LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Het verhaal van Pliskin 2. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Het verhaal van Pliskin 2

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Het verhaal van Pliskin 2" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Het verhaal van Pliskin 2 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

In deze aflevering van het verhaal van Pliskin neemt Pliskin het nog een keer op tegen Rufus. Nadat Pliskin in een vreemde villa en van zijn geheugen beroofd wakker werd, vond hij Rufus, die hij uiteindelijk door een tijdportaal achterna ging. Hij kwam terecht in een oud kasteel van Rufus en moet hij een weg vinden om te ontsnappen. Help Pliskin om alles te vinden wat hij daarvoor nodig heeft en laat je niet betrappen! Bruikbare voorwerpen glanzen geel als je er met de muis op wijst. Combineer of gebruik ze om opdrachten uit te voeren en raadsels op te lossen. Succes!

Spelbesturing

Dit spel speel je met de muis en het toetsenboord. Wanneer nodig, verschijnt er een aanwijzing op welke toets je moet drukken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/find_the_way/legacy_of_pliskin_2.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Het verhaal van Pliskin 2 Little Game