LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Romeins pokeren. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Romeins pokeren

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Romeins pokeren" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Romeins pokeren te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.6
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Speel vier verschillende pokerspellen om grondstoffen te verzamelen: goud, marmer, hout en steen. Met deze bouwmaterialen maak je een allerlei Romeins gebouwen! Mocht je nog nooit online hebben gepokerd: de (Engelstalige) spelregels kun je in het spel lezen, door op 'Help' te klikken.

Spelbesturing

Kies eerst de grondstof. Klik dan op DEAL om 5 kaarten te ontvangen. Klik op de kaarten die je wilt houden. Klik dan op de DRAW-knop om nieuwe kaarten te trekken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/poker/poker-roman-architect.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Romeins pokeren Little Game