1 2 3 4
Advertentie
Schaap naar huis

Schaap naar huis

Denk Spellen8,2Deze schapenfamilie wil naar hun stal. Breng steeds alle drie schapen naar de pijl.
Juwelen Explosie

Juwelen Explosie

Denk Spellen8,2Zoek zo snel mogelijk gelijke juwelen en laat ze ontploffen! Probeer er zo veel mogelijk te koppelen tijdens elke zet om de hoogste score te behalen en coole power-ups te verdienen!
Mysterie Stad

Mysterie Stad

Denk Spellen8,1Help deze barvrouw met het zoeken naar wijnflessen en andere voorwerpen.
Blokken 24

Blokken 24

Denk Spellen8Probeer om het hele speelveld leeg te krijgen! Je kunt alleen blokken wegspelen die grenzen aan tenminste 2 andere blokken van dezelfde kleur. Later in het spel is het ook genoeg als een blok aan 1 ander blok van dezelfde kleur grenst.
Kopje suiker

Kopje suiker

Denk Spellen8Teken lijntjes om ervoor te zorgen dat er genoeg suiker (en ook nog van de juiste kleur) in de bekers belandt!
Torenbouwer

Torenbouwer

Denk Spellen8Het is jouw doel om het meest succesvolle bedrijf aller tijden op te zetten. Hiervoor moet je allereerst kantoorgebouwen uit de grond zien te stampen. In die gebouwen moeten natuurlijk mensen komen te werken: zorg dat de juiste werknemer op de juiste...
Energiehotel

Energiehotel

Denk Spellen7,9Jij bent de nieuwe manager van een hotel. De klanten, vooral de vrouwen, zijn ontzettend veeleisend. Doe je best om ze tevreden te houden, zodat je flink veel fooiengeld verdient. Als er drie klachten komen, word je al ontslagen, dus het is echt belangrijk...
Adam en Eva: Adam het spook

Adam en Eva: Adam het spook

Denk Spellen7,9Adam gaat op een wervelend avontuur om mensen over de hele wereld de stuipen op het lijf te jagen. Kun jij hem helpen om duikers, toeristen en zelfs nonnen te laten schrikken in dit hilarische zoek- en vindspel? Hij zal je hulp nodig hebben terwijl hij...
Alles stort in 2

Alles stort in 2

Denk Spellen7,9In dit spel is het de bedoeling dat je de geraamtes van deze gebouwen laat instorten tot onder de blauwe streep. Dit doe je door er dynamiet in te plaatsen en te laten ontploffen door op 'boom' te klikken.
Galaxy Solitaire

Galaxy Solitaire

Denk Spellen7,9Dit kaartspel is een leuke variatie op het spel Solitaire!
Isis

Isis

Denk Spellen7,9Volg Isis in haar zoektocht naar haar geliefde en ontdek samen met haar een spookwereld. Zoek de verschillen om verder te komen in het verhaal, maar pas op met wat je wenst: niet alles is even ongevaarlijk!
The Book of Hidden Objects

The Book of Hidden Objects

Denk Spellen7,9Eddie is een dappere avonturier en in dit zoek-en-vind spel staat hij op het punt om het mysterieuze eiland Borgabunda te verkennen. Ben jij moedig genoeg om samen met hem op pad te gaan? Hij heeft een mysterieus boek bij zich waarmee hij de verdwenen...
Adam en Eva 2

Adam en Eva 2

Denk Spellen7,8Is deze holbewoner nog steeds op zoek naar de ware? Zo te zien wel. Kun jij hem een handje helpen?
Tijdreiziger

Tijdreiziger

Denk Spellen7,8Ethel is een student en ze heeft een tijdpoort ontdekt op de universiteit waar ze studeert. Zal ze er doorheen stappen? Als ze het doet dan moet jij haar wel helpen om weer terug te keren in dit spannende zoek-en-vindspel.
Bob de Slak 3

Bob de Slak 3

Denk Spellen7,8HELP! Bob de slak krijgt het heet onder de voeten... hij zit in de woestijn! Haal hem daar weg!
Holoholo Eiland

Holoholo Eiland

Denk Spellen7,7Welkom op Holoholo-eiland! Schiet 3 of meer bubbels van dezelfde kleur bij elkaar om ze weg te spelen.
Magische Edelstenen

Magische Edelstenen

Denk Spellen7,7Combineer minstens 3 edelstenen in dezelfde kleur en help de djinn om alle bestellingen in haar magische winkel af te werken! Verdien munten, koop krachtige boosters en probeer om alle 101 levels te voltooien in deze betoverende 3-op-1-rij spel!
Word Bird

Word Bird

Denk Spellen7,7Dit gebekte vogeltje heeft een geweldige uitdaging voor je. Stel je woordenschat en puzzelvaardigheden op de proef in dit leuke online spel. Hoe snel kun jij alle verborgen woorden vinden?
Mijn Avonturenboek 2

Mijn Avonturenboek 2

Denk Spellen7,6Deze jongen heeft de fout gemaakt om op zolder een mysterieus boek te lezen. Nu is hij in een magisch land terechtgekomen.
Ontdek de verschillen

Ontdek de verschillen

Denk Spellen7,6Zoek binnen vijf minuten de verschillen tussen de plaatjes en scoor de punten. Als je verkeerd klikt, worden er punten afgetrokken.
Bejeweled 25

Bejeweled 25

Denk Spellen7,5Probeer de vissenkom leeg te spelen om naar het volgende level te gaan. Met het geld dat je verdient, kun je je eigen vissenkom inrichten.
Gin Rummy Classic

Gin Rummy Classic

Denk Spellen7,5Oefen je bedrevenheid in gin rummy met deze leuke versie van het populaire kaartenspel voor twee spelers.
Fruita Swipe

Fruita Swipe

Denk Spellen7,5Speel het fruit zo snel als je kunt weg in dit uitdagende puzzelspelletje.
Gekleurde blokken

Gekleurde blokken

Denk Spellen7,5Deze kleurrijke blokken blijven maar komen! Kun jij ze op de juiste manier op het bord plaatsen zodat ze verdwijnen in dit uitdagende puzzelspel?
Bejeweled 80 dagen

Bejeweled 80 dagen

Denk Spellen7,5Speel de benodigde stukken van het bord om naar de volgende dag te gaan.
Motor Solitaire

Motor Solitaire

Denk Spellen7,5Probeer in deze solitaire variant alle kaarten weg te spelen. Je kan de kaarten in elke volgorde aanklikken. Dus als je een 4 heb en bovenaan staat 3 4 5, dan kan je eerst op 5 klikken dan op 4 en dan op 3 etc.
Ballonnetjes

Ballonnetjes

Denk Spellen7,5Probeer om de balonnetjes weg te werken. Hierbij moet je de poppetjes vrij maken.
Maak de cirkel rond

Maak de cirkel rond

Denk Spellen7,5Leg dezelfde kleuren of symbolen tegen elkaar aan om de cirkel rond te maken.
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game