1 2 3 4
Advertentie
Solitaire 5

Solitaire 5

Denk Spellen6,6Probeer in deze variant van Solitaire de 2 kastelen vrij te spelen. Dit doe je door alle kaarten weg te spelen die op het speelveld liggen.
Solitaire 3

Solitaire 3

Denk Spellen8Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!
De drakenpyramide

De drakenpyramide

Denk Spellen7,6Kun je de top van de piramide bereiken in elk van de rondes die je in dit betoverende kaartspel moet halen? Ontmoet charmante karakters onderweg en misschien zelfs een woeste draak!
Schaken 5

Schaken 5

Denk Spellen6,1Probeer de computer of een vriend te verslaan met dit potje schaken.
Spook Tetris

Spook Tetris

Denk Spellen7,2Zorg ervoor dat je telkens 3 of meer dezelfde monsters op een rij hebt. Je kunt de monsters alleen verticaal van positie laten wisselen.
Gekleurde blokken

Gekleurde blokken

Denk Spellen7,5Deze kleurrijke blokken blijven maar komen! Kun jij ze op de juiste manier op het bord plaatsen zodat ze verdwijnen in dit uitdagende puzzelspel?
Tetris® Twist

Tetris® Twist

Denk Spellen6,5Tetris® is een verraderlijk eenvoudig, maar compleet meeslepend puzzelspel. In Tetris® Twist puzzel je je een weg door verschillende steden. Ontdek superleuke en frisse, nieuwe manieren om Tetris® te spelen of speel Marathon Mode voor de traditionele...
Ontsnap uit de kerker

Ontsnap uit de kerker

Denk Spellen8,3Je bent in een kerker beland, en bent vergiftigd zonder dat je er erg in had. Je hebt 10 minuten om een tegengif te vinden en om te ontsnappen, anders wordt er een experiment met je uitgevoerd, waardoor je in een mutant verandert.
Sobic 1

Sobic 1

Denk Spellen6,6Probeer 4 of meer op een rij te maken door blokjes door elkaar te husselen.
Kris Mahjong

Kris Mahjong

Denk Spellen7,5Zo heb je nog nooit Mahjong gespeeld! Kris Mahjong stelt je vaardigheden echt op de proef wanneer jij wilt bewijzen dat je de beste bent in dit waanzinnige browserspel dat je gratis kunt spelen.
Woordzoeker 2

Woordzoeker 2

Denk Spellen5,6Vind alle woorden die verstopt zitten in de lettermassa! Links zie je de woorden waar je naar moet zoeken: iedere keer is er een ander thema. Je tijd wordt geteld, dus probeer zo snel mogelijk alle woorden te vinden, om een tijdbonus te krijgen.
Hawaï: 10 x 10

Hawaï: 10 x 10

Denk Spellen7,5Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?
Gummieblokken

Gummieblokken

Denk Spellen7,5Hoelang hou jij het vol in dit leuke en uitdagende puzzelspel? Probeer genoeg plekken voor al deze snoepblokken te vinden terwijl je rijen vormt om ze te doen verdwijnen. Als je geen plaats meer hebt, is het over en uit!
Mahjong Rijk

Mahjong Rijk

Denk Spellen5,3De zijkanten van de puzzel kan je wegspelen met hetzelfde kaartje. Je moet proberen alle puzzelstukjes weg te spelen.
Hexa

Hexa

Denk Spellen7,8Maak verticale of diagonale rijen van 3 of meer dezelfde stenen.
Woorden maken 2

Woorden maken 2

Denk Spellen7,5Verplaats de letters om woorden te maken. Maak een woord met alle letters om naar het volgende level te gaan.
Hexxagon

Hexxagon

Denk Spellen5Probeer zoveel mogelijk rode stenen op het bord te krijgen. Als je met je rode steen ergens heen springt, wordt de grijze ook rood.
Online Elite Solitaire

Online Elite Solitaire

Denk Spellen7,5Dit is een leuke versie van het kaartspel Solitaire.
Chinees Mahjong

Chinees Mahjong

Denk Spellen6,8Chinees Mahjong, een online variant op een eeuwenoud Aziatisch spel! In Mahjong zijn inzicht en snelheid erg belangrijke factoren om het spel succesvol uit te spelen. Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen...
Jewel of Atlantis

Jewel of Atlantis

Denk Spellen7,5Probeer 3 juwelen op 1 rij te krijgen in deze nieuwe versie van Jewels.
Mahjongg 5

Mahjongg 5

Denk Spellen7,5Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen die figuren selecteren die aan de rand, of helemaal in het midden staan.
Blokken 5

Blokken 5

Denk Spellen5,8Zoek alle zelfde blokkenparen bij elkaar en probeer om uiteindelijk het hele veld leeg te spelen!
Candy Blokken

Candy Blokken

Denk Spellen7,5Probeer om alle blokjes van de tafel te spelen!
Bejeweled 17

Bejeweled 17

Denk Spellen5,5Probeer steeds om rijen van drie dezelfde figuren te maken. Als dat je vaak genoeg lukt, krijg je een flinke bonus!
Freecell Solitaire Classic

Freecell Solitaire Classic

Denk Spellen7,5Probeer deze klassieke versie van dit geliefde kaartspel eens uit! Leg de kaarten bij elkaar in de juiste volgorde om zoveel mogelijk punten te verzamelen.
Shanghai-dynastie

Shanghai-dynastie

Denk Spellen7,5Geniet van twee verschillende moeilijkheidsniveaus in deze versie van het klassieke bordspel mahjong. Als je een beginneling bent, kun je de kinderversie proberen. Ervaren spelers kunnen hun tanden in de Shanghai-modus zetten.
Onet Connect Classic

Onet Connect Classic

Denk Spellen7,5Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game