1 2 3 4
Advertentie
Drop Blocks

Drop Blocks

Denk Spellen7,5Probeer om alle blokken weg te werken doormiddel van het klikken op aan elkaar liggende groepjes van kleuren.
De muziekdoos 2

De muziekdoos 2

Denk Spellen8,3Een muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie. Dit is deel twee, en ook dit is weer een prachtig getekend 'zoek de verschillen'-spelletje waarin je nieuwsgierig wordt naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen...
Mysterieuze schat van de zee

Mysterieuze schat van de zee

Denk Spellen7,5Diep in de zee ligt een prachtige schat! Maak een rij van drie gelijke symbolen door de naastliggende tegels te verwisselen. Verzamel verschillende magische effecten die je kunt gebruiken op je speelbord. Ontdek de schat van de mysterieuze zee!
Schaken 5

Schaken 5

Denk Spellen7,2Probeer de computer of een vriend te verslaan met dit potje schaken.
Hawaï: 10 x 10

Hawaï: 10 x 10

Denk Spellen7,5Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?
Cartoon Mahjong

Cartoon Mahjong

Denk Spellen7,5Klik op twee gelijke stenen en laat ze verdwijnen.
Dinkyball

Dinkyball

Denk Spellen4Laat hoofden van poppetjes zo vallen dat je drie dezelfde op een rij krijgt. Probeer het zo lang mogelijk uit te houden, anders is het spel voorbij!
Chinees Mahjong

Chinees Mahjong

Denk Spellen7,5Chinees Mahjong, een online variant op een eeuwenoud Aziatisch spel! In Mahjong zijn inzicht en snelheid erg belangrijke factoren om het spel succesvol uit te spelen. Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen...
Bejeweled 10

Bejeweled 10

Denk Spellen3,3Elke prinses heeft een tiara nodig, maar laat je niet verblinden door alle blingbling. Klik op rijtjes van drie of meer edelstenen van dezelfde kleur. De kleur moet hetzelfde zijn als die van de edelsteen in het midden om punten te scoren.
Sobic 1

Sobic 1

Denk Spellen7,5Probeer 4 of meer op een rij te maken door blokjes door elkaar te husselen.
Mahjong Rijk

Mahjong Rijk

Denk Spellen7De zijkanten van de puzzel kan je wegspelen met hetzelfde kaartje. Je moet proberen alle puzzelstukjes weg te spelen.
Snel Kaarten 1

Snel Kaarten 1

Denk Spellen6,4Probeer bij Snel Kaarten zo snel mogelijk een speelkaart met een waarde van één hoger of lager op de middelste kaarten te leggen.
Onet Connect Classic

Onet Connect Classic

Denk Spellen7,5Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!
Ballonnetjes

Ballonnetjes

Denk Spellen7,5Probeer om de balonnetjes weg te werken. Hierbij moet je de poppetjes vrij maken.
Spook Tetris

Spook Tetris

Denk Spellen7,5Zorg ervoor dat je telkens 3 of meer dezelfde monsters op een rij hebt. Je kunt de monsters alleen verticaal van positie laten wisselen.
Hexa

Hexa

Denk Spellen7,5Maak verticale of diagonale rijen van 3 of meer dezelfde stenen.
Mahjongg 5

Mahjongg 5

Denk Spellen7,5Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen die figuren selecteren die aan de rand, of helemaal in het midden staan.
Kris Mahjong

Kris Mahjong

Denk Spellen7,5Zo heb je nog nooit Mahjong gespeeld! Kris Mahjong stelt je vaardigheden echt op de proef wanneer jij wilt bewijzen dat je de beste bent in dit waanzinnige browserspel dat je gratis kunt spelen.
Woordzoeker 2

Woordzoeker 2

Denk Spellen5,7Vind alle woorden die verstopt zitten in de lettermassa! Links zie je de woorden waar je naar moet zoeken: iedere keer is er een ander thema. Je tijd wordt geteld, dus probeer zo snel mogelijk alle woorden te vinden, om een tijdbonus te krijgen.
Jewel of Atlantis

Jewel of Atlantis

Denk Spellen7,5Probeer 3 juwelen op 1 rij te krijgen in deze nieuwe versie van Jewels.
Gekleurde blokken

Gekleurde blokken

Denk Spellen7,5Deze kleurrijke blokken blijven maar komen! Kun jij ze op de juiste manier op het bord plaatsen zodat ze verdwijnen in dit uitdagende puzzelspel?
Juwelen Jacht

Juwelen Jacht

Denk Spellen8,4Speel dit bejeweled spel met heel veel diamanten, saffieren, robijnen en andere edelstenen! Probeer 3 of meer edelstenen van de zelfde kleur op een rij te krijgen. Zo kun je punten en onderscheidingen verdienen. Probeer ze allemaal te verzamelen en ga...
Online Elite Solitaire

Online Elite Solitaire

Denk Spellen7,5Dit is een leuke versie van het kaartspel Solitaire.
Ketting Factor

Ketting Factor

Denk Spellen5,6Laat de discs verdwijnen door het nummer te matchen aan de grootte van de kolom.
Egyptisch Mahjong

Egyptisch Mahjong

Denk Spellen7,5Speel Mahjong in Egypte, en ontdek alle schatten die het land verborgen houdt: de pyramides van Giza, de obelisk van Karnak, het Dal der Koningen, en nog veel meer. Zoek alle hiëroglyfenparen bij elkaar om het bord zo leeg te spelen!
Hexxagon

Hexxagon

Denk Spellen5,1Probeer zoveel mogelijk rode stenen op het bord te krijgen. Als je met je rode steen ergens heen springt, wordt de grijze ook rood.
Dieren Mahjong 2

Dieren Mahjong 2

Denk Spellen7,5Probeer alle blokjes weg te spelen, door telkens 2 dezelfde plaatjes aan te klikken.
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game