LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Originele Sudoku. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Originele Sudoku

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Originele Sudoku" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Originele Sudoku te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.4
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

De regels zijn bij sudoku heel simpel: vul het raster zo in dat iedere rij, kolom en 3x3-vlak de cijfers 1-9 bevat. Zo eenvoudig is het! Er zijn in totaal 75 levels, onderverdeeld in de categorieën Makkelijk (1-25), Medium (26-50) en Moeilijk (51-75). De tijd wordt gemeten, maar niet beperkt dus je kan op je gemak spelen, of jezelf onder druk zetten en je vrienden uitdagen.

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om hokjes te selecteren, en vul het nummer in dat je wilt gebruiken. Als je 0 invult, maak je het hokje leeg. Je kan het raster ook invullen door hokjes met de muis te selecteren, en de cijfers te selecteren uit het tabelletje dat verschijnt.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/sudoku/sudoku_original.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Originele Sudoku Little Game