1 2 3 4
Advertentie
Solitaire

Solitaire

Denk Spellen6,2Dit is een kaartspel, waarin je moet proberen om alle kaarten op volgorde te leggen.
De muziekdoos 3

De muziekdoos 3

Denk Spellen9,1Ook in dit derde deel van De muziekdoos speelt het muziekdoosje een belangrijke rol. De plaatjes in het spel vertellen een verhaal, maar dit gebeurt niet in chronologische volgorde en dat maakt het spel nu juist wat spannender om te spelen. Bovendien...
Solitaire 3

Solitaire 3

Denk Spellen8,1Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!
Candy Blokken

Candy Blokken

Denk Spellen7,8Probeer om alle blokjes van de tafel te spelen!
Mysterieuze schat van de zee

Mysterieuze schat van de zee

Denk Spellen7,5Diep in de zee ligt een prachtige schat! Maak een rij van drie gelijke symbolen door de naastliggende tegels te verwisselen. Verzamel verschillende magische effecten die je kunt gebruiken op je speelbord. Ontdek de schat van de mysterieuze zee!
Solitaire 5

Solitaire 5

Denk Spellen6,8Probeer in deze variant van Solitaire de 2 kastelen vrij te spelen. Dit doe je door alle kaarten weg te spelen die op het speelveld liggen.
Cartoon Mahjong

Cartoon Mahjong

Denk Spellen7,5Klik op twee gelijke stenen en laat ze verdwijnen.
Schaken 5

Schaken 5

Denk Spellen6,6Probeer de computer of een vriend te verslaan met dit potje schaken.
Juwelen Jacht

Juwelen Jacht

Denk Spellen7,5Speel dit bejeweled spel met heel veel diamanten, saffieren, robijnen en andere edelstenen! Probeer 3 of meer edelstenen van de zelfde kleur op een rij te krijgen. Zo kun je punten en onderscheidingen verdienen. Probeer ze allemaal te verzamelen en ga...
Spook Tetris

Spook Tetris

Denk Spellen7,3Zorg ervoor dat je telkens 3 of meer dezelfde monsters op een rij hebt. Je kunt de monsters alleen verticaal van positie laten wisselen.
Hawaï: 10 x 10

Hawaï: 10 x 10

Denk Spellen7,5Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?
Gekleurde blokken

Gekleurde blokken

Denk Spellen7,5Deze kleurrijke blokken blijven maar komen! Kun jij ze op de juiste manier op het bord plaatsen zodat ze verdwijnen in dit uitdagende puzzelspel?
Poux

Poux

Denk Spellen4,3Probeer om het hele veld leeg te spelen.
Sobic 1

Sobic 1

Denk Spellen7,5Probeer 4 of meer op een rij te maken door blokjes door elkaar te husselen.
Woordzoeker 2

Woordzoeker 2

Denk Spellen5,8Vind alle woorden die verstopt zitten in de lettermassa! Links zie je de woorden waar je naar moet zoeken: iedere keer is er een ander thema. Je tijd wordt geteld, dus probeer zo snel mogelijk alle woorden te vinden, om een tijdbonus te krijgen.
Bejeweled 16

Bejeweled 16

Denk Spellen4,3Maak rijen van 3 of meer van dezelfde figuren door ze van plaats te verwisselen.
Mahjong Rijk

Mahjong Rijk

Denk Spellen5,7De zijkanten van de puzzel kan je wegspelen met hetzelfde kaartje. Je moet proberen alle puzzelstukjes weg te spelen.
Zoek de Ster 2

Zoek de Ster 2

Denk Spellen8,1Probeer in elke level de ster te vinden, deze kan op verschillende manieren verschijnen. Elke level is een soort puzzel die je op moet lossen om de ster te voorschijn te toveren.
Kris Mahjong

Kris Mahjong

Denk Spellen7,5Zo heb je nog nooit Mahjong gespeeld! Kris Mahjong stelt je vaardigheden echt op de proef wanneer jij wilt bewijzen dat je de beste bent in dit waanzinnige browserspel dat je gratis kunt spelen.
Tetris® Twist

Tetris® Twist

Denk Spellen6Tetris® is een verraderlijk eenvoudig, maar compleet meeslepend puzzelspel. In Tetris® Twist puzzel je je een weg door verschillende steden. Ontdek superleuke en frisse, nieuwe manieren om Tetris® te spelen of speel Marathon Mode voor de traditionele...
Paren maken

Paren maken

Denk Spellen7,8Je bent onderweg in ruimtesector Z. Helaas zitten alle ruimteportalen dicht met steentjes. Maak de portalen vrij voor de tijd om is: klik op twee dezelfde steentjes om ze weg te spelen. Je kunt ze alleen wegspelen als ze door een rechte lijn met twee...
Gummieblokken

Gummieblokken

Denk Spellen7,5Hoelang hou jij het vol in dit leuke en uitdagende puzzelspel? Probeer genoeg plekken voor al deze snoepblokken te vinden terwijl je rijen vormt om ze te doen verdwijnen. Als je geen plaats meer hebt, is het over en uit!
Onet Connect Classic

Onet Connect Classic

Denk Spellen7,5Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!
Chinees Mahjong

Chinees Mahjong

Denk Spellen7,2Chinees Mahjong, een online variant op een eeuwenoud Aziatisch spel! In Mahjong zijn inzicht en snelheid erg belangrijke factoren om het spel succesvol uit te spelen. Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen...
Hexa

Hexa

Denk Spellen7,5Maak verticale of diagonale rijen van 3 of meer dezelfde stenen.
Woorden maken 2

Woorden maken 2

Denk Spellen6,9Verplaats de letters om woorden te maken. Maak een woord met alle letters om naar het volgende level te gaan.
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game