LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Slapende doosjes 4. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Slapende doosjes 4

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Slapende doosjes 4" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Slapende doosjes 4 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
4
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Dit is alweer het vierde spelletje uit de serie 'Slapende doosjes'. Ook hier is het de bedoeling dat je slapende doosjes wakker maakt. Ditmaal doe je dit door figuren te tekenen, die vervolgens veranderen in blokjes hout. Zorg ervoor dat de stukjes hout de doosjes direct of indirect aan het wankelen brengen. De doosjes vallen zo om en worden wakker. Combineer de houten figuren handig met elkaar, om het doosje in zo weinig mogelijk pogingen wakker te schudden. Hoe hoger je komt in de levels, hoe ingewikkelder het spelletje wordt!

Spelbesturing

Dit denk- en behendigheidsspelletje speel je met de muis. Gebruik de muis om lijntjes te trekken. Als je een cirkel wilt maken, houd je de spatiebalk ingedrukt tijdens het tekenen. Dubbelklik op een voorwerp als je het, na het tekenen, toch weer weg wilt halen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/puzzles/wake-up-the-box-4.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Slapende doosjes 4 Little Game