LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Pissebeddenrace. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Pissebeddenrace

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Pissebeddenrace" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Pissebeddenrace te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.7
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

De twee pissebedden Rory en Polly zijn verliefd op elkaar. Help hen om bij elkaar te komen, bouw met de blokken die je rechts ziet snel een weg voor Rory, zodat hij bij Polly kan komen. Maar kijk uit voor spiezen en spinnen, want dan moet je opnieuw beginnen. Succes!

Spelbesturing

Druk op 1,2,3 of gebruik je muis of het scroll-wiel om de gewenste bouwstenen te kiezen. Klik met de muis waar je ze wilt plaatsen. Druk op U om de laatste stap(pen) ongedaan te maken of R om het level opnieuw te beginnen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/guide_the_ball/pillbug_run.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Pissebeddenrace Little Game