LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Satanorium. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Satanorium

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Satanorium" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Satanorium te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Catherine, haar vader en haar kleine broertje gaan op bezoek bij oma, in het stadje Horan. Wanneer ze bij een oud, verlaten sanatorium in de buurt van haar oma komen, stopt de motor opeens. Vader stapt uit om te proberen om de auto weer aan de gang te krijgen, en Catherine wordt een beetje ongeduldig van het wachten in de auto. Daarom besluit ze om uit te stappen en een kijkje te nemen bij het sanatorium. Daar ziet ze een fractie van een seconde een meisje voor het raam staan dat om hulp roept. Maar ondertussen is de auto gerepareerd en wil vader weer verder. Die nacht heeft Catherine een enge droom: ze loopt door het sanatorium, in de tijd dat dit nog in gebruik was. In een vertrek ziet ze plotseling het meisje van de dag daarvoor vermoord worden! Dan staat het meisje opeens voor het raam van haar oma's huis. Catherine loopt erachteraan en komt plotseling bij het verlaten sanatorium, dat vreemd genoeg wordt bewaakt door een politieman. Ga mee op avontuur met Catherine, en dring binnen in het sanatorium. Daar ontdek je stukje bij beetje welke gruwelen zich daar allemaal hebben afgespeeld. Ga eerst op zoek naar voorwerpen die van pas zouden kunnen komen. Deze komen in de 'inventory' te staan en zijn op ieder moment in de game te gebruiken. Klik vervolgens op de inventory en kies de voorwerpen die je op dat moment verder kunnen helpen in je lugubere zoektocht. Blijf vooral rustig!

Spelbesturing

Dit spel speel je met de muis.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/find_the_way/satanorium.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Satanorium Little Game