LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Poolen met smileys. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Poolen met smileys

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Poolen met smileys" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Poolen met smileys te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
5
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

In dit grappige spelletje is het de bedoeling dat je de blauwe smileys wegschiet uit het scherm, of in de gaten. Kijk uit voor de rode gezichtjes en zorg dat de oranje smiley niet uit het veld verdwijnt. Hoe minder stoten, hoe beter!

Spelbesturing

Klik op de oranje smiley en houd de linker muisknop ingedrukt. Sleep hem vervolgens in de richting waarin je wilt schieten, en laat de muisknop los.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/guide_the_ball/buttonheads_2.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Poolen met smileys Little Game