LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Harry's reis. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Harry's reis

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Harry's reis" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Harry's reis te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Harry, een poppetje wiens lichaam uit elastische stokjes bestaat, beleeft in dit spel een spannend avontuur. En dat allemaal doordat de jaloerse ex van zijn vriendinnetje het nodig vond om hem in een gat te laten vallen, toen de tortelduifjes nietsvermoedend op straat liepen. Maar goed, Harry gaat proberen er het beste van te maken en gaat alle hindernissen vol goede moed tegemoet! Help jij hem om verder te komen in de wereld waar hij na zijn val is beland? Rechts onderaan zie je allerlei spullen, die je naar Harry's wereld kunt kopiëren. Hij zal je er dankbaar voor zijn! Houd het gele balkje onderaan goed in de gaten, want je moet al je opdrachten natuurlijk wel binnen de tijd uitvoeren. Iedere hindernis heeft zijn eigen oplossing, en soms zijn er zelfs meerdere oplossingen voor één probleem.

Spelbesturing

Dit spelletje speel je met de muis.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/puzzle_and_run/the_harry_stick_journey.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Harry's reis Little Game