1 2 3 4
Advertentie
Freecell Solitaire Classic

Freecell Solitaire Classic

Denk Spellen7,5Probeer deze klassieke versie van dit geliefde kaartspel eens uit! Leg de kaarten bij elkaar in de juiste volgorde om zoveel mogelijk punten te verzamelen.
Woordzoeker 2

Woordzoeker 2

Denk Spellen5,2Vind alle woorden die verstopt zitten in de lettermassa! Links zie je de woorden waar je naar moet zoeken: iedere keer is er een ander thema. Je tijd wordt geteld, dus probeer zo snel mogelijk alle woorden te vinden, om een tijdbonus te krijgen.
Mahjongg 5

Mahjongg 5

Denk Spellen6,7Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen die figuren selecteren die aan de rand, of helemaal in het midden staan.
Wilde Westen Solitaire

Wilde Westen Solitaire

Denk Spellen6,3Hé cowboy! Stap in het zadel en maak je klaar voor dit klassieke kaartspelletje.
De drakenpyramide

De drakenpyramide

Denk Spellen7,5Kun je de top van de piramide bereiken in elk van de rondes die je in dit betoverende kaartspel moet halen? Ontmoet charmante karakters onderweg en misschien zelfs een woeste draak!
Egyptisch Mahjong

Egyptisch Mahjong

Denk Spellen6,9Speel Mahjong in Egypte, en ontdek alle schatten die het land verborgen houdt: de pyramides van Giza, de obelisk van Karnak, het Dal der Koningen, en nog veel meer. Zoek alle hiëroglyfenparen bij elkaar om het bord zo leeg te spelen!
Uitbraak uit de gevangenis

Uitbraak uit de gevangenis

Denk Spellen7,6Deze twee broertjes willen uit de gevangenis ontsnappen. Kun jij ze een handje helpen?
Bongo Balls

Bongo Balls

Denk Spellen8,1Probeer om in deze Zumavariant alle balletjes weg te spelen.
Onet Connect Classic

Onet Connect Classic

Denk Spellen7,5Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!
The Book of Hidden Objects

The Book of Hidden Objects

Denk Spellen7,4Eddie is een dappere avonturier en in dit zoek-en-vind spel staat hij op het punt om het mysterieuze eiland Borgabunda te verkennen. Ben jij moedig genoeg om samen met hem op pad te gaan? Hij heeft een mysterieus boek bij zich waarmee hij de verdwenen...
Tijdreiziger

Tijdreiziger

Denk Spellen6,3Ethel is een student en ze heeft een tijdpoort ontdekt op de universiteit waar ze studeert. Zal ze er doorheen stappen? Als ze het doet dan moet jij haar wel helpen om weer terug te keren in dit spannende zoek-en-vindspel.
Avontuur Eiland 2

Avontuur Eiland 2

Denk Spellen2,3Probeer om alle ballen weg te schieten. Je kunt deze wegschieten door 2 of meer dezelfde balletjes te raken.
Endless Bubbles

Endless Bubbles

Denk Spellen6,4Ben je klaar voor een wellicht eindeloze uitdaging? Zo ja, speel dan dit traditionele en intrigerende bubbel schietspel. Kruip achter het kanon en zoek zo snel mogelijk alle gelijk gekleurde bubbels bij elkaar.
Bejeweled 10

Bejeweled 10

Denk Spellen2,8Elke prinses heeft een tiara nodig, maar laat je niet verblinden door alle blingbling. Klik op rijtjes van drie of meer edelstenen van dezelfde kleur. De kleur moet hetzelfde zijn als die van de edelsteen in het midden om punten te scoren.
Okey Classic

Okey Classic

Denk Spellen6Schud de stenen en neem het op tegen drie virtuele spelers. Denk je dat jij ze allemaal kunt verslaan in deze traditionele versie van het klassieke spel?
Legend Gouden Paradijsvogel

Legend Gouden Paradijsvogel

Denk Spellen5,1Ben je er klaar voor om een nieuw avontuur aan te gaan en je vakantie op te geven om op zoek te gaan naar mysteries en een andere legende te onthullen? In dit spel komen er vragenboven, moet je onomkeerbare besluiten nemen om eindelijk het mysterie rond...
3 Pinatas op een rij

3 Pinatas op een rij

Denk Spellen3,3Probeer om 3 of meer dezelfde piñata-snoepjes op een rij te krijgen om ze vervolgens weg te spelen. De snoepjes wisselen van plaats wanneer je op twee aangrenzende snoepjes klikt.
Verf en ren

Verf en ren

Denk Spellen3,4Help dit mannetje om naar zijn vrienden te komen, die een heel eind verderop aan het feesten zijn. Het mannetje is uitgerust met een verfpistool, dat de kleuren oranje en groen kan spuiten. Deze verf heeft een heel bijzondere eigenschap: wanneer je eroverheen...
Verrassende Vlakken

Verrassende Vlakken

Denk Spellen6,3Zoek groepen van identieke figuren, klik hierop en speel ze weg. De lege ruimte wordt opgevuld door de figuren erboven, waarna meteen een check wordt uitgevoerd op identieke figuren. Zo kan je dus meerdere series tegelijk wegspelen. Wanneer je niet verder...
Shanghai-dynastie

Shanghai-dynastie

Denk Spellen7,5Geniet van twee verschillende moeilijkheidsniveaus in deze versie van het klassieke bordspel mahjong. Als je een beginneling bent, kun je de kinderversie proberen. Ervaren spelers kunnen hun tanden in de Shanghai-modus zetten.
De muziekdoos 1

De muziekdoos 1

Denk Spellen8,3Een muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie, waarvan dit het eerste deel is. Dit mooi getekende 'zoek de verschillen'-spelletje maakt je nieuwsgierig naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen namelijk een...
Bob de Rover 3

Bob de Rover 3

Denk Spellen8,1Bob haalt weer kattekwaad uit en deze keer heeft hij nieuwe elektronische snufjes! Help hem om in te breken in een geheim laboratorium en andere zwaarbewaakte gebouwen. Ga op de uitkijk staan terwijl hij ondertussen wetenschappers, bewakers, veiligheidscamera's...
Mahjong FRVR

Mahjong FRVR

Denk Spellen6,2Deze versie van mahjong is fantastisch voor ervaren spelers, maar ook voor spelers die deze tijdloze klassieker uit het Verre Oosten nog nooit hebben geprobeerd. Hoe snel kun jij alle stenenparen wegspelen?
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game