LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Ondergrondse ontsnapping. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Ondergrondse ontsnapping

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Ondergrondse ontsnapping" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Ondergrondse ontsnapping te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
4.2
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Ontsnap uit je cel met behulp van een magisch geweer, dat openingen in muren maakt. Daar waar een groen vlakje met een pijl staat, word je de kant op gelanceerd waar de pijl naartoe wijst wanneer je op die plek de muur binnengaat. Je kunt zowel boven als onder de grond lopen. Wissel beide kanten handig af, om zo verder te komen: soms kom je boven de grond vast te zitten, en kun je toch onder de grond nog verder komen.

Spelbesturing

Gebruik A en D om te lopen en W om te springen. Wanneer je je magische geweer gebruikt, gebruik je de muis om te richten en te schieten. Wanneer je de linker muisknop dan ingedrukt houdt, creëer je een opening in muren waar je anders niet over- of doorheen zou kunnen. Wanneer je wilt wisselen tussen boven en onder de grond, doe je dit door met de muis daar te klikken waar je naartoe wilt. Wanneer je in een level vast komt te zitten, kun je op R drukken om opnieuw te beginnen. Met Q kun je terug naar het hoofdmenu.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/find_the_way/p_i_g.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Ondergrondse ontsnapping Little Game