1 2 3 4
Advertentie
De muziekdoos 2

De muziekdoos 2

Denk Spellen8,8Een muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie. Dit is deel twee, en ook dit is weer een prachtig getekend 'zoek de verschillen'-spelletje waarin je nieuwsgierig wordt naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen...
Galaxy Solitaire

Galaxy Solitaire

Denk Spellen7,2Dit kaartspel is een leuke variatie op het spel Solitaire!
Solitaire 5

Solitaire 5

Denk Spellen7,2Probeer in deze variant van Solitaire de 2 kastelen vrij te spelen. Dit doe je door alle kaarten weg te spelen die op het speelveld liggen.
Mysterieuze schat van de zee

Mysterieuze schat van de zee

Denk Spellen7,5Diep in de zee ligt een prachtige schat! Maak een rij van drie gelijke symbolen door de naastliggende tegels te verwisselen. Verzamel verschillende magische effecten die je kunt gebruiken op je speelbord. Ontdek de schat van de mysterieuze zee!
Candy Blokken

Candy Blokken

Denk Spellen7,9Probeer om alle blokjes van de tafel te spelen!
Solitaire

Solitaire

Denk Spellen6,7Dit is een kaartspel, waarin je moet proberen om alle kaarten op volgorde te leggen.
Schaken 5

Schaken 5

Denk Spellen6,8Probeer de computer of een vriend te verslaan met dit potje schaken.
Cartoon Mahjong

Cartoon Mahjong

Denk Spellen7,5Klik op twee gelijke stenen en laat ze verdwijnen.
Drop Blocks

Drop Blocks

Denk Spellen6,8Probeer om alle blokken weg te werken doormiddel van het klikken op aan elkaar liggende groepjes van kleuren.
Solitaire 3

Solitaire 3

Denk Spellen8,2Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!
Spook Tetris

Spook Tetris

Denk Spellen7,5Zorg ervoor dat je telkens 3 of meer dezelfde monsters op een rij hebt. Je kunt de monsters alleen verticaal van positie laten wisselen.
Hawaï: 10 x 10

Hawaï: 10 x 10

Denk Spellen7,5Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?
Gekleurde blokken

Gekleurde blokken

Denk Spellen7,5Deze kleurrijke blokken blijven maar komen! Kun jij ze op de juiste manier op het bord plaatsen zodat ze verdwijnen in dit uitdagende puzzelspel?
Cubez

Cubez

Denk Spellen7,5In dit spel is het de bedoeling dat je ruimte maakt op het bord door series van 3 of meer identieke blokjes te maken. Je hebt 3 minuten om zoveel mogelijk punten te scoren!
Sobic 1

Sobic 1

Denk Spellen7,5Probeer 4 of meer op een rij te maken door blokjes door elkaar te husselen.
Woordzoeker 2

Woordzoeker 2

Denk Spellen5,7Vind alle woorden die verstopt zitten in de lettermassa! Links zie je de woorden waar je naar moet zoeken: iedere keer is er een ander thema. Je tijd wordt geteld, dus probeer zo snel mogelijk alle woorden te vinden, om een tijdbonus te krijgen.
Mahjong Rijk

Mahjong Rijk

Denk Spellen6De zijkanten van de puzzel kan je wegspelen met hetzelfde kaartje. Je moet proberen alle puzzelstukjes weg te spelen.
Onet Connect Classic

Onet Connect Classic

Denk Spellen7,5Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!
Chinees Mahjong

Chinees Mahjong

Denk Spellen7,5Chinees Mahjong, een online variant op een eeuwenoud Aziatisch spel! In Mahjong zijn inzicht en snelheid erg belangrijke factoren om het spel succesvol uit te spelen. Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen...
Paren maken

Paren maken

Denk Spellen8,1Je bent onderweg in ruimtesector Z. Helaas zitten alle ruimteportalen dicht met steentjes. Maak de portalen vrij voor de tijd om is: klik op twee dezelfde steentjes om ze weg te spelen. Je kunt ze alleen wegspelen als ze door een rechte lijn met twee...
Kris Mahjong

Kris Mahjong

Denk Spellen7,5Zo heb je nog nooit Mahjong gespeeld! Kris Mahjong stelt je vaardigheden echt op de proef wanneer jij wilt bewijzen dat je de beste bent in dit waanzinnige browserspel dat je gratis kunt spelen.
Tetris® Twist

Tetris® Twist

Denk Spellen5,5Tetris® is een verraderlijk eenvoudig, maar compleet meeslepend puzzelspel. In Tetris® Twist puzzel je je een weg door verschillende steden. Ontdek superleuke en frisse, nieuwe manieren om Tetris® te spelen of speel Marathon Mode voor de traditionele...
Gummieblokken

Gummieblokken

Denk Spellen7,5Hoelang hou jij het vol in dit leuke en uitdagende puzzelspel? Probeer genoeg plekken voor al deze snoepblokken te vinden terwijl je rijen vormt om ze te doen verdwijnen. Als je geen plaats meer hebt, is het over en uit!
Hexa

Hexa

Denk Spellen7,5Maak verticale of diagonale rijen van 3 of meer dezelfde stenen.
Jewel of Atlantis

Jewel of Atlantis

Denk Spellen7,5Probeer 3 juwelen op 1 rij te krijgen in deze nieuwe versie van Jewels.
Hexxagon

Hexxagon

Denk Spellen5,1Probeer zoveel mogelijk rode stenen op het bord te krijgen. Als je met je rode steen ergens heen springt, wordt de grijze ook rood.
Online Elite Solitaire

Online Elite Solitaire

Denk Spellen7,5Dit is een leuke versie van het kaartspel Solitaire.
Ontsnap uit de kerker

Ontsnap uit de kerker

Denk Spellen8,3Je bent in een kerker beland, en bent vergiftigd zonder dat je er erg in had. Je hebt 10 minuten om een tegengif te vinden en om te ontsnappen, anders wordt er een experiment met je uitgevoerd, waardoor je in een mutant verandert.
1 2 3 4

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game