1 2 3 4
Advertentie
Solitaire

Solitaire

Denk Spellen6Dit is een kaartspel, waarin je moet proberen om alle kaarten op volgorde te leggen.
Vormen knaller

Vormen knaller

Denk Spellen7,3Lukt het jou om in dit puzzelspel een van deze vormen op de juiste plek te krijgen? De tijd tikt door dus wees er snel bij!
Mysterieuze schat van de zee

Mysterieuze schat van de zee

Denk Spellen7,5Diep in de zee ligt een prachtige schat! Maak een rij van drie gelijke symbolen door de naastliggende tegels te verwisselen. Verzamel verschillende magische effecten die je kunt gebruiken op je speelbord. Ontdek de schat van de mysterieuze zee!
De drakenpyramide

De drakenpyramide

Denk Spellen7,8Kun je de top van de piramide bereiken in elk van de rondes die je in dit betoverende kaartspel moet halen? Ontmoet charmante karakters onderweg en misschien zelfs een woeste draak!
Cartoon Mahjong

Cartoon Mahjong

Denk Spellen7,5Klik op twee gelijke stenen en laat ze verdwijnen.
Solitaire 5

Solitaire 5

Denk Spellen6,7Probeer in deze variant van Solitaire de 2 kastelen vrij te spelen. Dit doe je door alle kaarten weg te spelen die op het speelveld liggen.
Solitaire 3

Solitaire 3

Denk Spellen8Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!
3 Pinatas op een rij

3 Pinatas op een rij

Denk Spellen5,6Probeer om 3 of meer dezelfde piñata-snoepjes op een rij te krijgen om ze vervolgens weg te spelen. De snoepjes wisselen van plaats wanneer je op twee aangrenzende snoepjes klikt.
Schaken 5

Schaken 5

Denk Spellen6,2Probeer de computer of een vriend te verslaan met dit potje schaken.
Staten Amerika

Staten Amerika

Denk Spellen6,9Weet jij waar alle Staten van Amerika liggen?
Candy Blokken

Candy Blokken

Denk Spellen7,6Probeer om alle blokjes van de tafel te spelen!
Spook Tetris

Spook Tetris

Denk Spellen7,2Zorg ervoor dat je telkens 3 of meer dezelfde monsters op een rij hebt. Je kunt de monsters alleen verticaal van positie laten wisselen.
25 Steden Duitsland

25 Steden Duitsland

Denk Spellen4,6Weet jij waar alle 25 steden in Duitsland liggen?
Gekleurde blokken

Gekleurde blokken

Denk Spellen7,5Deze kleurrijke blokken blijven maar komen! Kun jij ze op de juiste manier op het bord plaatsen zodat ze verdwijnen in dit uitdagende puzzelspel?
Hawaï: 10 x 10

Hawaï: 10 x 10

Denk Spellen7,5Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?
Ontsnap uit het Museum

Ontsnap uit het Museum

Denk Spellen8,6Vind alle missende woorden uit het dagboek en ontsnap uit het museum.
Sobic 1

Sobic 1

Denk Spellen7Probeer 4 of meer op een rij te maken door blokjes door elkaar te husselen.
Kris Mahjong

Kris Mahjong

Denk Spellen7,5Zo heb je nog nooit Mahjong gespeeld! Kris Mahjong stelt je vaardigheden echt op de proef wanneer jij wilt bewijzen dat je de beste bent in dit waanzinnige browserspel dat je gratis kunt spelen.
Tetris® Twist

Tetris® Twist

Denk Spellen6,3Tetris® is een verraderlijk eenvoudig, maar compleet meeslepend puzzelspel. In Tetris® Twist puzzel je je een weg door verschillende steden. Ontdek superleuke en frisse, nieuwe manieren om Tetris® te spelen of speel Marathon Mode voor de traditionele...
Woordzoeker 2

Woordzoeker 2

Denk Spellen5,7Vind alle woorden die verstopt zitten in de lettermassa! Links zie je de woorden waar je naar moet zoeken: iedere keer is er een ander thema. Je tijd wordt geteld, dus probeer zo snel mogelijk alle woorden te vinden, om een tijdbonus te krijgen.
Bejeweled 16

Bejeweled 16

Denk Spellen5,1Maak rijen van 3 of meer van dezelfde figuren door ze van plaats te verwisselen.
Wieltje 6 Sprookje

Wieltje 6 Sprookje

Denk Spellen8,7Help Wieltje zijn vriendin te redden door allerlei puzzels op te lossen. Denk je dat je het kunt?
Gummieblokken

Gummieblokken

Denk Spellen7,5Hoelang hou jij het vol in dit leuke en uitdagende puzzelspel? Probeer genoeg plekken voor al deze snoepblokken te vinden terwijl je rijen vormt om ze te doen verdwijnen. Als je geen plaats meer hebt, is het over en uit!
Dieren Bejeweled

Dieren Bejeweled

Denk Spellen7,4Probeer 3 gezichtjes naast elkaar te krijgen, dan worden de vlakken geel. Je moet proberen het hele veld geel te krijgen. Als je een jokergezichtje pakt worden alle gezichtjes die er hetzelfde uitzien in het veld ook geel. Met een bom gezichtje blaas...
Mahjong Rijk

Mahjong Rijk

Denk Spellen5,5De zijkanten van de puzzel kan je wegspelen met hetzelfde kaartje. Je moet proberen alle puzzelstukjes weg te spelen.
Hexa

Hexa

Denk Spellen7,6Maak verticale of diagonale rijen van 3 of meer dezelfde stenen.
Onet Connect Classic

Onet Connect Classic

Denk Spellen7,5Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!
Chinees Mahjong

Chinees Mahjong

Denk Spellen7Chinees Mahjong, een online variant op een eeuwenoud Aziatisch spel! In Mahjong zijn inzicht en snelheid erg belangrijke factoren om het spel succesvol uit te spelen. Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen...
Woorden maken 2

Woorden maken 2

Denk Spellen7,2Verplaats de letters om woorden te maken. Maak een woord met alle letters om naar het volgende level te gaan.
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game