken: zorg dat de juiste werknemer op de juiste...
War Craft 1

War Craft 1

Denk Spellen8,1Geef je leger verschillende opdrachten in deze flash-remake van War Craft.
Blokken 24

Blokken 24

Denk Spellen8Probeer om het hele speelveld leeg te krijgen! Je kunt alleen blokken wegspelen die grenzen aan tenminste 2 andere blokken van dezelfde kleur. Later in het spel is het ook genoeg als een blok aan 1 ander blok van dezelfde kleur grenst.
Juwelen Explosie

Juwelen Explosie

Denk Spellen8Zoek zo snel mogelijk gelijke juwelen en laat ze ontploffen! Probeer er zo veel mogelijk te koppelen tijdens elke zet om de hoogste score te behalen en coole power-ups te verdienen!
Adam en Eva: Adam het spook

Adam en Eva: Adam het spook

Denk Spellen8Adam gaat op een wervelend avontuur om mensen over de hele wereld de stuipen op het lijf te jagen. Kun jij hem helpen om duikers, toeristen en zelfs nonnen te laten schrikken in dit hilarische zoek- en vindspel? Hij zal je hulp nodig hebben terwijl hij...
Alles stort in 2

Alles stort in 2

Denk Spellen8In dit spel is het de bedoeling dat je de geraamtes van deze gebouwen laat instorten tot onder de blauwe streep. Dit doe je door er dynamiet in te plaatsen en te laten ontploffen door op 'boom' te klikken.
Kopje suiker

Kopje suiker

Denk Spellen8Teken lijntjes om ervoor te zorgen dat er genoeg suiker (en ook nog van de juiste kleur) in de bekers belandt!
Adam en Eva 2

Adam en Eva 2

Denk Spellen7,9Is deze holbewoner nog steeds op zoek naar de ware? Zo te zien wel. Kun jij hem een handje helpen?
Galaxy Solitaire

Galaxy Solitaire

Denk Spellen7,9Dit kaartspel is een leuke variatie op het spel Solitaire!
The Book of Hidden Objects

The Book of Hidden Objects

Denk Spellen7,9Eddie is een dappere avonturier en in dit zoek-en-vind spel staat hij op het punt om het mysterieuze eiland Borgabunda te verkennen. Ben jij moedig genoeg om samen met hem op pad te gaan? Hij heeft een mysterieus boek bij zich waarmee hij de verdwenen...
Energiehotel

Energiehotel

Denk Spellen7,9Jij bent de nieuwe manager van een hotel. De klanten, vooral de vrouwen, zijn ontzettend veeleisend. Doe je best om ze tevreden te houden, zodat je flink veel fooiengeld verdient. Als er drie klachten komen, word je al ontslagen, dus het is echt belangrijk...
Isis

Isis

Denk Spellen7,8Volg Isis in haar zoektocht naar haar geliefde en ontdek samen met haar een spookwereld. Zoek de verschillen om verder te komen in het verhaal, maar pas op met wat je wenst: niet alles is even ongevaarlijk!
Tijdreiziger

Tijdreiziger

Denk Spellen7,7Ethel is een student en ze heeft een tijdpoort ontdekt op de universiteit waar ze studeert. Zal ze er doorheen stappen? Als ze het doet dan moet jij haar wel helpen om weer terug te keren in dit spannende zoek-en-vindspel.
Magische Edelstenen

Magische Edelstenen

Denk Spellen7,7Combineer minstens 3 edelstenen in dezelfde kleur en help de djinn om alle bestellingen in haar magische winkel af te werken! Verdien munten, koop krachtige boosters en probeer om alle 101 levels te voltooien in deze betoverende 3-op-1-rij spel!
Holoholo Eiland

Holoholo Eiland

Denk Spellen7,7Welkom op Holoholo-eiland! Schiet 3 of meer bubbels van dezelfde kleur bij elkaar om ze weg te spelen.
Vriend Redden

Vriend Redden

Denk Spellen7,6Je vriendje is in een tijd tunnel gevallen en zit daardoor vast! Je hebt hulp gevraagd aan een medicijnman, maar hij kan je alleen helpen als jij voor hem bepaalde voorwerpen verzamelt. Dus waar wacht je op? Begin vlug met zoeken!
Ontsnap uit de Keuken

Ontsnap uit de Keuken

Denk Spellen7,6Probeer uit de keuken te ontsnappen.
Ontdek de verschillen

Ontdek de verschillen

Denk Spellen7,6Zoek binnen vijf minuten de verschillen tussen de plaatjes en scoor de punten. Als je verkeerd klikt, worden er punten afgetrokken.
Bob de Slak 3

Bob de Slak 3

Denk Spellen7,6HELP! Bob de slak krijgt het heet onder de voeten... hij zit in de woestijn! Haal hem daar weg!
De muziekdoos 1

De muziekdoos 1

Denk Spellen7,6Een muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie, waarvan dit het eerste deel is. Dit mooi getekende 'zoek de verschillen'-spelletje maakt je nieuwsgierig naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen namelijk een...
Adam en Eva: Zombie

Adam en Eva: Zombie

Denk Spellen7,5Adam dacht dat het een gewone, doorsnee avond zou zijn, daarom besloot hij een wandeling te maken. Maar wie had ooit gedacht dat zombiekatten zijn stad waren binnengevallen! Kun jij hem helpen deze ondode katten te ontwijken en veilig thuis te komen in...
Adam en Eva 3

Adam en Eva 3

Denk Spellen7,5Beleef nieuwe avonturen met deze maffe holbewoner en zijn vriendin. Waar zouden ze nu weer terechtkomen?
Juwelenjacht Jungle

Juwelenjacht Jungle

Denk Spellen7,5Deze jungle barst van de kostbare edelstenen. Je hoeft ze alleen maar op te graven in deze drie-op-een-rij puzzelgame. Maar vergeet niet om ze met alle identieke juwelen te verbinden! Zet je schrap voor een groot avontuur met uitdagende levels terwijl...
Vormen knaller

Vormen knaller

Denk Spellen7,5Lukt het jou om in dit puzzelspel een van deze vormen op de juiste plek te krijgen? De tijd tikt door dus wees er snel bij!
Mijn Avonturenboek 2

Mijn Avonturenboek 2

Denk Spellen7,5Deze jongen heeft de fout gemaakt om op zolder een mysterieus boek te lezen. Nu is hij in een magisch land terechtgekomen.
Bubbel Game Waterval

Bubbel Game Waterval

Denk Spellen7,5Zorg dat je voor de overstroming de ballen hebt weggespeeld, je kan links zien hoe ver je bent in het level.
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game