LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Forten verdedigen. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Forten verdedigen

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Forten verdedigen" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Forten verdedigen te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Bouw forten, beman ze met troepen, plaats kanonnen en leg valstrikken met het geld dat je verdient door vijanden te doden! De pijl geeft de richting aan waaruit je een vijandige aanval kunt verwachten en laat ook zien uit welke manschappen deze bestaat. Zorg dat je bunker altijd goed beschermd blijft, want zodra deze bezet wordt, is het spel voorbij. Zorg dat de muren die je bouwt, bemand worden door soldaten (klik hiervoor op het Garrison-tabblad rechts, en klik daarna op Conscript). Want onbemande muren werken eerder in je nadeel dan in je voordeel! Veel plezier bij het spelen van dit verdedigingsspel!

Spelbesturing

Druk op de spatiebalk om een eenheid te verwijderen, R om deze te repareren en U om je eenheid te upgraden. Gebruik B om een bouwwerk te upgraden en DEL om een muur of eenheid te vernietigen. Druk op T om een element te draaien.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/defend_your_castle/master_of_fortresses.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Forten verdedigen Little Game