1 2 3 4
Advertentie
Energiehotel

Energiehotel

Denk Spellen8,1Jij bent de nieuwe manager van een hotel. De klanten, vooral de vrouwen, zijn ontzettend veeleisend. Doe je best om ze tevreden te houden, zodat je flink veel fooiengeld verdient. Als er drie klachten komen, word je al ontslagen, dus het is echt belangrijk...
Galaxy Solitaire

Galaxy Solitaire

Denk Spellen8,1Dit kaartspel is een leuke variatie op het spel Solitaire!
Blokken 24

Blokken 24

Denk Spellen8Probeer om het hele speelveld leeg te krijgen! Je kunt alleen blokken wegspelen die grenzen aan tenminste 2 andere blokken van dezelfde kleur. Later in het spel is het ook genoeg als een blok aan 1 ander blok van dezelfde kleur grenst.
Isis

Isis

Denk Spellen8Volg Isis in haar zoektocht naar haar geliefde en ontdek samen met haar een spookwereld. Zoek de verschillen om verder te komen in het verhaal, maar pas op met wat je wenst: niet alles is even ongevaarlijk!
Kopje suiker

Kopje suiker

Denk Spellen7,9Teken lijntjes om ervoor te zorgen dat er genoeg suiker (en ook nog van de juiste kleur) in de bekers belandt!
Holoholo Eiland

Holoholo Eiland

Denk Spellen7,9Welkom op Holoholo-eiland! Schiet 3 of meer bubbels van dezelfde kleur bij elkaar om ze weg te spelen.
Adam en Eva 2

Adam en Eva 2

Denk Spellen7,9Is deze holbewoner nog steeds op zoek naar de ware? Zo te zien wel. Kun jij hem een handje helpen?
Alles stort in 2

Alles stort in 2

Denk Spellen7,8In dit spel is het de bedoeling dat je de geraamtes van deze gebouwen laat instorten tot onder de blauwe streep. Dit doe je door er dynamiet in te plaatsen en te laten ontploffen door op 'boom' te klikken.
Magische Edelstenen

Magische Edelstenen

Denk Spellen7,8Combineer minstens 3 edelstenen in dezelfde kleur en help de djinn om alle bestellingen in haar magische winkel af te werken! Verdien munten, koop krachtige boosters en probeer om alle 101 levels te voltooien in deze betoverende 3-op-1-rij spel!
Tahiti's Parels

Tahiti's Parels

Denk Spellen7,8Jij hebt een lijstje gekregen met allerlei voorwerpen. Hoe snel kan jij ze allemaal vinden?
The Book of Hidden Objects

The Book of Hidden Objects

Denk Spellen7,8Eddie is een dappere avonturier en in dit zoek-en-vind spel staat hij op het punt om het mysterieuze eiland Borgabunda te verkennen. Ben jij moedig genoeg om samen met hem op pad te gaan? Hij heeft een mysterieus boek bij zich waarmee hij de verdwenen...
Torenbouwer

Torenbouwer

Denk Spellen7,7Het is jouw doel om het meest succesvolle bedrijf aller tijden op te zetten. Hiervoor moet je allereerst kantoorgebouwen uit de grond zien te stampen. In die gebouwen moeten natuurlijk mensen komen te werken: zorg dat de juiste werknemer op de juiste...
Tijdreiziger

Tijdreiziger

Denk Spellen7,7Ethel is een student en ze heeft een tijdpoort ontdekt op de universiteit waar ze studeert. Zal ze er doorheen stappen? Als ze het doet dan moet jij haar wel helpen om weer terug te keren in dit spannende zoek-en-vindspel.
Mijn Avonturenboek 2

Mijn Avonturenboek 2

Denk Spellen7,7Deze jongen heeft de fout gemaakt om op zolder een mysterieus boek te lezen. Nu is hij in een magisch land terechtgekomen.
Ontdek de verschillen

Ontdek de verschillen

Denk Spellen7,6Zoek binnen vijf minuten de verschillen tussen de plaatjes en scoor de punten. Als je verkeerd klikt, worden er punten afgetrokken.
Magisch Gevecht 2

Magisch Gevecht 2

Denk Spellen7,6Probeer je tegenstander te verslaan door het kiezen van 3 kaarten. Je kan kiezen uit personages van verschillende beroemde spellen.
Adam en Eva 3

Adam en Eva 3

Denk Spellen7,5Beleef nieuwe avonturen met deze maffe holbewoner en zijn vriendin. Waar zouden ze nu weer terechtkomen?
Snel Kaarten 1

Snel Kaarten 1

Denk Spellen7,5Probeer bij Snel Kaarten zo snel mogelijk een speelkaart met een waarde van één hoger of lager op de middelste kaarten te leggen.
Maak de cirkel rond

Maak de cirkel rond

Denk Spellen7,5Leg dezelfde kleuren of symbolen tegen elkaar aan om de cirkel rond te maken.
Dieren Bejeweled

Dieren Bejeweled

Denk Spellen7,5Probeer 3 gezichtjes naast elkaar te krijgen, dan worden de vlakken geel. Je moet proberen het hele veld geel te krijgen. Als je een jokergezichtje pakt worden alle gezichtjes die er hetzelfde uitzien in het veld ook geel. Met een bom gezichtje blaas...
Hexa

Hexa

Denk Spellen7,5Maak verticale of diagonale rijen van 3 of meer dezelfde stenen.
Spider Solitaire 2

Spider Solitaire 2

Denk Spellen7,5Rangschik de kaarten zo dat ze een complete serie vormen. Je kunt alleen kaarten met een lagere waarde op een kaart met een hogere waarde plaatsen. Als je met meerdere kleuren speelt, kun je alleen stapels van dezelfde kleur verplaatsen. Succes!
Mahjong Toren

Mahjong Toren

Denk Spellen7,5Speel het wereldberoemde spelletje Mahjongg nu in een torenuitvoering. Je moet zorgen dat je 2 stenen van dezelfde soort vindt en het hele veld leeg speelt.
Shanghai-dynastie

Shanghai-dynastie

Denk Spellen7,5Geniet van twee verschillende moeilijkheidsniveaus in deze versie van het klassieke bordspel mahjong. Als je een beginneling bent, kun je de kinderversie proberen. Ervaren spelers kunnen hun tanden in de Shanghai-modus zetten.
Mysterieuze schat van de zee

Mysterieuze schat van de zee

Denk Spellen7,5Diep in de zee ligt een prachtige schat! Maak een rij van drie gelijke symbolen door de naastliggende tegels te verwisselen. Verzamel verschillende magische effecten die je kunt gebruiken op je speelbord. Ontdek de schat van de mysterieuze zee!
Bongo Balls

Bongo Balls

Denk Spellen7,5Probeer om in deze Zumavariant alle balletjes weg te spelen.
Zwart-wit Mahjong

Zwart-wit Mahjong

Denk Spellen7,5In dit Mahjongspel zit een extra dimensie: als je twee dezelfde figuren tegenkomt, moet het ene op een witte, en een andere op een zwarte achtergrond staan als je ze weg wilt spelen. Veel plezier!
Warlight

Warlight

Denk Spellen7,5Speel Warlight, een turn-based oorlogsspel dat je strategische vermogen op de proef stelt! Het gaat erom dat je de troepen die je inzet, zo efficiënt mogelijk gebruikt. Ieder aanvallend leger heeft 60% kans om een verdedigend leger uit te schakelen....
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game