LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Knorrende klauteraar 2. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Knorrende klauteraar 2

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Knorrende klauteraar 2" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Knorrende klauteraar 2 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
9.1
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Dit varkentje woont in een mijn. Hij wil graag omhoog klimmen, en gelukkig staan er her en der ladders waarmee hij naar een hoger plateau kan klimmen. Er liggen gevaren op de loer: wat dacht je van die kokend hete lava, waar hij in kan vallen wanneer hij van het ene naar het andere platform springt? Gelukkig zijn er ook dingen die hij kan verzamelen tijdens zijn klim: laddertjes bijvoorbeeld, en pikhouwelen, scheppen en muntjes. Zet ze op het juiste moment in, zodat het varkentje zijn doel bereikt!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. Druk op het pijltje omhoog om deuren te openen. Met 1 of Z kun je een ladder neerzetten. Druk op 3 of C om je pikhouweel te gebruiken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/pick-and-dick2.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Knorrende klauteraar 2 Little Game