LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Houthakker. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Houthakker

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Houthakker" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Houthakker te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Dit is een grappig spel waarin je een houthakkertje helpt om de eikels te verzamelen die hij nodig heeft om het huisje te bereiken. Hij moet soms blokken verplaatsen om ergens bovenop te kunnen springen. Kijk uit voor de scherpe, rechtopstaande pinnen!

Spelbesturing

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om naar links en rechts te lopen. Met het pijltje omhoog kun je springen of op de ladder klimmen. Druk op het pijltje omlaag om te kijken wat er beneden gebeurt, of via de ladder omlaag te klimmen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/puzzle_and_run/woodcutter.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Houthakker Little Game