LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Fixation. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Fixation

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Fixation" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Fixation te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Dit beetje vreemde, maar ontzettend uitdagende puzzel-platformspel gaat over Kathryn, een verstokte rookster die nogal wat last heeft van stress. De rook die ze uitblaast, kan ze gebruiken om schakelaars over te halen en om laserstralen te blokkeren in het huis waar ze rondloopt. Kathryn heeft de hulp van de andere personages in de game hard nodig: zorg dus dat ze er mee samenwerkt!

Spelbesturing

Bewegen doe je met A en D of met de linker en rechter pijltjestoetsen. Springen doe je met W of met het pijltje omhoog. Als je hoger en verder wilt springen, druk je nog een keer op W of het pijltje omhoog wanneer Kathryn in de lucht zweeft. Met de muiscursor kun je de rook, die Kathryn uitblaast, van richting laten veranderen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/find_the_way/fixation.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Fixation Little Game