1 2 3 4
Advertentie
Rome Puzzle

Rome Puzzle

Denk Spellen7,5Maak rijen van 3 dezelfde symbolen om ze weg te spelen.
Letters in de bloementuin

Letters in de bloementuin

Denk Spellen8,3Zoek alle letters die in deze mooie bloementuinen verstopt zitten. Zodra je het hele alfabet compleet hebt, mag je door naar het volgende plaatje!
Schaken 1

Schaken 1

Denk Spellen7,1Probeer de computer te verslaan met dit potje schaken.
Mysterieuze schat van de zee

Mysterieuze schat van de zee

Denk Spellen7,5Diep in de zee ligt een prachtige schat! Maak een rij van drie gelijke symbolen door de naastliggende tegels te verwisselen. Verzamel verschillende magische effecten die je kunt gebruiken op je speelbord. Ontdek de schat van de mysterieuze zee!
Vormen knaller

Vormen knaller

Denk Spellen7,3Lukt het jou om in dit puzzelspel een van deze vormen op de juiste plek te krijgen? De tijd tikt door dus wees er snel bij!
Magisch mahjong

Magisch mahjong

Denk Spellen8Betreed een magische wereld en gebruik al je puzzelvaardigheden om de 50 levels van deze versie van het klassieke bordspel te voltooien. Help de tovenaar om alle stenenparen te vinden. Verzamel en gebruik de betoverde power-ups om dit uitdagende puzzelspelletje...
Drop Blocks

Drop Blocks

Denk Spellen7,2Probeer om alle blokken weg te werken doormiddel van het klikken op aan elkaar liggende groepjes van kleuren.
Schaken 5

Schaken 5

Denk Spellen7,1Probeer de computer of een vriend te verslaan met dit potje schaken.
Cartoon Mahjong

Cartoon Mahjong

Denk Spellen7,5Klik op twee gelijke stenen en laat ze verdwijnen.
Hawaï: 10 x 10

Hawaï: 10 x 10

Denk Spellen7,5Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?
Spook Tetris

Spook Tetris

Denk Spellen7,5Zorg ervoor dat je telkens 3 of meer dezelfde monsters op een rij hebt. Je kunt de monsters alleen verticaal van positie laten wisselen.
Chinees Mahjong

Chinees Mahjong

Denk Spellen7,5Chinees Mahjong, een online variant op een eeuwenoud Aziatisch spel! In Mahjong zijn inzicht en snelheid erg belangrijke factoren om het spel succesvol uit te spelen. Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen...
Onet Connect Classic

Onet Connect Classic

Denk Spellen7,5Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!
Cubez

Cubez

Denk Spellen7,5In dit spel is het de bedoeling dat je ruimte maakt op het bord door series van 3 of meer identieke blokjes te maken. Je hebt 3 minuten om zoveel mogelijk punten te scoren!
Mahjong Rijk

Mahjong Rijk

Denk Spellen6,4De zijkanten van de puzzel kan je wegspelen met hetzelfde kaartje. Je moet proberen alle puzzelstukjes weg te spelen.
Gekleurde blokken

Gekleurde blokken

Denk Spellen7,5Deze kleurrijke blokken blijven maar komen! Kun jij ze op de juiste manier op het bord plaatsen zodat ze verdwijnen in dit uitdagende puzzelspel?
Woordzoeker 2

Woordzoeker 2

Denk Spellen5,6Vind alle woorden die verstopt zitten in de lettermassa! Links zie je de woorden waar je naar moet zoeken: iedere keer is er een ander thema. Je tijd wordt geteld, dus probeer zo snel mogelijk alle woorden te vinden, om een tijdbonus te krijgen.
Kris Mahjong

Kris Mahjong

Denk Spellen7,5Zo heb je nog nooit Mahjong gespeeld! Kris Mahjong stelt je vaardigheden echt op de proef wanneer jij wilt bewijzen dat je de beste bent in dit waanzinnige browserspel dat je gratis kunt spelen.
Mahjongg 5

Mahjongg 5

Denk Spellen7,5Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen die figuren selecteren die aan de rand, of helemaal in het midden staan.
Jewel of Atlantis

Jewel of Atlantis

Denk Spellen7,5Probeer 3 juwelen op 1 rij te krijgen in deze nieuwe versie van Jewels.
Hexa

Hexa

Denk Spellen7,5Maak verticale of diagonale rijen van 3 of meer dezelfde stenen.
De muziekdoos 1

De muziekdoos 1

Denk Spellen8,5Een muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie, waarvan dit het eerste deel is. Dit mooi getekende 'zoek de verschillen'-spelletje maakt je nieuwsgierig naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen namelijk een...
Sobic 1

Sobic 1

Denk Spellen7,5Probeer 4 of meer op een rij te maken door blokjes door elkaar te husselen.
Hexxagon

Hexxagon

Denk Spellen5Probeer zoveel mogelijk rode stenen op het bord te krijgen. Als je met je rode steen ergens heen springt, wordt de grijze ook rood.
Online Elite Solitaire

Online Elite Solitaire

Denk Spellen7,5Dit is een leuke versie van het kaartspel Solitaire.
Tetris® Twist

Tetris® Twist

Denk Spellen4,9Tetris® is een verraderlijk eenvoudig, maar compleet meeslepend puzzelspel. In Tetris® Twist puzzel je je een weg door verschillende steden. Ontdek superleuke en frisse, nieuwe manieren om Tetris® te spelen of speel Marathon Mode voor de traditionele...
Ketting Factor

Ketting Factor

Denk Spellen5,3Laat de discs verdwijnen door het nummer te matchen aan de grootte van de kolom.
Egyptisch Mahjong

Egyptisch Mahjong

Denk Spellen7,5Speel Mahjong in Egypte, en ontdek alle schatten die het land verborgen houdt: de pyramides van Giza, de obelisk van Karnak, het Dal der Koningen, en nog veel meer. Zoek alle hiëroglyfenparen bij elkaar om het bord zo leeg te spelen!
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game