LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Op zoek naar de draak. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Op zoek naar de draak

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Op zoek naar de draak" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Op zoek naar de draak te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
9
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

De gemaskerde ridder wil de draak verslaan. Hiervoor moet hij zich een weg banen door allerlei verschillende kamers in dit kasteel vol gevaren. Gebruik je verstand en kijk goed om je heen: in iedere kamer hangt een gouden sleutel en met wat trucjes kan de ridder deze te pakken krijgen. Dit spel is een leuke kruising tussen een denkspel en een behendigheidsspel!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. Druk op X of op de spatiebalk om te springen en op C om een aanval uit te voeren. Telkens wanneer je na (of binnen) een level verder wilt gaan, druk je op de spatiebalk.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/escape/dragon-quest.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Op zoek naar de draak Little Game